Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legolcsóbb a androidos térkép
ki tudsz jelölni egy csomó offline részt
használható, nem a legjobb, de használható, én utáltam de attól még nem olyan nagy gáz, ha mondjuk nam zavar hogy lámpánál néha össze vissza megy tájolás meg legalább 3 perc mire holdat talál
Hja......vagy maradni eun belül . Még átgondolom.
Elsősorban a fiamnak kerestem volna egyet, Svájcban kamionozik, de ott a motorja is, a szezonra jó lenne egy megbízható kütyü.
akkor tedd félre a pénzt, idén még szopj a telefonnal és gyűjts egy garminra
Szerintem ezt egyikünk sem ismeri. A banda egynegyede régi xRidert használ, másik egynegyede Garmint, a többség meg a telefonjával szenved.
Akkor meg maradni kell a telefonnál, csak egy offline Sygicot meg kell rá venni (14 Euro)
Ez asszem linuxos.
Érdemes gondolkodni ezen ?
Értelek, Ini, de a vásárlási keret most erősen korlátozott :-)
Ha 75 ezer sok neki, akkor nem sok esélye van: valamelyik bridzskamera talán, bár azok meg szépen kimentek a divatból. Ami maradt, az meg drágább mint egy belépű szintű DSLR teleobjektívvel.
már ami megy rajta, haver nemrég vette és android 4.xx volt rajta
ilyen tájban futkosós sétálós a hölgy, aztán szeret fotózni de nem tud 😂
telefonos képekkel traktál mindig
amúgy a közeliek néha faszák, pl valami levélen harmatcsepp és tükröződik a napfény
namármost a gagyi samsung telefon meg az 5 millás kit között kell taláni valamit, ami nem drágább mint egy kicsit újabb-jobb samsung gagyi telefon
Ha újat (androidos xRidert) veszel, akkor arra azt raksz, amit akarsz. Bár offline navigációs program csak pár van.
én ezt értem, de a xrider olyan mint amikor használt kocsigumiból csinálod a guminőt, a garmin meg egy jól képzett gésa
nekünk van mindkettő, de más liga
Nem is tudom.... ...a fotoklubos haverjaim között van két természetfotós (állatfotós) de az ő cuccok felülről karcolja az 5 millát.

(Az én komplett felszerelésem 2 jó vázzal összesen bő 1 misit érhet, de qrva kevés lenne őzikefotóhoz, hacsak nem az állatkertben szeretnék ilyen képeket lőni) 😂
Zümo árfekvése túl magas.
Tudom, a Garmin jobb a Ridernél, de nem akarok 100 ezer fölé menni a navi vásárlással.
Nyáron Svájcban megszívtam a mobiltelefonos Waze-zel, mivel nem eu tag, a céges telom nem volt hajlandó ott netre állni.
na aztmondja a hölgy a 75 sok, 40-50 között maximum, de inkább 30-40
hát ennyiből nem lesz őzikefotó

elküldtem neki ezt: https://hardverapro.hu/apro/fu...
ezek régen fasza gépek voltak, igaz vagy 20 éve......
haver nem túl rég vett egy wayteq gps, és semmit se lehet feltenni, elindul, hezitál és kilép
kb 15 fajta szart rápróbáltam de semmi
végül vett egy ilyet: https://www.alza.hu/tv-foto-au...
van motoros tomtom is de az jó drága
Sygic létezik még rá amúgy, semmi más.

Már ha a klasszikus xRiderről beszélünk, és nem az új androidosról.
vegyél inkább zümót, az legalább fasza
igo vagy sygic, mind szar
Én - kalóz - iGO-val használom, nincs vele semmi gondom, csak már 2 éves a térképe.
Mivel az xRider Windowsos (WinCE), így olyan nagyon sok választásod nincsen....
Sziasztok !
XRider motoros navira milyen térképszoftvert javasoltok ?
Igo-t szidják, mint a bokrot.
Újban ez a legolcsóbb (olyan váz, mint a régi gépem):
https://www.tripont.hu/termek/...
én kb 2 évente töltöm az akkukat a fotogépemben, igaz csak szülinap névnap meg ilyeneken van használva
az tényleg kevés expo
elküldtem neki aztán majd lesz valami, de szerintem sok lesz neki
sosem értettem a nőket nem kurváznak nem isznak aztán mégsincs pénzük sosem
Miért?
Egy van a gépben, egy a töltőn, egy meg feltöltve várakozik. Biztosra megy a tulaj.
3 akkut az hurcol magával, aki tudja, hogy a legközelebbi töltési lehetőségig 2 se lesz elég... mennyit lő ez egy akksival, 200-at? Meg a külön vaku is azt mutatja, rendezvényeken fotóz...
Dehogynem: 1 gyári akkut kapott a vázhoz amikor vette, és plusz kettőt az utángyártott portrémarkolathoz.