Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂
Neked nincs… neki van messze 😂
Győr messze? Mitől? Nekem ebben a kicsiny hazánkban nincs messze.
baromi messze lax 😆
Ennyi kérlek. Nem bánnám ha találkoznánk, tuti jó buli kerekedne...
már mér is lenne? nevessünk egymáson 😂
Örülök ha rajtam is nevetel. Nekem semmivel nem lesz rosszabb. 😉
ti vagytok az én szórakozásom(fetrengős)
qrvák lesznek rajta? mert ha nem, nem megyek(ujjával nemet mutató) Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek is 😂
hát nem(ujját lefelé fordító) De igazából azért nem foglalkozik ezzel senki, mert mindenki cégesre vesz meg mindent amit úgy is saját maga használ(kezeit széttáró)
Nyugi,teged is tulellek.
Ha erzem a veget megkereslek es elorekuldelek. 🤔 😆
A lapat nem valogat,megy bogyo is,jol ellesztek. 🤔
jól írod pont ezt teszi minden vállalkozó kivéve f2 (kezeit széttáró)
osztaléknál kb. 40%-ot be lehet fizetni az állambácsinak. Mi az ha nem rablás?(kérdőjeles) Ki az a elementáris marha aki osztalékot vesz ki a cégéből? Megkeresett 10 milla után fizessek be 4-et, hogy 6-ot magamra költhessek? Szóval Ez úgy van kitalálva,hogy a nyereséged ne is tudd kivenni a cégből. Ezért van az, hogy sokan a házukat a nyaralójukat az autójukat a cégre veszik meg(gondolkodós)
Becsülöm, hogy mindenkinek válaszolsz rendületlenül! 😆
mert így lett az épület alatt terasz és tud grillezni meg berúgni a komákkal. Nem vagy fantáziadús(gondolkodós)
Azért az fárasztó lehet, mindig számolni évekkel előre mi lesz kicsit jobb. Azt kalap emeléskor meg van a fej vakarása de már minek is.
😂 😂 😂
Látnok vagy basszus. Tegnap pvc-ztem ma laminltoztam. Holnapra kész lesz még 1 pecó nagyvonalakban.(meghajlós) konyhát kell még vennem bele sütőt, szagelszívót. meg vissza kell tenni a vízmelegítőt, a burkoláshoz le szedtem. Aztán üzemkész az objektum(meghajlós)
nem mindent azért(pirulós) Én a furgont megvettem kp.re a következő hónapban meg is lett az áfája, cégautó adó meg nincs rá. De nem tudom, hogy hogy járnék jobban. A lízing tetszene, ha 5 évig a kötlezőket állnák, meg jó áron számítanák be a következő lízinghez(gondolkodós)
na ez az igazi szopás kb. 30 év múlva (fülét befogó)
hol is?
két szputnyikkal a válladban ebbe ne legyél olyan biztos 😆 tik-tak, tik-tak
nyomorék félkegyelműeket nem bántják a sitten se(legyintős)
Az bakker az. 😋
Hat érdekes egy hozzáállás 😂
Így van…