ismerős nemrég csináltatott ilyet
nekem tetszik
mintha ablakok lennének egymás mellett
nem olyan mint a régi kék meg sárga meg mittudomém milyen terasz tetők
Az elég kedvező ár, nyitható is?
Már arra is gondoltam hogy csináltatok, edzett üvegből, sima egyszerű fixet amit fentről csavarozok a szarufára, lentről nem is látszik semmi belőle és alá egy árnyékoló de azzal is az a baj hogy ugyanúgy felmelegszik alatta a levegő.
legyen üveg tető, örök élet
a felső réteg a vastag drótos az alsónak meg mindegy
van kicsit sötétített fasza bronzos árnyalatú is az alatt nem égsz meg
Milyen tetőablakot raktál be?
Hasonló a dilemma nálunk is. Világos kellene de a polikarbonát undoritó lesz hamar és nyáron forróság van alatta. Tetőablak sem biztosan hogy a legtutibb mert hatalmas kellene hogy világos legyen 🤔
Vártam amíg van “akciós”, rendes minőségű faanyag 😂 nem volt kedvem egy vagyont költeni…
Tetőablakok azért kellenek bele, mert van alatta egy ablak és sotet lenne az a szoba. Így pedig be tud sütni a nap, nem lesz sotet a szoba, a polikarbonátot meg szar összehozni a cseréppel, igy maradnak a nagyméretű tetoablakok
Nahh… hát maradt mit csinálni erre a hétvégére is… bádogos munka, tetoablakok berakása, cserepezés, tamasztók, drótháló átrakasa… lesz még munka. Olyan fáradt vagyok, mint a kutya… nem szokta a cigány a szántást 😂 szombaton 1/2 8-tol 1/2 5-ig, vasárnap 8-tol 1/2 7–ig… nem izzadtam… 😂 ráadásul az egyik tető lecet vághatom ki, elreccsent egy görcsnél… rohadjon meg 😂
Ez nem macskakő, te (és meg jó páran) megfejted mi ez, Pipi akinek az udvarán sáros, gazos szar van, meg 8 db csálé gyephézag tégla 30 éves betonnal, csálé kerítéssel…. na ő sosem 😂
gondolomba porta ér inkább sokkal többet
mert ha valahol mordorban lenne ugyanez a ház közel se lenne olyan értéke
nekem se jön be annyira a macskakő de a "kispolgári" hullámos szélű térkőtől mindenképp szebb
nekem tetszik
mintha ablakok lennének egymás mellett
nem olyan mint a régi kék meg sárga meg mittudomém milyen terasz tetők