Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a szőke a villanyautóval lemerült az út közepén. Kérdezték hogy mi volt a terv? Mondta hogy nyomta neki a padlót hogy gyorsabban hazaérjen, mielőtt lemerül az akku 😂
Akkor megszívtad. 2 év múlva lehet akkut cserélni 😂
Phaszt! A Balatonnál csak az őshonos hekk a fasza! Kovászos ubival. 😆
Te rongálod a vasúti alépítményt?!
Pl a Balatoni ponty nagyon fasza
De az akasztói sziki ponty is sokkal jobb az átlagtól még úgy is hogy nevelt hal
A dvcs ponty is kiváló nagyon gyors folyású és kristály tiszta nyáron olyan piros az itt élő ponty húsa mint a marhának
Ja az átdolgozás
Ezt sosem árulom el egy nyáron agyaltam-teszteltem
Tudok vele dobni is de mégis egy húzásra kiakad
Csónakos pecánál bicikli belső tartja a követ, egyszerű de nem szeretem mert ki kell válogatni a köveket mert a full gombóc forma nem ideális hozzá
Mondjuk az édesvízi halak íze nagyrészt szar na meg drága és a tengeri hal is drága a dolgozónak, ma bettem egy kis tőkehalat és lazacot, mindkettőnek 6500/kg volt az ára, hát ezek nem napi fogyasztói árak.
Én a vasúti töltésről szoktam szedni köveket
Fél perc egy vödör kő
hát én nem tudom mi a te átdolgozásod.(gondolkodós) Az én elhagyósom kapáskor mindig elhagy. Ha meg csak frissítésre veszem ki a cájgot akkor finoman kezdem tekerni és rajta marad a súly. Be is baxna ha minden frissítéskor új követ kellene tenni. A nyári túrán a túra felénél el kellett mennem beszerezni kavicsot mert egy diszperzites vödörnyi elfogyott(kezeit széttáró) Szégyen nem szégyen már a tüzépre is elkocsikáztam szigetvárra. 3 tüzéphez mentem be csak aprószemes sóderjuk volt(fejét fogó) Aztán elkezdtem járni az utcákat keresztbe kasul hátha belefutok egy építkezésbe az alapba való kule kavicsért. hát juszt nem találtam 1 építkezést sem(fejét fogó) Aztán már teljesen bnatos voltam amikor a falu szélén belefutottam egy útépítési depóba(meghajlós) Igaz az aszfaltok közül kellett kipiszkálni az 5 méter magasra feltornyozott hegyekről a kule követ és az is igaz,hogy közel 40 fokban ez nem is volt annyira jó. De 2 óra alatt megszedtem 2 diszpi vödörrel az már elvitte a túrát(meghajlós) Persze addig a botjaimmal a sógor fogott 2 halat 30 feletti összsúlyba(fejét fogó)
Körmöm nézegettem, nem rossz a gyári de jobb amit én fenek meg
Kint maradt a kocsiba az ájfón azon szerintem van fotó az élezett-nem élezett horogról, ha megtalálom felteszem a képet
A dvcs sajnos baszott gyorsan folyik nem minden előjel jó ide
Az tipikus elhagyóst átdolgoztam, akkor is lemarad ha én vágok be, mondjuk ez a ritkább de úgy is működik
szerinted felgyújtja a boltot?
Uh ilyen létezik? Szerintem nem tolta már a pénzt a fidesz azt rátört hirtelen az őszinteség(gondolkodós)
gondolom inkább fényképezed a másét mert a megfogásához sík hülye vagy 😅
hát a csatorna halak nem épen az elkényeztetett agyonra zabáltatott fajta 😅
ez tetszik de nem mutatják, hogy mit fogtak(kezeit széttáró)
😂
énszerintem ez az igazi hülyéknek való 😂
na ezek azok az apró szarok amik már gyerek koromba sem hoztak lázba. A fárasztási élményük a nullához konvergál. Mondjuk pisztrángból csak a telepeken van nálunk az országban(kezeit széttáró)
szép ponty(gondolkodós) Na amikor harcsázni van kedvem én pont ilyennel csalizok(kezeit széttáró)
nos nagyjából megfogalmaztad(meghajlós) Csak nem tudom mi a fenének irígykedsz állandóan te miért nem bojlizol? Szerintem az asszony téged nem enged el, mert olyan önállótlan vagy, hogy a kanállal nem találod meg a szádat azt a sátorban éhenhalsz 😂
én elég sokat eljártam vadászni na ott van az amikor a telefont nem visszük magunkkal, vagy csumára némítjuk. A magason elég annyi ha megvakarod az orrod aztán óne vad egész estére(kezeit széttáró) nem tudom miféle vadász lehet a komád(kérdőjeles)
de hát ez az élet babocsi néni(fetrengős)
az, hogy te miért jársz azt itt senki nem tudja(kezeit széttáró) a többinek meg csak a faszhosszabbításra kell(kezeit széttáró)
Ne keverd össze a gipszelést a férfiassággal!
én itt a másodikat választanám(meghajlós) A bánatos faszomnak sincs kedve tekergetni a pergető cuccot álló nap az az igazi hülyéknek való szerintem 😅