Beszarok 😂😂 megint egy jutyub videóval érvelsz, hogy jajj jó mert ez az ember azt mondja hogy jó.
Én meg tudod, kézbevettem, használtam és egy batyu szar.
Biztos van egy olyan szint mint a tied, ahol ezekkel dolgoznak. Én tudod kinél láttam parkside cuccokat? Egy roma kőműves brigádnál, egy nagy vésőgépet, azt mondta a gyerek az első három nem bírt egy napot sem de ami nála van az bírja… hát köszi 😂
Az a szint ahol mi dolgozunk tudod mivel van tele? Hilti, metabo,makita, dewalt, hikoki….
Mondjuk azt hogy te nem erted azt nem csodalom.
Tuti nem te vagy a celkozonseg.
Rengeteg epitoipari emberke veszi meg,ha egy melot megcsinal vele a masodik ingyen van,es ha a ketfogu segedero ledobja az allvanyrol nem banja 2 kilo az akciot, egy vagon szerelomuhelynel van ott az utvecsavarozojuk.
A hetvegi barkacsember aki vesz egy lombfureszt,egy csavarozogepet,az nem fog 60ers makitaval havi egyszer becsavarni a kertkapun valamit.
Az ökoszisztema se rossz,kb 40 kulonfele gepet tudsz meghajtani ugyanazzal a 3 20v os 4 Ah s akkuval,es 10e ert dewaltvol laposelemet se kapsz.
Az is belejatszik hogy a pujkamell es a ksracsonyfaizzo mellol emelheted le es meg sorolhatnam,de tuti nem gyoz meg.
Ha egyszer megneznel par temaba illo Hauch Tamas videot felfognad,de tul ontelt vagy partatlan logikus erveles felfogasaracigy aszondom,tenyleg vedd a makitat ha az eltet,nekik is elni kell mert jo gepek,hozzajuk foghato arert.
Ja es mielott fanyalogsz hogy youtube videos fujj,az ipse tanitja a szakmat. http://youtu.be/ue-2jHk4srY
Az ára egy elég relatív dolog. Engem az ideg szétbaszna amikor pénzt adok valamiért és nem lehet vele rendesen dolgozni. Van itthon nekünk is sok parkside szar van amit hazahozott apu én meg visszavittem mert darabokra tört a háza a fúrónak amikor a tokmányt lazítani akartam.
Van dekopirfűrészünk, tudod mire jó? Semmire. Egy nyűg vele dolgozni. Van egy nagy sarokcsiszoló, leégett a picsába, nem cserélik, gariba javítják.
Ha megnézem hogy egy márkásabb gép mennyibe kerül és mennyivel jobb, már nem is kérdés hogy igen sok a hülye akik veszik ezeket a parkszarokat.
És igen, az aldiban a gépek nagyrésze jobb, puszta számokban is.
Én nem értem hogy miért lett ilyen népszerű a parkside… egy batyu szar. Ennyire jó volt a marketing hozzá? Ha az ember átballag az aldiba, a legtöbb szerszám erősebb mégsem drágább.
Ha meg még gondolkodik is egy kicsit és persze úgy érzi hogy neki megér egy kicsivel több pénzt ha elkezd bevásárolni egy normális, minőségi szerszámparkot akkor a végén a makita sem sokkal drágább. Ergonomiában, erőben, súlyban mindenben jobb.
Nem hiszem el hogy nem érzik az emberek amikor megfogják hogy egy szar.
Vagy így könnyebb beadni az asszonynak hogy azért veszi mert a lidlben van ?
Hát olyan bádog hatása van egy kicsit amikor az ajtókat csukjuk érezni, hogy nincs benne anyag 😄 de hát 4 es kazánlemezből legyártva nem maradt volna tonna alatt a súlya(kezeit széttáró) Nem sok minden van benne de az pont elég és azt tudja. Ami nekem hiányzik, hogy hátul nincs utastér világítás, meg a csomitérbe sincs te hát ezt sógi megcsinálja forint fillérből(kezeit széttáró) Városi közlekedésre tökéletes pesti utat is meg lehet csinálni vele oda-vissza. Azt hittem, hogy 100 felett majd remeg a kormány hangos lesz a kerék stb. Ennek nyoma sincs. Nagyon finoman gurul 100 felett is és csendes. Nem ráz, nem remeg, szépen marad az úton.(kezeit széttáró) Ha itt is annyiért árulnák mint kínában (kb. 2 milla,) szerintem minden háztartásban lenne belőle(gondolkodós)
(meghajlós) hát a kinézet az egy szubjektív dolog, te sem vagy szép még is volt valaki a világban aki annyira meg volt szorulva, hogy hozzád ment 😂 A kis dákó szerintem nem csúnya de hát kinek a pap kinek a paplan)kezeit széttáró) a balesetmenteset köszönjük(meghajlós)
Nézegettem én is, de arra jutotta, hogy a kefés fúró is 10 éve bírja nálam, ez sem fog előbb kidögleni, szóval minek vegyek drágábbat.
