mondjuk ezt a ropi miniribit sem igazán értem mit össze szenvedett ezzel a bálnahárlival az uszodatúrája alatt.
Mer jó............végig a dögunalom autópálya mint pipinél,arra valami kényelmes cirkáló kéne,de egy mittomén NC750x is elmászkál 55 mérföld/órával és nem egy hegyomlást kell terelnie. 😆 http://youtu.be/ZB6PDH6K-qI
"az összes drága autónál így megy" írtam, szóval tudom, hogy a Mercinél is... de azt nem, hogy TE honnan tudod 😁
Egyébként igaz, nem érdem, de valamennyire mégis, mert el kellett érni. Hülyülök is, ez is igaz, de még nem vészes. Viszont a tapasztalat - na az egyedül a korral jön...
Nem piedesztál,csak a helyi igények,A hárli vásárló ezt kérte,a legtöbb sportautójuk még mindig merevtengelyes hátsó futóművel van meg laprugóval.
népfelhördülés volt mikor a corvett-nek középre került a motorja és a többi.
Csak ez a közönség 70+ vagy haldoklik,a fiatalabbak meg japot vagy indiant vesznek még csopperben is,így nagyon lassan de mozdulnak na.
Nem. Csak azok, akik az 1-2 éves 1200GS-t lecserélik azonnal, mikor megjegjelenik az 1250. Pont mint az ájfon-huszárok... 😅 és ettől még nyilván jó az ájfón is, meg a GS is.
A fenntartási költség volt a téma... erre válaszoltam, hogy az se lesz sok, mert már eleve el lett rendezve. Ha ez arcoskodás...
A mercis storyt honnan veszed? Apád vett egyet? Vagy a szomszéd mesélte, hogy hallotta a benzinkutastól? 😂
Egyébként az összes drága autónál így megy, azt hitted, ez engem meglep? 😅 kb. a jáccótéren etted a homokot a dömperedből, mikor az első új autómat vettem a Nissan szalonból.
Na tehát, te arcoskodsz azzal hogy nem kell fizess semmiért. Igaz most már pénzért adja a bmw. Csak szólok, a mercinél pont ugyanúgy nem kellett fizetni semmiért. A mercisek mégsem arcoskodnak ezzel. Érdekes, nem ?
A Zindexes BMW fórumon már 160 liternél tartottak a GS-es műmájerek 😅 Én is vettem egy szaros boxert, de abba a gondolat világba, amiben azok a csókák vannak, sehogy nem illek bele...
Az egyik cserélgeti a plexit 10edjére, mert a bal füle mögött egy tincs még mindig kavarodik a huzatban, a másik 100 ezerért csináltat 1 cm kormány magasítást meg még1x annyiért 1 centi ültetést... meg ilyenek. a 300 eFt-os BMW Cordura mindnek természetes, de csak egy két szezonra, mert ugye kopik a varrás... még órákig tudnám sorolni ezeket a magamutogató faxságokat.
Szóval sztem a GS abszolút divat, mint az, hogy most minden jószág SUV-ot vesz.
Kihaltak, megette őket az Euro4 2017-ben. Annyira nem nagy piac ez, hogy komolyat fejlesszenek ide, 1-2 nem túl mutatós kivétellel. Mondhatni, hogy a japán klónozta a HD-t, de leginkább csak küllemben. Műszakilag nem említhető egy lapon.
A nyomórudas műsorról ideje volt már lapozni a jenkiknek. Bár annak is meg lenne a helye a teremtésben, csak a neki emelt piedesztált nem tudom megemészteni, amíg élek.
nyugodtan írd meg nekik hogy hülyék vagytok mert biztos forrásból tudod hogy az f astrától nincs jobb a világon 😁
amúgy egy rokon gyerek épp most vett egy bmw kocsit első kocsinak 17 évesen, az anyjáék ki vannak akadva hogy gondolta ezt
kíváncsi leszek mennyit áll és mennyit megy a gép, állítólag szép kocsi de kurva sok méter van benne
itt van néhány belőlük, kíváncsi lennék azóta mennyit költöttek az almás szarokra
http://youtu.be/xt1KW22i2xQ
Nem az ADV-Az már extrázott.
r1250gs adventure 8,326
simán megvan a 3 milla
de a sima r1250r 7,574, itt nincs egészen 3 milla de jóval több mint egy
Mer jó............végig a dögunalom autópálya mint pipinél,arra valami kényelmes cirkáló kéne,de egy mittomén NC750x is elmászkál 55 mérföld/órával és nem egy hegyomlást kell terelnie. 😆
http://youtu.be/ZB6PDH6K-qI
Egyébként igaz, nem érdem, de valamennyire mégis, mert el kellett érni. Hülyülök is, ez is igaz, de még nem vészes. Viszont a tapasztalat - na az egyedül a korral jön...
Ahogy látom minden fórumon aktív vagy, olvasgass.
népfelhördülés volt mikor a corvett-nek középre került a motorja és a többi.
Csak ez a közönség 70+ vagy haldoklik,a fiatalabbak meg japot vagy indiant vesznek még csopperben is,így nagyon lassan de mozdulnak na.
A mercis storyt honnan veszed? Apád vett egyet? Vagy a szomszéd mesélte, hogy hallotta a benzinkutastól? 😂
Egyébként az összes drága autónál így megy, azt hitted, ez engem meglep? 😅 kb. a jáccótéren etted a homokot a dömperedből, mikor az első új autómat vettem a Nissan szalonból.
Az egyik cserélgeti a plexit 10edjére, mert a bal füle mögött egy tincs még mindig kavarodik a huzatban, a másik 100 ezerért csináltat 1 cm kormány magasítást meg még1x annyiért 1 centi ültetést... meg ilyenek. a 300 eFt-os BMW Cordura mindnek természetes, de csak egy két szezonra, mert ugye kopik a varrás... még órákig tudnám sorolni ezeket a magamutogató faxságokat.
Szóval sztem a GS abszolút divat, mint az, hogy most minden jószág SUV-ot vesz.
Nem is a sorkettő miatt, a Triumph Thunderbird is sorkettő és mégis van stílusa.
A nyomórudas műsorról ideje volt már lapozni a jenkiknek. Bár annak is meg lenne a helye a teremtésben, csak a neki emelt piedesztált nem tudom megemészteni, amíg élek.
csak asszony beszélt unokatesójával az panaszkodott
majd ha eljön erre megnézem
amúgy egy rokon gyerek épp most vett egy bmw kocsit első kocsinak 17 évesen, az anyjáék ki vannak akadva hogy gondolta ezt
kíváncsi leszek mennyit áll és mennyit megy a gép, állítólag szép kocsi de kurva sok méter van benne