Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, ja. Nekem egyiktől sem volt semmi bajom.
Lehet ugy lesz,lehet nem.
Ahhoz azert tobb bicepsz kene. 😂
A szotyi nem szokott melleloni.
Én annyira nem vagyok oda ausztriáért. Ha van 5napom, simán elégetnék a Dolomitokig akkor is ha le kell nyelni 5-600km pályát.
Road5 remelem idén érkezik, ha nem fogja bírni, fixen a fejedre húzom 😂
Benyomom a zenét, 600km az 3megálló max 6óra 🤷🏼‍♂️ Utána lehet a Szlovén Alpokban kanyarogni aztán az olaszoknál a kis zergebaszta utakon eltévedni 😎
En mindig a körülményest valasztom.
De van meg 6 honap.
Ki tudja mit követelnek meg meg az epszilon variansig.
Mondtam mi a megoldás, 1500-ért megveszed a 10napos matricát, végigpirítasz azm7-esen, veszel egy szlovént Ljubljanaig palya, onnan meg nyílik a világ. Olaszok nem fognak gecizni 🤷🏼‍♂️
Én is szeretlek! 😍
Na ja,bogyo alapbol hulye.
Persze mert csak vízzel oltottak...Bogyó szerint 😆
A szputyik ezert is volt jo.
Zero baj.
Nekem anno a két Astránál voltak bajaim, a 3. az Pfizer lett, itt semmi mellékhatás. Nejemnek a 3 Pfizer-je közül egyiktől sem lett baja.
Ennyi hülyeségtől önmagában sem lenne életkedvem, szóval nem fog feltűnni 😆
6 honap utan lehet.Mondta,doki.
Nemjo,abbol is kettot ker a labanc.Szoval vacillalok.
Hivsz valakit aki megcsinalja.
Meglátom holnap, csak hoznak építőanyagot és qrva sok a meló mellette… szombat vasárnap meg autobeallo építés, na ott nem lehetek szarul, meg kell csinálni
Ismered a viccet?
Két barát megy a prérin. Egyszer csak az egyiket megmarja egy csörgőkígyó a farkán.
Felhívja a haverja a 911-et, mondják neki hogy küldik a mentőt, de addig is ki kellene szívni a sebet.
Kérdezi a megmart: "mit mondanak?"
Mire a másik: "azt hogy itt fogsz megdögleni"

Szóval Ini jól mondja: Nem lesz új motorod 😂
Te oltatlanul ne ölelgesd a jótevődet, járványügyileg helytelen volna. 😆
Kikérem magamnak, én bérből és fizetésből élek, szegény melós vagyok 😛
Ráadásul asszony jár Zoe-val. Én kőkemény versenyző vagyok... Priussal. 😂
Jonssont kellett volna adass… abból is kettőt gyorsan. 6oltásod lenne már 👍🏻
Attól függ mennyire vagy önfeláldozó, bevállalod a seggből szájbát valamelyik gazdag maszeknál utána meg nekem adod egy ölelésért cserébe 😎
Nem 21 nap után kaphatod a következőt?
Csinálnak nagyobb hülyeségeket is 🤷🏼‍♂️ Az egyik egy szappantartóbmw-vel jár, a másik egy zoéval… a legnagyobb pénzéhes meg egy elemesdaciat vett. Mindegyik jobban járt volna ha nekem vesz belőle új motort.
akkor nem lesz új motorod......
Tényleg, te kretén. Akkor neked több bajod volta csoda oltásodtól mint nekem a covidtól.
Miert tennének ilyen hülyeséget? 😆