Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint oly sok mindenhez, ehhez is hülye vagy 😂
Nincs miért szegyenkeznem, ez a ház többet er, mint a te omladozó viskód az összes ingatlanoddal együtt 😂 jól látod, itt nem 10 db csálé gyephézag tégla van lerakva, mint nálad, de hogy ez mi, azt te sosem fejted meg 😂
Mondjuk, az hogy egy ilyen igénytelen hasitsis, zokni-szandálos, tornából felmentett fikáz valamit, akinek a Dacia tetszik, ami egy ótvaros rakás szar, csak megerősít, hogy qrva jó lett minden 😂
Vegulis nem volt olyan nagy,csak poros,es femszagú,nyissz-nyassz. 😆
Meg a bal oldalt belul le kene mosni.
De ez a blokk osszerakósdi erdekesebb.
Dombon ulo fucsomo legyek ha ez nem all be mint a gerely. 😆
Hát már eddig is embertelen melót bele öltél - szurkolok neked, hogy tényleg jó legyen a gép! 👍️
Nem,az egeszet ki akartam dobni jobb-balt,de kifutottunk az idobol.
Jovore folyt.köv.
Addig a lom honda van teriteken.
Bár nézőpont kérdése: a jobboldal volt velejéig elrohadva.... 😂
Tehát úgy álltál a dologhoz hogy győzzön a jobboldal, a bal meg le van xarva?! 😆
Ja.
Nos,mire bejott a rosszido a teljes jobb oldal,teto,eleje,alja festve alvaz es uregvedozve lett,a full futomu,meghajtas lendkerektol a hatso tengelysapkaig cserelve,fekrendszer szinten,kormanyrendszer felujitva,izzitok cserelve,a fulke ujrakarpitozva,letakaritva,egyenlore kb 3e km lett beletekerve,valos 7,4-8,6 kozti fogyasztassal.
A bal oldala feleenyire sem rossz,de azon marciusban le lesz cserelve a kuszoblemezek mindegyike,kivesszuk a szelvedot es a fulke folott,az oldalan es a ket hatso ajton meg fenyezve lesz,nomeg a bal ajto.
Ez tervek szerint nem tart egyhonapnal tovabb,mert egyreszt beviszem a raktarba es nem htraltat az eso,masreszt a munkafolyamatot joval racionalisabban kell elvegezni nem egyenkent leszedegetni es kulon festegetni minden lemezt hetvegente.
Harmadreszt meg tenyleg nagysagrendel kisebb munka rendbetenni a bal oldalat.
Addig is folyamatosan meg ahogy szamitottam.
Hallgassatok zenét:
http://youtu.be/6yP4Nm86yk0;ab_channel=tATuVEVO
A kotladék furgon már teljesen kész?
En is,de elfoglalom magam.
Jobb lesz.... Az eladasi mutatoja. :)
Aztan ami az egyik flottanal zaszloshajonak szamit az a masik tengereszetnel lehet csak a zsebcirkalora eleg. :D
Fú, de utálom!
Hát már sose' lesz igazi tavasz?!
Persze.....a fiatalok értenek belőle, nekik szól.
Ha bármiről amiről azt akarjuk mondani, hogy nagyon jó cucc és azt angolul, németül vagy szuahéliül fejezzük ki mint pl. a flagship (most láttam egy hülyevej telóreklámban) akkor attól tényleg jobb lesz? 👻
Itt rendes tél van már
A desszertet én külön enném :-)
Szerintem felfaztal. 😆
Jó étvágyat!
nekem ez mind macskakő, ha kocsival megyek az ilyenen egyből rámtör a hugyozhatnék
Az a régi bazalt kockakő ezerszer tartósabb mint a mai vacak betonból öntött műkövek
Nálunk van a városban bőven. De mind felett aszfalt van márvagy 80 éve 😅 (kivéve a Tomori Anasztáz és az Eszperatnó utcákat) A macskakő és a bazaltkocka nem ua. Az a nagy szürke amivel f2 szégyenkezik na az a bazaltkocka. (kezeit széttáró)
egy sima gumi lapba kell belefúrni aztán szétcsapja a forgácsot ahogy pögög a tokmány előtt
fúróba szoktam tenni mert utálom amikor a forró forgács a nyakamba potyog
Az ütvefúróhoz jó de csavart betekerni nem igazán praktikus. Egyszerűbb lett volna ha a dewalt rak oda egy szimeringet mint a makita