Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

crf300
megfűzeted sm-re aztán lesz egy olyan motorod amilyen még sosem volt
igsz 2 milla de endúrót mindig jó áron el lehet adni
De melliket könyörgöm, melliket? Csak a karbis, léghűtéses, ABS nélküli fosok vannak (CBF250)... ....olyan pedig nem kell, akkor maradhat az öreg GS is.
Akkor egy 250es hoddát használtan.
Az nekem egyszerűen túl drága, nem tudom megfizetni az új árát. Használtan meg necces, mert sok "hülyegyerek" használja egykerózni. Tuti beszopnám, és én csavarogni akarok, nem motort szerelni, vagy a szerelőhöz hordani a félhavi fizetésemet rendszeresen.
Ezzel egy bajom van: a sajto pont annyira megbizhato, mint a legtobb YT rivju. Minden szarnak tapsolnak, kulonben rolo le. Kint a briteknel szembetuno ez nagyon, ahol igen komoly piaca van a 125-osnek - foleg azert mert heroin arban van a jogsi, az adorol es a biztositasrol nem is beszelve Na, ott a Sinnistol a Lexmoto-n at a neveben feltamasztott AJS-ig szinte mindenrol tulnyomoan pozitiv cikkek szuletnek, a szerelok es a tulajdonosok meg nem egeszen igy latjak. Persze ahogy itthon is van, aki meg van elegedve a Keeway akarmijevel, ott is vannak elegedett tulajok, de nem mind arany, ami Janos. Plane ha a sajto mondja.
Megbánod druszám. Vegyél egy 390es tyúkot az a legjobb se nem kicsi se nem nagy. Nem sodornak le megy 130 felett is.
A görögök nagyon szeretik ezt a SYM-et: gugli fordítóval most olvastam róla pár cikket, tesztet.
Valahol igazad van, kinait kapsz 600-zal olcsobban is. Es meg jobban is megy.
(Jo, tajvani a Sym, de a lenyegen keveset valtoztat ez)
1,6 milla reg. adó nélkül. Ez annyira nem vicces, ennyiért már azért sok minden értelmesebbet is lehetne venni (de nem szánok rá annyit, mert nem lesz miből)...

Maradok a 125-ös Hondánál, vagy még inkább a 185-ös SYM-nél, még ha ocsmány is szegény. http://www.symrobogo.hu/VF185/
igen(gondolkodós) Csak azt nem tudjuk mit kezdene a 15 lóerővel, mert nem,hogy nem tudná kimotorozni kiszaladna alóla a paripa sebtibe 😆 Neki valami kisebb és kezesebb jószágot nézzetek szerintem(kezeit széttáró)
https://www.sportmotor.hu/maga...

130 kg és 15 le. Ez elbírná Bogyót azért!
És ami a legdurvább, hogy ezek után nem azt nyilatkozta hogy “elnézést, elrontottam, hibáztam” hanem még szinte fel van háborodva.
...es az, hogy ezek a szellemi kutmergezest vegzo kulturbunozok nem tunnek el a sullyesztoben egy-egy ilyen utan. Ezt meg hozzatennem ahhoz, amit irtal, Ini.
nem az a fő gond hogy idióták, az sem hogy csinálnak valami fogyatékos műsort amiben szerepelhetnek(pl győzike sóó)
hanem hogy olyan feladatokra "nevezik" be amire teljesen alkalmatlan
és itt nem csak a barnákról van szó hanem összegészben
és ez már az agysorvasztás, és a nép nem hogy észre sem veszi hanem fel van háborodva akikor megemlítik neki hogy miért néz ilyen kritikán aluli szarokat
Mit is várhatnánk ettől a narkós retek cigánytl.
Ez ma a színvonal…
https://www.origo.hu/teve/2021... makogó kotorék! 😆
aztán a harcsa meg elvitt 100 méter zsinórt(kezeit széttáró) De szerencsére 100 méter zsinórt 1 hal sem nyel el, így meg lett a 8-as harcsa a kis tárolóorsóval 😂
Nem vagyunk nagy termetű emberek. Ekkorára nőttünk csak(kezeit széttáró) Van ennek hátránya meg előnye is(kezeit széttáró) Az egyik előnye pl. az, hogy a dákó nekünk akkora autó, mint nektek a versó a 180 cm-is feleségeddel(vigyorgós) Hobbitoknak minden autó kényelmes 😁
ti akkorák vagytok mint a tacskó ülve azért tűnik nagynak az audi a4 😂
azért kivételesen megdolgoztam, a verso volt "ingyen" legalábbis a te fogyatékos matematikád szerint
igszándiból csak a konyha volt ingyen meg pár raklap kisebb-nagyobb kacat
a matula bácsi nádkunyhójának jobban örültem volna, mostani eszemmel és felszerelésemmel a kis balatonban akkoriban hihetetlen halakat lehetett volna fogni
Fenéket. A szomszéd nagy audijában sincs ilyen had egye a fene 😂
Azt kbasznam mar most.
Ez a dácsija már a jövő autója(meghajlós) ide nem kell már brümmögni(ujjával nemet mutató) Van egy érdekes sivító hangja induláskor(vigyorgós) Hátramenetben meg bekapcsol a tolatásjelző,mint valami nagy teherautón 😂
Brümmögtél is?
Az elmény miatt. 🤔
hát most pont úgy mentünk, hogy én ültem a jobb 1-ben a gyerek mögöttem. Teljesen jól elférünk. Nem olyan kicsi belülről a dákó. Mondjuk én sem vagyok nagy meg az asszony sem 170, 150 cm. Ehhez mondjuk ez is kell 😄
54%-os a gyermekvédelem(kezeit széttáró) Én a jobb 1-ben csak 30%-ot kaptam(gondolkodós) A gyerek van a legnagyobb biztonságban (meghajlós)