Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen gépek is voltak a "kocsmánál":
Nekünk megvolt ma a nagy kirándulás. Reggel 9-kor indultunk, este fél nyolc körül érkeztünk meg. 300km-t mentünk. Ausztriában Payerbach-i motoros "kocsma" és vissza. Gyönyörű hely, hihetetlen szép út, ezernyi motoros... Sok pihenővel persze, kirándulós tempóban. Ajánlom mindenkinek!
Egyszer majd azt a kört is lemehetnénk...
ok, bár majd korábban kellne indulgatni ha mindig vasárnap fogunk menni, mert katicáék mindig mennek vissza, és egyre később indulunk lassan már annyi lesz a nagy vasárnapi motorozás, hogy a várparkolóban tali és a tesco körforgalomnál megfordulunk azon gondolkodtam kellene nagyobb túrákat csinálni jóval messzebbre de azokhoz reggel kellene indulni minimum
Én meg megyek 13:55-re mert 10 percet szoktam késni...
Na 14:00-kor a várparkolóba, mert te 5 percet úgyis késel és akkor még mindig pontos vagy...
Dehogynem lehet menni motorral bevásárolni, csak normális ember nem csinál olyat... Nah 14:05-kor a várparkolóba! Addig talán a mai napi fehérjeadagodat is elpusztítod...
Még, hogy nem lehet motorral bevásárolni elugrottam tescoba vele, aztán pénztárnál koppantam, mert fele cuccot tudtam csak belenyomorgatni a hátitáskába faszán nézett ki a motoron a becsomózott tescoszacsi fülével a majrévasra kötve fityegett hazafele
Lesz...mivel már nem diák vagyok mint tavaly ilyenkor
Jól van csak akkor holnap ne sírjál hogy nincs benzined...
Akkor is lehet, de én szentem gurulok ma is, de majd csak 2 után valamikor, mert a két rendkívüli 12 óra miatt nem tudtam menni edzeni, úgyhogy ebéd után lenézek.
Bár mondjuk még az enyém se valami tiszta
Nekem ma nem jó... Inkább holnap kellene menni valamerre Így még akkor neked is van időd kikotorni a mocsokból a libakergetőd...
Na menő haccázéshatötvenköbcentisek motoroztok is ma vagy a múltkori eső nyomait nyalogatjátok a motorról?
Hali hó! Motoros társulat igen el van tűnve a magja!
Sziasztok! Meghalt az akksim a TS-ben, nincs valakinek használtban egy jó állapotú eladó? (6V)
Azt már kicsit sokallom is...
Mókus őrs! Vasárnapra már 30 fokot mond........
Ezek a csúnya tapasztalatok.....
Szerintem is mindegy:))) Legalábbis a sacc/kb-nál több, mert én úgy húztam meg. Pedig 2007-es a vas:)))
Azért kár, hogy kiöntötted:)))
Hali! Az az igazság nekem a 2000évjáratú hornetnek volt meg a javítási könyve de mikor anno írtam itt leugattak hogy annak semmi köze nincs a te ha jól tudom 2004es évjáratú gépedhez. Úgyhogy én azzal a lendülettel még akkor le is töröltem a gépemről Bár szerintem ilyen nyomaték adatokba tök mindegy hogy 2000es vagy 2004es...
Meranő rálépett...oda...
Csá Fater!
Emlékszel a múltkor dumáltunk nyomatékokról...nem tudnád átdobni? Köcsi
Majd ma délután mikor te dolgozol...
Na látom már témátok sincs ha nem cukkolhattok