Teljesítményre ez is elég, meg nekem többet számít az hogy kicsi.
Ha teljesítmény kell akkor viszem a drótosat.
Vettem drótosat is, de van egy csomó ilyen meló hogy csak felkapom, vágok egyet, átmászok, megint vágok, na ilyenkor belegabalyodok abba a rohadt madzagba mint kiscica a házi cérnába. Ilyenkor jó az akkus, meg amikor kint az udvaron huzigálni kéne a hosszabbítót.
Na meg aztán kit izgat hogy drága. 2 levágott kerékpár lakaton megtérül 😂
az ütős csavarozó lemezelni kurva jó, esetleg gipszkartonozni is jó de előtte nem árt gyakorolni
de leginkább akkor fasza amikor sokat kell egymás után csavarozni, pl amikor a kaptárakat csináltuk a fúrógéppel csavarozás után úgy fájt a csuklóm hogy majd beszartam, az ütvecsavarozó 1000x jobb
sajnos a régi makitám picsa gyenge lett az elmúlt 17 év elvette a teljesítménye 2/3 részét, már csak egész finom dolgokra alkalmas, pl mosógépet szétszedni meg ilyenekre
kellene venni valamit helyette de még nem jöttem rá mi lenne az igazi
a mostani izmosabb akkus cuccok valamiért nehezek lettek, és a lítiumos akku miatt szar a súlypontjuk is
Ez az asztal lab 28-as butorlap,alul-felul 2-2 vagy 20 centis 6-os facsavarral van felteve,a kisebb kezhezalloak megellenek ilyentol.
Aztan van bukk osszefogo lecek ágyakba amikbe meg a lab csavar,arra se jo az amivel fiokokba rakom a fogocsavart.
Kipakolni nem kell van egy polc ahol tartom,meg szanaszet hagyom oket ahol epp dolgozom 1600 negzetmeteren. 😆
Vagy egy parkszájd fan cimbim, az kapukat javít, 5 gép van nála mindig, ő is ezzel a "nem kell csereberélni" dumával fáraszt... 😅 cserébe ki-be pakolgatja a sok szart, van nála kb. 15 akku 😁
Én a DW-ba befogok egy mágneses hatszög toldót, abban cserélem 1 mozdulattal a biteket 😂 nem cipelem a sok vackot magammal.
Ütössel sztem pont nem jó kereszthornyost (főleg facsavart) csavargatni, sztem az menethez való. Nekem az nem hiányzik, betekerem a forgóssal, aztán ha kell, lehúzom kézzel.
A 9900 forintost azert tartom mert azt adom a fakezu szallitoknak ha be kell szerelni egy fejveg ket csavarjat,ha elhagyjak az se gond,nem a dewalt 60 ezre ugrik.
Jo meg biztonsagi tartaleknak is.
A 25e res meg nekem,keszenletre ha ki kell mennem vevohoz.
A nagyobb zold 20e res jo a furasra,nem kell cserelgetni a furot es a csavarozot a metaboban,es erosebb is.
Van eg utvecsavarozo,a bites fajzatbol,az csak a nagy pz3-4 es lab csavarokat jo betekerni mondjuk asztallabba,meg ilyesmikbe.
Neha kell 2-3 fele csavarneret,mind butorlaphoz,ha dewaltbol kene megvenni mindharmat megellenek,pz1-2-3 cserelgetem vagy 3x60e es mind masik gepbe van teve? 🤔
Más
Mivel itt sok paraszt van 😁 hátha tudjátok:
Vettem ma gyökeres fát. Korrekten egy nagy sárgolyó volt az alján. Otthon ültetem vödörbe, golyó leesik... a fa egy határozott fejsze csapással 45 fokban el van vágva a legalsó ágak alatt kb. 20 centivel 🙁 a "gyökeres" annyi, hogy 5-10 szál ceruzabél vastagságú gyökér oldalról a földben van...
Na szóval: ennek így kell kinéznie, vagy átbasztak? mellesleg 15 ropi volt... mert akkor holnap visszaviszem, és beleállítom a nő fejibe... 😡
https://www.ikk.hu/hirek/youtu...
Én meg tudod, kézbevettem, használtam és egy batyu szar.
Biztos van egy olyan szint mint a tied, ahol ezekkel dolgoznak. Én tudod kinél láttam parkside cuccokat? Egy roma kőműves brigádnál, egy nagy vésőgépet, azt mondta a gyerek az első három nem bírt egy napot sem de ami nála van az bírja… hát köszi 😂
Az a szint ahol mi dolgozunk tudod mivel van tele? Hilti, metabo,makita, dewalt, hikoki….
Tuti nem te vagy a celkozonseg.
Rengeteg epitoipari emberke veszi meg,ha egy melot megcsinal vele a masodik ingyen van,es ha a ketfogu segedero ledobja az allvanyrol nem banja 2 kilo az akciot, egy vagon szerelomuhelynel van ott az utvecsavarozojuk.
