Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bar az iranyvalto meg mindig olyan mint egy regi istalloajto erzetre.Viszont mukodik,ez a fontos.
A kardfuresszel meg kettevagtam egy istenverte ducatot,12e ert vettem.
Volt hogy beszorult a fold es a padlo koze,buciraverte az ujjaimat,az egyikbol egy het utan uveggszilankot szedtem ki,de tulelte.
Utana egy csipcsupp fureszelesnel elnyikkedt a tokmany,szerintem osszzehegesztheto,a motor meg megy,de azt a munkat elvegezte,es simannminden forintja duplan behozta az arat.
Az elso kijelentese a "youtuber" embernek hogy nem egyseges a szortiment,hullamzo a vaasztek,es ki kell fogni azt ami jol passzol a felhasznalasi korhoz. Ez a mostani szerintem siman pariban van egy dragabb markassal,mar ergonomiaban is.Nem haladja meg,de kozel van.
Erős, kicsi, kompakt gépek kellenek ebbe a szakmába. Nagy bumszli nem jó. Ezért szeretem ezeket a gépeket mert kézreállnak, ha kell olyan lassan indítom hogy én sem hiszem el, finom szerszámok mégis erősek. Ezeket nézve nekem mindegyik parkside gép sokkal rosszabb volt.
A véleményünk hasonló csak a hangsúly más.
No megjelent a mázolo joszag is,ha nem lennel hulyebb mint egy kettesletra latnad amit levi mar lat.Ez az ipse nem "youtubos" hanem egy elismert szaktanar aki veszi a faradtsagot es egy platformon ad at ismeretet,te miafaszert vagy fenn interneten ha eleg lenne neked a barlangi elet is?
Azért nem ennyire hülye. Most megint többször összeakadtam vele de nem teljesen fogyatékos ám. Lassan motorozik meg sokat beszél. 🤷🏼‍♂️
Valszeg a 2 evvel ezlotti 9ezres 12v-os leveheto tokmanyos cucc,nem a mostani nagyobb 20v os cucc,vagy a kefe nelkuli ami kitepi magat a kezedbol ha megszorul,azoknak a fem tokmanya mar fekes,jol meghuzhato,a kisebbik most vett mar jo egyensulyal rendelkezik es nem nehez,siman van olyan mint az ocsem makitaja.
De spec butorlapok osszecsavarasahoz,elofurasahoz nem kell ero,miafasznak?
Egyszer egy ejjel kettoig tarto szerelesnel elpilledtem es siman atkuldtem alulrol felfele egy 18-as butorlapot es egy 28 as munkalapot egyutt egy 3,5x35 os facsavarral mer megszaladt.
Nem kene,vehettem masik munkalapot.
Ez a bútorboltos minden ismeretét a youtubon szerzi, aztán meg hirdeti az igét mint valami szent írás. Ha valaki azt mondja a youtubon hogy szívjál fingot mert az jó, akkor ez a marha elkezd fingot szívni és vigyorog hogy milyen jó. Kb ez az agyi kapacitása.
Ott van a típus amit használunk 🤷🏼‍♂️ Nem mondta senki hogy a legnagyobb dewaltot kell megvenni.
A műhelybe van workzone(nekem is van itthon) és van parkside is mert az ember aki ott dolgozik hasonló mentalitás mint te. Néha kézbeveszem, lehet hogy nem pont az a parkside ami neked van, lehet régebbi de messze nem olyan jó mint a kis makitánk 🤷🏼‍♂️ Zümmög, teker de se erő se gyorsaság.
Mi olcsó mi nem az. Ez számit tényleg... ja nem. Tényleg nem tudom mi a pékfasza az emberekkel...
Dehogy jobbak.
A legtobb dewalt feleslegesen nehez ahhoz a munkahoz amit vegzek,es nagy,meg tul eros.
Siman felesleges penzkidobas.
Nem fogok 150 Nmes csavarozoval munkalapot feltenni egy sarokelemre mert levi szerint a szint mas,ha egy 25 ezres kefe nelkuli parkside ugyanugy megcsinalja.
Baszki szerintem egy makita akku nincs ennyier,nem egy gep.
Megjegyzem van ocsemnek egy kis makitaja,de az gyengebb mint a mostani fekete parkside.
Jajj de bedurcizott valaki.
Tehát te is érzed hogy melyik a jobb csak nincs már arcod azt írni hogy a márkás gépek tényleg jobbak, de neked megfelel az olcsó is.
Kiafaszt erdekel?
Megvette mert kell neki.
Nekem nem.
Ez a lenyeg,erolteted az emberre hogy az a jo amit te ugy gondolsz,holott nekem van valodi osszehasonlitasom,neked csak eloiteleted.
En folyamatosan hasznalom mindket vonalat parhuzamosan,nem a te igenyeid es tapasztalataid alapjan hanem az enemek alapjan.
Erre jossz te a bonyhadi huszoneves es megmondod nekem mia jo?
Nnemaaaar.
Amire dewalt jo arra azt hasznalom,amire parkside arra meg az.
Szerinted mindenkepp 65e forintos cucc kell mindenre?
Hoppá lemaradt, makita df032 és df332.
Ami drága a Makitában az az akku.
Hát, az emberek lecserélése egyre kevésbé tűnik opciónak. Eddig azért sírtak, hogy elvették a munkát a bevándorlók, brexit óta meg azért, mert nincs ki melózzon.
Azt csak te érted hogy mi köze van ennek a gèpnek az itt leírtakhoz.
Ez egy baszott jó gép, egy autoszerelőnek.

