Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ájfón huszár
itt van néhány belőlük, kíváncsi lennék azóta mennyit költöttek az almás szarokra
http://youtu.be/xt1KW22i2xQ
Csak tanítok - így szerényen... 😅
A gs 1250 R 6.222.000.-
Nem az ADV-Az már extrázott.
Viszont basztatod azindex törzsfórumozóit. 😂
afrika 5,149 milla
r1250gs adventure 8,326
simán megvan a 3 milla
de a sima r1250r 7,574, itt nincs egészen 3 milla de jóval több mint egy
mondjuk ezt a ropi miniribit sem igazán értem mit össze szenvedett ezzel a bálnahárlival az uszodatúrája alatt.
Mer jó............végig a dögunalom autópálya mint pipinél,arra valami kényelmes cirkáló kéne,de egy mittomén NC750x is elmászkál 55 mérföld/órával és nem egy hegyomlást kell terelnie. 😆
http://youtu.be/ZB6PDH6K-qI
"az összes drága autónál így megy" írtam, szóval tudom, hogy a Mercinél is... de azt nem, hogy TE honnan tudod 😁
Egyébként igaz, nem érdem, de valamennyire mégis, mert el kellett érni. Hülyülök is, ez is igaz, de még nem vészes. Viszont a tapasztalat - na az egyedül a korral jön...
Rakományvallás...............ez jóóóó. 😆
Picit tévedsz,az árkülönbözet csak egymillió.
Tudod hogy van az a mondás hogy a kor csak àllapot egy állapot és nem érdem? Attól hogy öreg vagy még lehetsz hülye.
Persze, amit nem te mondasz az mind hazugság… ha nem hiszed hogy a merci is adja akkor járj utàna.
Ahogy látom minden fórumon aktív vagy, olvasgass.
Piedesztál ITT, Európában. A hazájában értem, patriotizmus, egyebek. Itt inkább rakományvallás.
Nem piedesztál,csak a helyi igények,A hárli vásárló ezt kérte,a legtöbb sportautójuk még mindig merevtengelyes hátsó futóművel van meg laprugóval.
népfelhördülés volt mikor a corvett-nek középre került a motorja és a többi.
Csak ez a közönség 70+ vagy haldoklik,a fiatalabbak meg japot vagy indiant vesznek még csopperben is,így nagyon lassan de mozdulnak na.
Nem. Csak azok, akik az 1-2 éves 1200GS-t lecserélik azonnal, mikor megjegjelenik az 1250. Pont mint az ájfon-huszárok... 😅 és ettől még nyilván jó az ájfón is, meg a GS is.
A fenntartási költség volt a téma... erre válaszoltam, hogy az se lesz sok, mert már eleve el lett rendezve. Ha ez arcoskodás...
A mercis storyt honnan veszed? Apád vett egyet? Vagy a szomszéd mesélte, hogy hallotta a benzinkutastól? 😂
Egyébként az összes drága autónál így megy, azt hitted, ez engem meglep? 😅 kb. a jáccótéren etted a homokot a dömperedből, mikor az első új autómat vettem a Nissan szalonból.
pl a nagy gs-től az afrika vagy 3 millával olcsóbb, aztán simán jobb tőle
Tehát aki gs-sel motorozik, csak divatból teszi. Mert trendi a gs. Mindent értek.
Na tehát, te arcoskodsz azzal hogy nem kell fizess semmiért. Igaz most már pénzért adja a bmw. Csak szólok, a mercinél pont ugyanúgy nem kellett fizetni semmiért. A mercisek mégsem arcoskodnak ezzel. Érdekes, nem ?
A Zindexes BMW fórumon már 160 liternél tartottak a GS-es műmájerek 😅 Én is vettem egy szaros boxert, de abba a gondolat világba, amiben azok a csókák vannak, sehogy nem illek bele...
Az egyik cserélgeti a plexit 10edjére, mert a bal füle mögött egy tincs még mindig kavarodik a huzatban, a másik 100 ezerért csináltat 1 cm kormány magasítást meg még1x annyiért 1 centi ültetést... meg ilyenek. a 300 eFt-os BMW Cordura mindnek természetes, de csak egy két szezonra, mert ugye kopik a varrás... még órákig tudnám sorolni ezeket a magamutogató faxságokat.
Szóval sztem a GS abszolút divat, mint az, hogy most minden jószág SUV-ot vesz.
Kihaltak. Ez már nem az a vérvonal.
Nem is a sorkettő miatt, a Triumph Thunderbird is sorkettő és mégis van stílusa.
Kihaltak, megette őket az Euro4 2017-ben. Annyira nem nagy piac ez, hogy komolyat fejlesszenek ide, 1-2 nem túl mutatós kivétellel. Mondhatni, hogy a japán klónozta a HD-t, de leginkább csak küllemben. Műszakilag nem említhető egy lapon.
A nyomórudas műsorról ideje volt már lapozni a jenkiknek. Bár annak is meg lenne a helye a teremtésben, csak a neki emelt piedesztált nem tudom megemészteni, amíg élek.
fogalmam nincs, nem érdekelt a téma
csak asszony beszélt unokatesójával az panaszkodott
majd ha eljön erre megnézem
Legalább dízel? 😆
nyugodtan írd meg nekik hogy hülyék vagytok mert biztos forrásból tudod hogy az f astrától nincs jobb a világon 😁
amúgy egy rokon gyerek épp most vett egy bmw kocsit első kocsinak 17 évesen, az anyjáék ki vannak akadva hogy gondolta ezt
kíváncsi leszek mennyit áll és mennyit megy a gép, állítólag szép kocsi de kurva sok méter van benne