Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerős nemrég csináltatott ilyet
nekem tetszik
mintha ablakok lennének egymás mellett
nem olyan mint a régi kék meg sárga meg mittudomém milyen terasz tetők
Fog,vagy fél? 😂
Az elég kedvező ár, nyitható is?
Már arra is gondoltam hogy csináltatok, edzett üvegből, sima egyszerű fixet amit fentről csavarozok a szarufára, lentről nem is látszik semmi belőle és alá egy árnyékoló de azzal is az a baj hogy ugyanúgy felmelegszik alatta a levegő.
Na ilyen nem lesz, se drótos se bronzos 😂
Egyelőre napvitorla, drága jó minőségű.
legyen üveg tető, örök élet
a felső réteg a vastag drótos az alsónak meg mindegy
van kicsit sötétített fasza bronzos árnyalatú is az alatt nem égsz meg
Amúgy meg csatornával együtt 30 cm lóg át, bőven nem zavaró, mert magas… jogszabály 50cm-t enged csatornával
Mellette van egy szoba… igen… 😁
80x140 darabja, Daca-lux-nál vettem, 48e Ft nettó, magyar gyártmányú
De jó lenne… 😄
Nem 😂
Utobbi sztem.
Szoba? Azt hittem, egy fedett veranda-szerű lesz, vagy kocsi-alá álló...
(szerkesztés funkció, jó)
ill. a mellette lévő szoba ne legyen sötét?
Milyen tetőablakot raktál be?
Hasonló a dilemma nálunk is. Világos kellene de a polikarbonát undoritó lesz hamar és nyáron forróság van alatta. Tetőablak sem biztosan hogy a legtutibb mert hatalmas kellene hogy világos legyen 🤔
Én egyből láttam, hogy gyémánt, az jó kopásálló. Hogy ne csillogjon esős időben, be lett vonva grafénnel, az szürke 😁
Szólt a szomszéd? 😂
Mondjuk átlóg a szomszédba, de az élet nem egy tál eper 😂
Vártam amíg van “akciós”, rendes minőségű faanyag 😂 nem volt kedvem egy vagyont költeni…

Tetőablakok azért kellenek bele, mert van alatta egy ablak és sotet lenne az a szoba. Így pedig be tud sütni a nap, nem lesz sotet a szoba, a polikarbonátot meg szar összehozni a cseréppel, igy maradnak a nagyméretű tetoablakok
Azé van abban perverz hogy ezt most csinálod nem nyáron-tavasszal-koraősszel. 😆
Tetőablak minek?
Kösz,a kiindulási alaphoz képest igen,egy 13-14 körüli tényleg megkíméltet azért elfogadnék most is. 😆
alá tegyél egy lécet
4db 100x50 es csavar megfogja
Nahh… hát maradt mit csinálni erre a hétvégére is… bádogos munka, tetoablakok berakása, cserepezés, tamasztók, drótháló átrakasa… lesz még munka. Olyan fáradt vagyok, mint a kutya… nem szokta a cigány a szántást 😂 szombaton 1/2 8-tol 1/2 5-ig, vasárnap 8-tol 1/2 7–ig… nem izzadtam… 😂 ráadásul az egyik tető lecet vághatom ki, elreccsent egy görcsnél… rohadjon meg 😂
Mondom, hogy hülye vagy hozzá, mint bármihez is 😂
Azért ez elég popec lett 😉
Ez nem macskakő, te (és meg jó páran) megfejted mi ez, Pipi akinek az udvarán sáros, gazos szar van, meg 8 db csálé gyephézag tégla 30 éves betonnal, csálé kerítéssel…. na ő sosem 😂
gondolomba porta ér inkább sokkal többet
mert ha valahol mordorban lenne ugyanez a ház közel se lenne olyan értéke
nekem se jön be annyira a macskakő de a "kispolgári" hullámos szélű térkőtől mindenképp szebb