lézerélezésűek a horgok. Te az élezéseddel inkább rontod mint javítod (kezeit széttáró) Egy új horog ragad mint a szar azt nem kell élezni parasztvakítás. Nagyobb hangsúlyt inkább az előkére és az elhagyós nehezékre kell szánni.(Kezeit széttáró)
én már egy ideje szakáll nélkülivel nyomom. Ez nem ejt nagy sebet és nem kell fogóval kivenni, mert akadás és sérülés nélkül kijön a szájából(kezeit széttáró) 2 éve egyszer az egyik botra szakállas horgot tettem, na azt a szigetvári kórházban műtötték ki az ujjamból 😂
Pedig csak mikroszakállas volt, de a doki alig bírta fogóval kitépni 😂 A nővérke még könyökig betekert gézzel a tetanusz után szerintem lusta volt elvágni 😆
pontymatracot már egyre kevesebb helyen fogadják el. A bölcső most a tuti(kezeit széttáró)
Ha annyira beakadt neked ez a pontymatrac van vagy 3 db. amit már nem használhatok jó pénzért eladom neked. A fox az akkora, hogy akár kényelmesen el is alhatsz rajta(fetrengős) több mint 10 éve vettem 16 ezerért. Most 25 -ért megszámítom neked(kezeit széttáró)
minden nagyhalas vízen kötelező. és egyre jobban a kis kockatavakon is. és jogos. Amikor 1 év alatt 20x megfogják ugyanazt a halat nem biztos, hogy élvezné, ha a parton húznák-vonnák. ezért van a pontybölcső. nem kinyúvasztani akarjuk a szerencsétleneket.(kezeit széttáró)
szerintem a 2 bot felesleges mert úgy sem fox lofaxt sem, helyette inkább vigyél sört(kezeit széttáró) a vizet nézni botok nélkül is tudod(kezeit széttáró)
értem(meghajlós) de mi hűti az akksit? Mondjuk én nem olvastam azt a vastag könyveket amit adtak hozzá, de mint ha valamelyik jutubos tesztben azt mondták volna, hogy ebbe mintha nem lenne ilyen(kezeit széttáró)
én az sem tudom mi van itthon áram. Amikor a napelemes szerelők voltak azok makogtak valamit,hogy tán van 3 fázis, de, hogy mekkora az amper az fingom sincs. Majd befényképezem a szekrényt aszt ti megmondjátok(kezeit széttáró) Mondjuk van benne ipari dugalj is tehát még az is lehet van 360-as ipari áramom nem tudom(kezeit széttáró)
az asszonynak van ilyen okostelója aztán övél az autó.(kezeit széttáró) Én nem sokat ülök benne. Csak nem gondolod, hogy ilyen 1 csillagos töréstesztű rettenetbe, merem kockáztatni az életem? (kérdőjeles)
hát elég nagy fax vagy(nevetős) az sokkal nagyobb mint a kisromet. Ilyen árazások mellett az most simán érne 500 ezret 😂
Lehet el is megyek anyámhoz, ott van egy szétszedett simóm, meg még egy PEDÁLOS komárom az is darabjaira szedve. /ha még meg van 20 éve már nem láttam/ (kezeit széttáró) Azt még lábon hoztam el egy havertól 3000 -et kért akkor érte. Kicsit le volt pattanva de úgy voltam vele, hogy teljes felújítom szépre. aztán addig jutottam, hogy darabjaira szedtem és megszakadt a projekt 😅 Ilyen árak mellett lehet érdemes lenne előbányászi a romok közül(gondolkodós) Volt egy halom linda babetta alkatrészem is de azt egyszer elhoztam mert neki adtam a szomszédnak akkor épen babettával közlekedett oszt kínlódott vele mindig. Megszántam(kezeit széttáró)
én meg hevesen vagy hol a tökömbe jártam ma az út szélén állt a rendőrautó benne a trafival pont a telefonom basztirgáltam, ránéztem a gpsre 70-et mutatott városba. Mondjuk tapostam a féket nem tudom bemért e? (kezeit széttáró)
Kínai volt az a japó, teee... bár szinte mind1! 😁
Az a baj, hogy átjött ejrópába. Egy angol hozta be, rendelt magának Vuhanban egy steak-et, és kiabált a pincérnek, hogy : "de ne véresen!"
...erre kivitték neki denevéresen ☹️
még pár év és kiderül minden, vagy ha nem minden akkor szinte minden
én nem mondom azt hogy meghal minden oltott(az oltás miatt) azt sem hogy károsodik a szervezet( bár ezt majd a sokadik év és a sokadik oltás után tudjuk csak biztosra)
de abban biztos vagyok hogy egyes érdek csoportok evvel nagyon jól jártak, és abban is biztos vagyok ez nem úgy indult hogy megzabált a "japó" valami állatot 😉
Pedig csak mikroszakállas volt, de a doki alig bírta fogóval kitépni 😂 A nővérke még könyökig betekert gézzel a tetanusz után szerintem lusta volt elvágni 😆
Ha annyira beakadt neked ez a pontymatrac van vagy 3 db. amit már nem használhatok jó pénzért eladom neked. A fox az akkora, hogy akár kényelmesen el is alhatsz rajta(fetrengős) több mint 10 éve vettem 16 ezerért. Most 25 -ért megszámítom neked(kezeit széttáró)
Lehet el is megyek anyámhoz, ott van egy szétszedett simóm, meg még egy PEDÁLOS komárom az is darabjaira szedve. /ha még meg van 20 éve már nem láttam/ (kezeit széttáró) Azt még lábon hoztam el egy havertól 3000 -et kért akkor érte. Kicsit le volt pattanva de úgy voltam vele, hogy teljes felújítom szépre. aztán addig jutottam, hogy darabjaira szedtem és megszakadt a projekt 😅 Ilyen árak mellett lehet érdemes lenne előbányászi a romok közül(gondolkodós) Volt egy halom linda babetta alkatrészem is de azt egyszer elhoztam mert neki adtam a szomszédnak akkor épen babettával közlekedett oszt kínlódott vele mindig. Megszántam(kezeit széttáró)
péntek este van és pénzt kellene csinálni ő meg otthon van
Az a baj, hogy átjött ejrópába. Egy angol hozta be, rendelt magának Vuhanban egy steak-et, és kiabált a pincérnek, hogy : "de ne véresen!"
...erre kivitték neki denevéresen ☹️
Csak most Rusvai állt a sötét oldalra?
én nem mondom azt hogy meghal minden oltott(az oltás miatt) azt sem hogy károsodik a szervezet( bár ezt majd a sokadik év és a sokadik oltás után tudjuk csak biztosra)
de abban biztos vagyok hogy egyes érdek csoportok evvel nagyon jól jártak, és abban is biztos vagyok ez nem úgy indult hogy megzabált a "japó" valami állatot 😉