A hetvegi barkacsember aki vesz egy lombfureszt,egy csavarozogepet,az nem fog 60ers makitaval havi egyszer becsavarni a kertkapun valamit.
Az ökoszisztema se rossz,kb 40 kulonfele gepet tudsz meghajtani ugyanazzal a 3 20v os 4 Ah s akkuval,es 10e ert dewaltvol laposelemet se kapsz.
Az is belejatszik hogy a pujkamell es a ksracsonyfaizzo mellol emelheted le es meg sorolhatnam,de tuti nem gyoz meg.
Ha egyszer megneznel par temaba illo Hauch Tamas videot felfognad,de tul ontelt vagy partatlan logikus erveles felfogasaracigy aszondom,tenyleg vedd a makitat ha az eltet,nekik is elni kell mert jo gepek,hozzajuk foghato arert.
Ja es mielott fanyalogsz hogy youtube videos fujj,az ipse tanitja a szakmat.
http://youtu.be/ue-2jHk4srY
Van dekopirfűrészünk, tudod mire jó? Semmire. Egy nyűg vele dolgozni. Van egy nagy sarokcsiszoló, leégett a picsába, nem cserélik, gariba javítják.
Ha megnézem hogy egy márkásabb gép mennyibe kerül és mennyivel jobb, már nem is kérdés hogy igen sok a hülye akik veszik ezeket a parkszarokat.
És igen, az aldiban a gépek nagyrésze jobb, puszta számokban is.
Ha meg még gondolkodik is egy kicsit és persze úgy érzi hogy neki megér egy kicsivel több pénzt ha elkezd bevásárolni egy normális, minőségi szerszámparkot akkor a végén a makita sem sokkal drágább. Ergonomiában, erőben, súlyban mindenben jobb.
Nem hiszem el hogy nem érzik az emberek amikor megfogják hogy egy szar.
Vagy így könnyebb beadni az asszonynak hogy azért veszi mert a lidlben van ?
De a budiajto szakadztott olyan. 😆
Teljesítményre ez is elég, meg nekem többet számít az hogy kicsi.
Ha teljesítmény kell akkor viszem a drótosat.
Na meg aztán kit izgat hogy drága. 2 levágott kerékpár lakaton megtérül 😂
de leginkább akkor fasza amikor sokat kell egymás után csavarozni, pl amikor a kaptárakat csináltuk a fúrógéppel csavarozás után úgy fájt a csuklóm hogy majd beszartam, az ütvecsavarozó 1000x jobb
sajnos a régi makitám picsa gyenge lett az elmúlt 17 év elvette a teljesítménye 2/3 részét, már csak egész finom dolgokra alkalmas, pl mosógépet szétszedni meg ilyenekre
kellene venni valamit helyette de még nem jöttem rá mi lenne az igazi
a mostani izmosabb akkus cuccok valamiért nehezek lettek, és a lítiumos akku miatt szar a súlypontjuk is
Aztan van bukk osszefogo lecek ágyakba amikbe meg a lab csavar,arra se jo az amivel fiokokba rakom a fogocsavart.
Kipakolni nem kell van egy polc ahol tartom,meg szanaszet hagyom oket ahol epp dolgozom 1600 negzetmeteren. 😆
Én a DW-ba befogok egy mágneses hatszög toldót, abban cserélem 1 mozdulattal a biteket 😂 nem cipelem a sok vackot magammal.
Ütössel sztem pont nem jó kereszthornyost (főleg facsavart) csavargatni, sztem az menethez való. Nekem az nem hiányzik, betekerem a forgóssal, aztán ha kell, lehúzom kézzel.
https://fenyofa.hu/_userfiles_...
Jo meg biztonsagi tartaleknak is.
A 25e res meg nekem,keszenletre ha ki kell mennem vevohoz.
A nagyobb zold 20e res jo a furasra,nem kell cserelgetni a furot es a csavarozot a metaboban,es erosebb is.
Van eg utvecsavarozo,a bites fajzatbol,az csak a nagy pz3-4 es lab csavarokat jo betekerni mondjuk asztallabba,meg ilyesmikbe.
Neha kell 2-3 fele csavarneret,mind butorlaphoz,ha dewaltbol kene megvenni mindharmat megellenek,pz1-2-3 cserelgetem vagy 3x60e es mind masik gepbe van teve? 🤔
Mivel itt sok paraszt van 😁 hátha tudjátok:
Vettem ma gyökeres fát. Korrekten egy nagy sárgolyó volt az alján. Otthon ültetem vödörbe, golyó leesik... a fa egy határozott fejsze csapással 45 fokban el van vágva a legalsó ágak alatt kb. 20 centivel 🙁 a "gyökeres" annyi, hogy 5-10 szál ceruzabél vastagságú gyökér oldalról a földben van...
Na szóval: ennek így kell kinéznie, vagy átbasztak? mellesleg 15 ropi volt... mert akkor holnap visszaviszem, és beleállítom a nő fejibe... 😡