Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt bassza meg.A sok bonyodalom miatt.
Hat,hibádzik a kuplug kosár anya,azt leszedéskor ledraháltam.Máshogy nem jött le,vissza meg azt a caftos széle miatt nem raknám vissza.
Unixnál nem tom van e?
Meg lemaradt 1db vízpumpa lefogató csavar uszkve 6x75-ös peremes,és 4 db deklicsavar.
De ezek részletkérdések.
Mint az indexek és egy tükör.
Ráadásul körömollóval! 😆
Öcséém, ilyen tömítésért pénzt adni? Van itt a fórumon egy "szerelő"csaj, aki simán kívágta volna neked ezeket...
Ne magadból indulj ki...Értelemes embernek ilyen nem jut eszébe, csak aki ilyenekről álmodozik...
Na egy civilizálatlan vadember ehhez nem értht...
Mind úgy végzi hogy elpusztul...csak vannak akiket bolond horgászok ölelgetnek évente a matracon elötte...
inikém ha neked jó a küszködés 3fán lelked rajta. (kezeit széttáró) Én úgy vagyok ezzel, hogy szívesebben veszem ki a botokat túra közben azért mert besokalok a 10+-os halaktól és tudjak aludni, mint sem 6 napig 3 halra várjak szenvedéssel(kezeit széttáró) Persze megfogunk közeli tonnát 2-en 1 hét alatt ott a 33-ik senkik vagyunk ezzel az eredménnyel de mi nem is mások mit járunk el pecálni(kezeit széttáró) A kuttyahugyozó hozzáálást meg nem értem pl. merenye épen 3 szor akkora víz mint a 45 hektáros 3fa. 400 méteres átlagszélességgel horgászállásonként átlagban 5 hektár meghorgászható területtel.(kezeit széttáró)
Azt is leírta már hogy felőle mehetnek a migrik is az asszonyt lerendezni 🤷🏼‍♂️
Én szinte csak unixból rendelek 🤷🏼‍♂️ Gyorsak, van minden szar általában és jók is szoktak lenni. Persze van 1-2beszopás is, gyári hibás meg szar alkatrésszel de azokat pofátlanul viszem vissza.
már tegnap írtam hogy jó eséllyel egy buzibárban dolgozik felszopóként 😉
nem kell könnyű bojlis víz
meg mindenkéle kis kutya hugyoztató tavak
pl ha jövőre 1 halat figok csak a dvcs-ben és az 12+lesz akkor meg leszek elégedve magammal ha 15+ akkor meg nagyon meg leszek elégedve
mivel nem kell hal így nem okoz örömet a sok kis hal fogása
ez olyan mintha minden nap benevezel 5 futóversenyre és mindig a 12. senki vagy
legyen egy verseny és ebben legyen az ember benne az első háromban
háromfa meg az okos pecásoknak való
napi 1x reggel beevezek etetni és annyi
max kicserélem a horog mellett is a bojlit
kb annyira kavarom megva vizet mint amikor a vadlacsa úszik egy etetés másfél óra, addig nézelődök a vizen mi a helyzet
utána reggeli készítés és pihenés estig
azt azért tudod hogy az is buzi aki hagyja 😂
szerintem úgy kínlódtok a haverjaiddal ahogy akartok a legnemesebb horgászatotokkal 😆 Úgy sejtem az az előjáték de igazából a lényeg az esti szaunás huncutkodás 😂
2-2,5 librás botjaim vannak nem seprűnyél kategória 10 +-os halaknál(kezeit széttáró)
haverokkal szaunaeste mi?(gondolkodós) Hát nincs több kérdésem(kezeit széttáró) Ez az osztrák méjsztrím csak egy kis ratyit csinált belőled is mint az őslakosokból 😂
lehet nem de annál biztosan jobb a dolga mint annak a fajtársának amelyik kifogás után a bográcsban fürdőzik 😅
Vegre hasznom van az unixbol is,reggel rendelt tomites mar itt is van.Es meg passzol is.
Mostmar csak egy kuplungrogzito anya kell mer eleg gyasz ez.
Meg a kuplungdeklibol ki kell varazsolnom az oxidot es a rarohadt homokot.
