Kettőnk között talán csak annyi a különbség inikém, hogy én nem örökölök mint te.(kezeit széttáró)
Te szép suttyomba elraktad a rokonságot láb alól néhány év alatt. (óranézegetős) Minden honnan csurrant cseppent a nagy lóvé(kezeit széttáró) Nagyaudi, aztán nagy toyota, drága konyha csak egy kis felsorolás a teljesség igénye nélkül a közelmúltból(kezeit széttáró)
Nincs alternativa. Nyaralo volt, az elozo gazdaja atepitgette ketszintesre, leszigetelte, stb. Csak nyaron hasznaltak, nemeteknek adtak ki, 5-6 csalad valtotta egymast aprilis vegetol szeptemberig. A futes annyira nem volt prioritas, hogy a kemeny (mert van) az egyik furdoszobaba kerult.
A villany volt a legpraktikusabb es legtisztabb. 3 fazis, ket klima, januartol 7 kWp napelemmel megtamogatva, akkor majd H-tarifarol is atkotom a klimakat.
Pipi csak a szokot módon kemény. Lefertőzi anyóst COVID-al, ami majdnem elviszi, de az oltás a hibás természetesen 😂
Nem arról volt szó hogy enyhe nátha csak? 😆
Nem feltetlenul. En spec olyan helyen lakom, ahol a gaz es a fa nem opcio telen. Marad a villany es a ket klima, amik zusammen esznek 2200W-ot, ha fullon mennek. H-tarifan a mult szezont 90 ezerbol kifutottem, gazzal se lett volna kevesebb.
Hogyne lettek volna. Volt egy ismerősöm azon a tájékon, az még az udvaron a fű alá berakott csöveket és télen fűtötte hogy zöld maradjon 😂
Mondjuk ő legalább feltalált valamit, és eladta nyugatra a szabadalmat, abból lett gazdag.
hát sajnos tőlem kapta el de hát én meg nem tudtam, hogy kovidos vagyok. (kezeit széttáró) Orrán száján nyomják ezeket az oltási akció heteket aztán megmozdultak rá az idősek, mert nem akarnak szarakodni a háziorvossal akiket mostanság egyébként is alig lehet felhívni. Aztán sok idős kapva kapott az alkalmon, hogy odamegy amikor gondolja azt fél óra alatt túl is van rajta. Anyósom is nagyon örült, hogy milyen jó lesz(fejét fogó) Alig bírtam lebeszélni róla. Mondtam neki, hogy először nézesse meg magát azt csak utána oltasson. Persze,hogy kiderült, hogy kovidos volt(fejét fogó) Én az oltás előtt kötelezően szűrnék. Megvizsgálnám, hogy az oltakozni akaró páciens kovidos e, ha nem akkor mekkora az ellenanyag szintje kell e egyáltalán az oltás. (kezeit széttáró) Sajnos ez nem így van aztán rohan mindenki az oltási akcijóba felvenni a 3-ik oltást a járvány csúcsán. Akkor amikor legalább minden második ember kovidos. Utána meg pislogás van. Ez a kormány felelőssége, zotya lapátjával ütném agyon minden döntéshozót akik dönteni is képtelenek.
Te szép suttyomba elraktad a rokonságot láb alól néhány év alatt. (óranézegetős) Minden honnan csurrant cseppent a nagy lóvé(kezeit széttáró) Nagyaudi, aztán nagy toyota, drága konyha csak egy kis felsorolás a teljesség igénye nélkül a közelmúltból(kezeit széttáró)