pl céges fúrógépben egy csomó olyan hogy előrehúzza a "feje" full szar vele dolgozni
ami ütőműves az meg kész káosz
ilyen 60+ ezeres metabo és full szar vele dolgozni, ráadásul ha racsnizik fellazul a tokmány, volt hogy kiesett a bit tartó aztán mászhattam le érte mert beleesett a javítandó gépbe
Elvileg az 5Ah-s akkuval 1,77kg.
Nekem nincs nagy kezem de tökéletesen kézreállt, nem nagy vastag bumszli a nyele, nem billegett. Az a gép nekem olyan volt mint amikor a kardokra mondják hogy jó az egyensúlya, ahova akartam oda böktem a csavart.
20 éve a németekhez kamionstám vitték a sok bontott macskakövet és aranyárban vették
egy ismerős üzletelt vele, szerintem ezer tonnaszám hordták ki olyan hegyek voltak kőből hogy akkor szédültem ha felnéztem a tetejére
a kocsit leszarom most is ázik, én nem akarok ázni ahogy a garázsba( műhely) megyek
1,5 méterrel keskenyebb a hátsó rész oda terveztem ilyen féltetőt, cserép meg is van csak a kedv nincs
meg aztán amilyen ára lett a vasaknak sosem fog elkészülni, mert én fával nem szarakodok
jó szar lesz(gondolkodós) Bontsd le a picsába a konyháddal együtt az is szar lett 😀
Látom a szembe szomszéd legalább tud építkezni(gondolkodós) Te nem szégyenkezel ott egy 50 es években épült lepusztult kádárkockával? Már mindenki elbontotta a régit és építetett rá egy rendes házat(kezeit széttáró) A 900-as évek elejéről ottmaradt bazaltkocka is nagyon gáz(gondolkodós) Bár lehet ti még lovaskocsival jártok mindég kinézem belőled(gondolkodós) Ahhoz készül a kocsiszín(kérdőjeles) De hidd el még annak is nagyon gáz(fetrengős)
4,5kg az egész koffer. Ez egy kibaszott jó gép! Vastagfalú zártszelvénybe tekertünk be vele rengeteg fúrófejes csavart, talán 4x40-eseket, dewalt betoncsavart milliót a karton álmenyónak. Egy baj van vele hogy ha fejfölött dolgozol vele porol a cucc mint a betonnál, behullik a “tokmány” mellett a por és megeszi a csapágyat. Kibaszott erős egy gép ez, nagyon szerettem, kicsi könnyű és bivaly. A kezed meg nem fárad el mert nem csavarja ki, csavart is alig törtünk vele, kulcsnyílástból is nehezen fordul ki
Feltetlen jo forras az aki titkos EU dolgozoktol es hatterben szelvedozes kozben harmadkezbol haver altal tajekozodik. 😂
Baszki azert nem kezded el mert elmakogni sem tudod. 😂
ami ütőműves az meg kész káosz
ilyen 60+ ezeres metabo és full szar vele dolgozni, ráadásul ha racsnizik fellazul a tokmány, volt hogy kiesett a bit tartó aztán mászhattam le érte mert beleesett a javítandó gépbe