De leírom neked hogy mit használunk csak hogy kereshess valami hülye videót amiben elmondják hogy a parkside jobb.
Oda nem olcsó gépet kell venni, embereket kell lecserélni. Csak mondom, ilyen munkákhoz van biztosítókötél 🤷🏼‍♂️
Levi,akkoris csak egy gizda felvagos ontet faszkalapnak latlak. 😂

Egy dcf897,hogy minek az retely.nehez mint egy szikla.Leszedi a csavart,teny,de minek?
https://www.kamody.hu/dewalt-a...
Kell vagy nem, benne van a pakliban, hogy leesik. Ha mondjuk pont a tokmányra és kellően magasról... Az angolok meg eleve kétbalkezesek :D
Három hete tették fel a napelemeket a lapostetőimre, kétszer pottyant gép a lejtős trapézlemezről. Óbégatásra valaki elkapta, de na. Az esély nem csak matematikai.
Nem kell hazudozz Zoli, egyszerűen leírom én helyetted. Egy igénytelen ember vagy, ezért jó neked az olcsó szerszám akkor is ha a jobb csak egy kicsit drágább 🤷🏼‍♂️
Érdekes, ha jól olvastam tesód megvette a drágább gépeket. Sanszos hogy ő az élesebb kés nálatok.

Tehát nem másolod be hogy hol szidtam az emberedet… értem 😁
Szanalom vagy,mar visszacsavarod. 😂
Miért kellene dobálja a melós a létráról a gépeket ?! Egyetlen egyszer ejtettem le a dewalt kartonos gépét, messze a komfortzónámon kívül 7m magasan egy csarnokban az állványról lerúgtam. Tudod milyen baja lett? Semmi! Szépen pattogott az állvány szerkezete meg a fal között.
Te debil, másold már ide hogy hol szidtam az embert! Ne hazudozz megint!
Most te vagy tasi aki fikazza a mamis tanarokat.
Korbeertel balfasz.
Jol csinalod.
Nem tudom, se Workzone, se Parkside cuccom nincs, de abban van valami, amit Zoltán mond: a melós ne a hatvanezres Metabot dobálja le a létráról.
Az angoloknál két brigádhoz volt csak szerencsém meg egy asztaloshoz. A bútorasztalos a Parkside akksis fúró-csavarozó cuccokat dicsérte, hogy 2-3 évig elmegy szépen, neki elég. (valami van ezekkel a bútoros faszikkal meg a Parkside-dal... :D )
A nyílászárós és a tetőfedő csapatok meg Makita és Makita klónokkal nyomták. A nyílászárósok közül beszéltem az egyikkel, az mondta, hogy szotyiért van a klón Maki ebay-ről meg hogy csomó cég csinálja azt, hogy a "mester" kapja az oridzsi szajrét, a beosztott meg a kínait. Akku már amúgyis van, a gép meg az ár 25%-áért hozza az eredeti minőség bő 80%-át.
Hogy mennyire tartós a klón Maki arra majd térjünk vissza pár év múlva, még csak most veszem használatba, az elődje húzta 2014 óta házi használatban meg motorszerelésnél.
Jó hát akkor mostantól nem hiszek a saját tapasztalatomnak csak a felszopott jutyubertanárodnak 😂😂

Nem egy szinten mozgunk…