Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magam elé képzeltem a jelenetet, hogy Zolink még jobban megbuggyan (már ha ez az ő állapotában egyáltalán lehetséges...) és hosszában próbál meg átkelni a Dunán, persze csónak nélkül. Alibiből visz magával egy pacabotot, hogy sportolónak nézzék, ne pedig egyszerűen elmebetegnek... 😍
A ponty a legbutább hal. Azért tudod te is megfogni :-)
Dehogy, mind saját, mert nekem ennyi elég, nem kell kifognom, megkínoznom, hogy jól érezzem magam :-)
a pontyos kép saját vagy valahonnan loptad?
A parton fókázáshoz, iváshoz, zabáláshoz minek horgászni? Az még nagyobb értelmetlenség...A vízben sétálva horgászás az evolúciós fejlődésünk része volt...ettöl lettünk ilyen sikeresek. hogy megtanultunk vadászni.
Aha...
Márnák
Ezeket aztán marha nehéz megfogni
a kilométeres vizes sétához miért kell pecabot? ettől nagyobb idiótaság nincs
ez nem sport baszki, hanem figyatékoskodás
sem sokat tudsz a ponty életéről
persze megeszi a beszórtbmagokat is de nem ez a fő tápláléka
az hogy egy 8-10 vagy több kilós ponty az életének az első 3 évét neveldében töltötte nem jelent semmit
Amennyi kaját beszórtok a csatornába, ott sem hiszem hogy soványak a halak 🙄😅
Mellesleg nem is szabadna eladni amit kifogsz. Harcsát, süllőt, csukát, pisztrángot, törpét ezerszer többször ennék mint pontyot.
Lazacot sem értem miért ilyen nagy szám, nekem nem ízlik. Egy darabka lazac… sokkal jobban szeretem amikor egy 20centis pisztrángot kapok a tányéromra 🤷🏼‍♂️
Hát, azt mondják rá, de az biztos, hogy sokkal inkább az, mint a sakk...
Ja, hogy ez sport.... Nekem is vannak beteg dolgaim, de azért ennyire nem. 😂
Én a hídról lehugyozva is érzem, milyen kavicsos a folyómeder alja...
Ettöl sport...lehet parton fókázva is imitálni, meg aktívan részt venni benn, pl hogy kilométereket sétálsz közben a vízbe.
Ja, amit te fogsz , azokat nem a halnevedékböl telepítik mi? Meg a horgászok nem etetik öket utána is tovább mi?
Na jó, leguggolva.... 😊
És ezt te horgászatnak nevezed...
Még az orosz kézigránátos módszer is közelebb van hozzá...
http://youtu.be/Wb8v8pL8YtI?t=9
Csak akaszthatnád,de ............... 😂
Én valamit nem értek: nem azért van az a kurva hosszú mazzag a pecabot végén, hogy ne kelljen combig a vízben tapicskolni?!
Mert így akár a pöcsömre is akaszthatnám a csalit....
csomó jó ponty van
csak nem a boltit kell venni
a boltban persze hogy zsíros hiszen egy csomó felesleges szénhidrátot kapnak szemes takarmány formában a halneveldékben
Jó kis pérezés.
Nem vagyok én vlogger...
volt hogy elvitte a hal a botot,
elgörbítette a bolti lófasz bottattót
alig tudtam kiszedni a vízből
nem emlékszem pontosan de kb 8 kiló körüli volt a ponty
utána egyből csináltam rendes bottattót
az a fura uogy a jelző meg sem szólalt, a csobbanást hallottam de azt gondoltam a szárcsák fesztiváloznak mert van egy csomó
a hínár miatt kb senki nem húzná ki a begumizott spiccbottal az 5+ kilós pontyot
ilyen 1,5-2 kilós se lenne mind meg
Tóljál cigitöltős videókat. 😂