Akkor még csak nem is hallottam klímáról bár lehet, hogy a gazdagok igen, talán a dallasban lehetett a kórházak tetején látni a hűtőket, de, hogy itt nem volt sehol ahol jártam az biztos......vagy nem és csak nem emlékszem rá. 😁
láttam ilyen filmeket frigyláda fosztogatói vagy ilyesmik, amibe van ilyen tükrös megoldás, hogy elfordít egy tükröt azt világos lesz a piramis belseje. Ha ezt javaslod a többieknek is akkor azért szereltessenek be szobánként még 1 klímát 😁
Na, az pont a legszarabb, mikor ráoltanak a vírusra ☹️ Erre nagyon figyelnek általában, akik nem szarnak bele... vagy még oltóponton szokott előfordulni, ott nem tudja az oltó a paciens előzményeit. Szuri oszt csá' 🙁
Még a szoci időkben pár napot kubikoltam egy akkori gazdagnak a szabadság hegyen (istenhegyi útról nyíló kis utca, akkor is drága volt, de most talán a rózsa dombnál is drágább lehet) épült háza körül és akkor még rejteni kellett a vagyont így a ház ugyan kétszintes volt, de kívülről nem tűnt hivalkodónak ellenben a föld alatt pedig szikla szila hátán, de a föld alá rejtett egy nem kicsi úszómedencét aminek 20 db. fég kazán fűtöte a vizét és mivel a föld alatt volt, de azért természetes hatást akart a tulaj így kisebb nyílásokon keresztül tükrökkel oldották meg, hogy közel nappali fény legyen nappal. A fickónak egy bőrdíszműves boltja volt a lenin krt.-on a kevés maszek egyike volt akiknek ezt engedték még 83' előtt.
Szerintem a legjobb az, ha úgy hagyjátok a francba. Mert ez egy olyan projekt, hogy akkor derül ki, hogy kár volt amikor már elkészült, mivel modellezni úgy sem tudjátok(fetrengős)
Na mindjá gondoltam, hogy a nagy ötlet sötétbe borítja a házat(kezeit széttáró) Csak nem vagyok hozzá hülye a sógorék pont ugyanígy sötétítettek be. Ott is lettek tetőablakok de sosem lesz olyan mint ha nem volna ott az a kóceráj(kezeit széttáró)
Te színvak vagy, B+? én nem vagyok ennyire liberális, tudom, neked ott kötelező... és jobban gerjedek a világosabbra. Amúgy ezt a fekete jányt sztem nálunk nem ismeri a qtya se.
mer mire elkészül vele lesz olyan sötét a házban az miatt a féltető miatt, hogy nappal is be kell gyújtaniuk a petróleum lámpát, hogy lássanak. 😁 Nem beszélve arról, hogy nyáron megáll alatta a meleg azt felfűti a vályogházat ami ki sem engedi a meleget(kezeit széttáró)
jobban járnál felvennéd az ini tempóját. (szemeit körbeforgató)Az az igénytelen kacathalmaz ráér ha elkészül 10 év múlva is(vigyorgós) Ezért felesleges kicsinálnod magad(kezeit széttáró) Vegyél egy kanapét, heverészgess rajta azt számolgasd minden nap mennyi munka maradt még hátra 😅
Nekem nagyon bejöttek ezek a csajok akkoriban - és még a zenéjük is jó volt... 😁
Kár, hogy most már úgy néz ki a feltöltött szájával, mint egy fáradt ribanc, pedig még csak 35...
Mi a téma? Előtető?
Én úgy tervezem hogy sima edzet üveget rakok be pár négyzetmétert, az elég olcsó, és nem olyan gusztustalan mint a polikarbonát.
Komplett tetőablakot kicsit túlzásnak érezném.
nem oltásellenes csak érdekességképp:
ismerős kórházban van vese-ér-vérnyomás problémákkal2 hét intenzív most meg valami emeltebb szintű figyelmet igénylők között van
az egyik covid miatti tüdő gondokkal 5 lebenyből 4 off
2 kínai+ fájzer van benne
folyamatos oxigén, aztán a budira nem tud egy menetben elmenni
a másik ugyanolyan nem fertőző covidos vann a szobában azt a 3. oltáskor letérdeltette a vírus, állítolag betegként lett oltva, egész jól átvészelte gépek és oxigén nélkül
annak meg teli van a tüdő "vérrögökkel" mert egyes részek elhaltak csak fekszik nem mozoghat nehogy elszabaduljon a rög....
ami fura hogy több mint egy hónapja meggyógyult a covidból aztán egyszercsak szarul lett
poszt covid.... mik vannak....
csak tényként kommentálás nélkül írom
Egy kis germán, kb ugyan ebböl az időből :-)
Kár, hogy most már úgy néz ki a feltöltött szájával, mint egy fáradt ribanc, pedig még csak 35...
Most meg politikus vagy mi...
Én úgy tervezem hogy sima edzet üveget rakok be pár négyzetmétert, az elég olcsó, és nem olyan gusztustalan mint a polikarbonát.
Komplett tetőablakot kicsit túlzásnak érezném.
ismerős kórházban van vese-ér-vérnyomás problémákkal2 hét intenzív most meg valami emeltebb szintű figyelmet igénylők között van
az egyik covid miatti tüdő gondokkal 5 lebenyből 4 off
2 kínai+ fájzer van benne
folyamatos oxigén, aztán a budira nem tud egy menetben elmenni
a másik ugyanolyan nem fertőző covidos vann a szobában azt a 3. oltáskor letérdeltette a vírus, állítolag betegként lett oltva, egész jól átvészelte gépek és oxigén nélkül
annak meg teli van a tüdő "vérrögökkel" mert egyes részek elhaltak csak fekszik nem mozoghat nehogy elszabaduljon a rög....
ami fura hogy több mint egy hónapja meggyógyult a covidból aztán egyszercsak szarul lett
poszt covid.... mik vannak....
csak tényként kommentálás nélkül írom