A buzi amcsi bontos ezt pofaval az eg fele tarthatta valami homokozoban az biztos. 🤔
hát ahová járok nem 4-5 kg-s halakat kell fárasztgatni. Nem azt mondom, néha beszalad egy 7-es 8-as de döntő többségében 12-től felfelé fogdossuk. 22,9 a rekordom. Persze 2 túra sem egyforma. Idén nagyon sok 10-12-est fogtunk de 30%-40%-kal több volt a hal mint pl. tavaly. Tavaly meg nem nagyon sikerült 15 alatt fogni. sok 17-es 18-as jött ki. 20+-ból viszont túránként jó esetben legfeljebb 1-2. De ne keverjük össze a csatornahorgászatot egy 140 hektáros bojlis tóval mert nem 1 a peca. Mindegyiknek meg van a maga szépsége. Tiszán és a tározóterekben elég sokat horgásztam az utolsó 6 évben. A motorcsónakos horgászatnak is meg volt a maga szépsége, de egyre nyűgösebb lett ezért idén befejeztem.(kezeit széttáró) 3fa meg még egy külön állatfaj a vizek között. Idős vén fasznak mint te aki ráadásul millió egészségügyi problémával szenved 😄 szerintem nem való. Az a tökleveles szar egy gyötrelem. Ott még ha ki akarja venni az ember a botot akkor is be kell evezni érte, csónakmotort meg nem is tud használni. Nem azt mondom, hogy kihívásként 20-25 évvel ezelőtt nem érdekelt volna a téma de azóta már nem keresem az ilyen jellegű kihívásokat. Nektek sem kellene. (kezeit széttáró) Én már nem szeretek küszködni még külön a víz nehézségeivel is kiöregedtem ebből(kezeit széttáró) Ott ültök 5 napot kb. 5 darab halért amiért rohadtul meg kell szenvednetek. Ráadásul 3fa pluszba még törpeharcsa nevelde is. Van néhány nagynevű bojlis víz ami sokkal könnyebb pálya. Ráadásul cserébe még akár tonnához közeli mennyiséget is ki lehet fogni 6 nap alatt a darabosabb fajtából(kezeit széttáró) Már a sátramat sem állítottam össze vagy 3 éve pedig kategóriájában ha most kellene megvenni bőven 2 kiló felett lenne az ára. Én lehetőség szerint próbálok olyan helyre foglalni ahol van faház. Idősödök és kényelmesedek változik a hozzáállásom. Már nem keresem a felesleges kihívásokat ezek az idők elmúltak. hallgass rám hagyjátok azt a 3fát a p.csába,keresettek könnyebb pályát. Halat is fogtok, meg jól is szórakoztok a szenvedés helyett(kezeit széttáró)
Pszt, ne buktass le! 😆 A többiek nem tudják hogy te megszámoltad őket, mikor megnyálaztad..... 😂
NÉGY VAN! 😆
Legalább elfedi az emberszagot a füst. Na meg ha a párduc is fekete… a füst is 🤷🏼‍♂️
Egy tökéletes csali lennél! Öreg, sánta, sebzett 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️
simán meg lehetne csapdázni, csak a sok buzi állatvédő miatt nem egyszerű a dolog
bogyó nem jó csalinak mert a sok dohánytól olyan szagú mint a kipufogó belső 😃
sokszor van olyan hely amit 3-4 napig csak etetünk addig nincs is peca rajta
én nem sok halat akarok fogni hanem olyat amilyet én akarok
pl idén 3 halat fogtam egész évben(plusz egy horogtörés), ebből egy kicsit a konyhára
meg is őrülnék ha minden éjjel ilyen kis lófasz 4-5 kilós halakat kellene fárasztgatni
nyugodj meg az én csalim nem ázik le 5 nap alatt sem, persze ez nem azt jelenti hogy addig van rajta, de kibírja, otthon teszteltem egy hét alatt se ázott szét, pedig minden nap a csapból engedeten a vizet rá
sajjos a törpe le tudja darálni, de vannak bojlik amit nem szeret
és nincs olyan hogy 2 méterrel arrébb teszem, a dvcs-n 5 centin belül van minden héten a csali
pl háromfán egy 50 centis körön belül
ha dobálni kell ott sincs sok eltérés inkább kiveszem 5x mintsem olyan helyen legyen amit nem szeretnék
radar nem kell inkább kitapogatom az alját, radar max a dunán kell, ahol fárasztó lenne csónakból keresni a törést