Én annyira nem vagyok oda ausztriáért. Ha van 5napom, simán elégetnék a Dolomitokig akkor is ha le kell nyelni 5-600km pályát.
Road5 remelem idén érkezik, ha nem fogja bírni, fixen a fejedre húzom 😂
Benyomom a zenét, 600km az 3megálló max 6óra 🤷🏼♂️ Utána lehet a Szlovén Alpokban kanyarogni aztán az olaszoknál a kis zergebaszta utakon eltévedni 😎
Mondtam mi a megoldás, 1500-ért megveszed a 10napos matricát, végigpirítasz azm7-esen, veszel egy szlovént Ljubljanaig palya, onnan meg nyílik a világ. Olaszok nem fognak gecizni 🤷🏼♂️
Meglátom holnap, csak hoznak építőanyagot és qrva sok a meló mellette… szombat vasárnap meg autobeallo építés, na ott nem lehetek szarul, meg kell csinálni
Ismered a viccet?
Két barát megy a prérin. Egyszer csak az egyiket megmarja egy csörgőkígyó a farkán.
Felhívja a haverja a 911-et, mondják neki hogy küldik a mentőt, de addig is ki kellene szívni a sebet.
Kérdezi a megmart: "mit mondanak?"
Mire a másik: "azt hogy itt fogsz megdögleni"
Csinálnak nagyobb hülyeségeket is 🤷🏼♂️ Az egyik egy szappantartóbmw-vel jár, a másik egy zoéval… a legnagyobb pénzéhes meg egy elemesdaciat vett. Mindegyik jobban járt volna ha nekem vesz belőle új motort.
Ahhoz azert tobb bicepsz kene. 😂
A szotyi nem szokott melleloni.
Road5 remelem idén érkezik, ha nem fogja bírni, fixen a fejedre húzom 😂
Benyomom a zenét, 600km az 3megálló max 6óra 🤷🏼♂️ Utána lehet a Szlovén Alpokban kanyarogni aztán az olaszoknál a kis zergebaszta utakon eltévedni 😎
De van meg 6 honap.
Ki tudja mit követelnek meg meg az epszilon variansig.
Zero baj.
Két barát megy a prérin. Egyszer csak az egyiket megmarja egy csörgőkígyó a farkán.
Felhívja a haverja a 911-et, mondják neki hogy küldik a mentőt, de addig is ki kellene szívni a sebet.
Kérdezi a megmart: "mit mondanak?"
Mire a másik: "azt hogy itt fogsz megdögleni"
Szóval Ini jól mondja: Nem lesz új motorod 😂
Ráadásul asszony jár Zoe-val. Én kőkemény versenyző vagyok... Priussal. 😂