Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért vannak még fene öntudatos, Tajgetosz-kompatibilis egyedek:

https://index.hu/belfold/2021/...
Úgy néznék ki rajta, mintha az óvodából elloptam volna a nyuszimotort. 😂
67-re állítják a trafit lakott területen, ha nincs megállítás. Akkor viszont 30 rugónál kezdődik a bünti, bónuszban 4 előéleti pont is jár.
Mondta a yard hogy jobban jarok a helyszinivel.
Hát jogszabályilag nem tudom pontosan ez hogy van, de van néhány haver a tányérsapkásoknál Ők mondják, hogy 63-ra állítják be a műszert 50-es táblánál. Ha jól emléxem azért mert akkor nem kell megállítani a delikvenst. Mert, hogy dolgozni nem nagyon szeretnek. Ha az alá vinnék akkor meg meg kellene állítani a polgárt az meg kényelmetlen.(kezeit széttáró) Pláne hidegben(szemeit körbeforgató) 50 től szerintem meg nem fizetős, mert van valami tűréshatár a km/h óra esetleges csalása miatt(kezeit széttáró) Asszem hagynak rá 10%-ot de persze ebbe nem vagyok biztos.(kezeit széttáró) Talán olaszországban drámai a helyzet. Azt meg 1 kamionos komám mondta. Ott vannak autópályák ahol minden km-be van egy mérő. és ott állítólag a 70 az 70 és nem 71 mert 1km sebesség túllépésért mén a bünti(kezeit széttáró)
Qrva nagy tévedés, ha megállítanak, 50-től fizetős... és jobban járt, mert ha közigre megy, 30 ropi lett volna.
fasza. 63 tól megy a bünti legközelebb csak 62-vel menjé(kezeit széttáró)
na a rominak nincs ugyan abs-e de lerakod a két kicsi sarkadat oszt pikk-pakk megáll (meghajlós)
Én tudok neki egy tuti megoldást(kezeit széttáró)
3 kilóért van fent a hahun 1 példány. Ha eladja a lom narancssárgáról az alufelni szettet szűken ki is tudja fizetni(kezeit széttáró)
Ezt legalább ki is tudja motorozni /egyenesben/ 😂
Bátaszék felől van ez a kép, és nem fehér a tábla: mivel csak pár házat érint az út, kissé beljebb egy 60-as tábla van.
Én Bátaszék felől támadtam,fehér tábla rémlik.
Nem, az a falu északi vége az 56-os főúton
Rendszeresen motorozok arrafelé.
Nem PS, csak vagy 4-5 évvel ezelőtti kép. Most csak a rendszámot töröltem le róla.
Ez PS.
Haza értem:
Elég lepukkantnak nézett ki. 🤔
Viszont Lovászheténynél egész kanyargós volt az út,és nem is annyira szar volt mecsek viszonylatban,csak koszosan középszar. 😆
De legalább néptelen.
Nagyon balos vidék, nem neked való. Elég jól éltek annak idején, erős a nosztalgia, nem ritka a sifonéron a Lenin mellszobor. :D
Bezzeg a taknyos komcsi lobsi uralom.alatt levegöt is nehezen vettél, most meg már motrokban is.gondolkodsz. tavasz után nem.lesz ilyen jo életed, elszedik még a renyot meg a fényképelömasinád is amit viktor regnálása alatt a szarul fizetö állásod mellett is hitelmentesen vásároltál.
Televan furkoval. 😆
Ez a Komló és vidéke elég érdekes hely 😁
Baszki,racsodalkoztam hogy van olyan helyseg hogy Furkótelep,tuti bogyo ott szuletett. 😆
😍
😂 azon jót röhögtem. Majd mostantól Bogyóval szidjuk O1G-t 😆