Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a tavalyi akkkcijjóban vettem meg egy fúrót, 9900 akkuval töltővel. Gondoltam, ennyit biztos megér, legyen a DeWaltom mellé egy másik.
A DW kapott már úgyis eleget, vagy 7-8 éve nyűvöm...
Na a csoda parkszájd külméretre nagyobb, az akku uakkora, de LiOn nem NiCd, és erősebb is a gép. Papíron, mert hiába erősebb, a tokmány lelazul, mert egy fos, és megforog benne minden, ami nem 6 lapú - az csak kiesik néha. Az öreg DW tovább is dolgozik egy töltéssel, könnyebb, jobban kézre áll, és abban nem forog meg a fúró, pedig már halálba van kopva. Mondjuk 2013-ban 60 ropi volt egy lámpával, 2 akkuval, töltővel, dobozban.
Ennyit a parkszájdról.
Jelenleg egy akkus csavarhuzo a best of 25 ert ket akkuval,meg mindenfele semmirejo furoval,a bitek szo-szo.
A kefe nélküliek tényleg jobbak, csak azoknak már az ára is kezd a "jobbakra" hasonlítani.
Néztem én is, de azért az tényleg buzis, hogy akku nélkül is 2x annyiba kerül, mint a villanyos tesója (ami ugye ráadásul még erősebb is)
Nekem ennyire nem kell az akkus 😁 ahol dolgoznom kell vele, mindenütt van áram 😂
Mondom,sokat csattogtattam a nyaron,van vagy 4-5 4Ah es par 2Ah.Elobb kezdett vernyogni a szomszed mig kifogyott a velllany belole.
Lehet dewaltal is,ocsemnek van vagy 8 fele,de ha abbol vagy a miwukibol rendezkedek be egyszerubb es olcsobb lett volna uj autot venni.
Igy marad a parkszajd,a fekete igen bika szeria.
Biztos van... az is qrvajó gép, de sztem kicsit túl van árazva. A médin usa miatt, de elbírja...
Ez van nekem is 😁
K.va jó
Kicsit megnyomod vasba, és lassul, meg horpad az akku oldala 😁 de szöszmötölni az is jó. Főleg, hogy azonnal munkakész - már ha fel van töltve. Mondjuk nekem az AEG 125-ös flexem sosincs eltéve, ott van a 2 m-es kábelével bedugva a műhely asztalon. A leghálásabb szerszámom...
Nem tudom, hogy milwaukee-ból van-e flex, de az ütvecsavarozója igen meggyőző, mint írtam télen a cég vett egyet (akciósan 260000-ért) és a kamion pót kerekét azzal szedték-tették fel, na ezek úgy rá szoktak gyógyulni, hogy a gumisok kétkezes légkulcsa sem veszi le mindig, ilyen is van a cégnél, de ez sokkal könnyebb és több mindenre használható.
Parkszájd,joooooo,a fel duksit azzal vagytam szet es csiszoltam halalra. 😆
Hát ez kiba...ott ronda kívül-belül, de azért sok baleset mentes km-t kívánok hozzá! 😘
Nyugodj meg, hogy ez elvág mindent 😁
https://www.dewalt.hu/powertoo...
...és ez még nem is a legnagyobb akkus. (közben látom a felette lévő sorban, hogy Levi is a nagyobb DeWaltot hozta példának... nem csak parkszájd létezik 😅)
100 dolláros.
ezek ilyen 5 dolláros aliexpressz szintű dolgok, nem azért mert egy rakat szart se ér csak ennek ennyi az ára
Biciklitolvajoknak való műmájerség.
Csodálkozom rajta, mert a tesztben szereplő 60 lovas 206-os PUD talán a leg életuntabb autó a világon. És az jobban gyorsult nála....
Faszt: ez a régi Médianav, amit 2011-től használtak a Clio-ban. 2019-től teljesen új van.
nekem nem volna az nem férek bele, tisztára kispolszki érzés
Ma megnéztük többek között ezt is mert hát ott is voltunk, nem annyira gáz semmilyen szempontból, helyi szaladgálósnak tökéletes.
itt vok lacám(kezeit széttáró)
Szerintem elég nagy szégyen az, hogy 13,5 millés zóénak 0-ás a töréstesztje(gondolkodós) Még az 5 milkás dákó is kapott 1-et(szemeit körbeforgató) Az utakon szaladgáló 10-15 éves dákó méretű autóknak a mai normának megfelelő törésteszten mínusz hány százalékos lenne az értékelésük? Vagy 1 mostani dákó méretű autóknak milyen a töréstesztje? Mihez viszonyítanak? 1 land krúzerban biztos nagyobb a túlélési esély. Egy csőrös kamionba is (kezeit széttáró)
Faxomat érdekli a környezet kímélet 😂
Engem csak az érdekel, hogy használata ne kerüljön pénzbe(kezeit széttáró) Mindent összeszámolva a dákó 2 millerbe van ennyi pénzt kell kispórolnia 5 év alatt(meghajlós)
nekem van akksis flexem. Nos nem a több órás sínvasak darabolására fejleszteték(fetrengős) Apró belső munkák végzésére kiváló, nem kell a kábellel buziskodni(kezeit széttáró)
na akkor mondom bogyókám. Szóval 70-ig az 1,3-as 100 lovas tojota aurist kenterbeveri.
Már nem tudom többet próbálni 1 órával ezelőtt elballagott az aurissal boldog új gazdája(kezeit széttáró)
A proest nem birkózta le de 70-ig fej fej mellett mentek nyilván a proeszon a sebességváltási idő lassít.(kezeit széttáró)
Dácsia(meghajlós) a jövő autója(meghajlós) az elektromos autózás vízhordója(meghajlós)
hálózati töltés