Hát jogszabályilag nem tudom pontosan ez hogy van, de van néhány haver a tányérsapkásoknál Ők mondják, hogy 63-ra állítják be a műszert 50-es táblánál. Ha jól emléxem azért mert akkor nem kell megállítani a delikvenst. Mert, hogy dolgozni nem nagyon szeretnek. Ha az alá vinnék akkor meg meg kellene állítani a polgárt az meg kényelmetlen.(kezeit széttáró) Pláne hidegben(szemeit körbeforgató) 50 től szerintem meg nem fizetős, mert van valami tűréshatár a km/h óra esetleges csalása miatt(kezeit széttáró) Asszem hagynak rá 10%-ot de persze ebbe nem vagyok biztos.(kezeit széttáró) Talán olaszországban drámai a helyzet. Azt meg 1 kamionos komám mondta. Ott vannak autópályák ahol minden km-be van egy mérő. és ott állítólag a 70 az 70 és nem 71 mert 1km sebesség túllépésért mén a bünti(kezeit széttáró)
Én tudok neki egy tuti megoldást(kezeit széttáró)
3 kilóért van fent a hahun 1 példány. Ha eladja a lom narancssárgáról az alufelni szettet szűken ki is tudja fizetni(kezeit széttáró)
Ezt legalább ki is tudja motorozni /egyenesben/ 😂
Elég lepukkantnak nézett ki. 🤔
Viszont Lovászheténynél egész kanyargós volt az út,és nem is annyira szar volt mecsek viszonylatban,csak koszosan középszar. 😆
De legalább néptelen.
Bezzeg a taknyos komcsi lobsi uralom.alatt levegöt is nehezen vettél, most meg már motrokban is.gondolkodsz. tavasz után nem.lesz ilyen jo életed, elszedik még a renyot meg a fényképelömasinád is amit viktor regnálása alatt a szarul fizetö állásod mellett is hitelmentesen vásároltál.
https://index.hu/belfold/2021/...