Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvastam, hogy fasza lett a "kis" fz, reméljük hamar tesztelheted élőbe is, vagyis jonn körülmények között, és gratula hozzá, sok balesetmentes szezont hozzá!
I. SZOMBATHELYI MOTOROS TÚRAVERSENY
részletek:
http://www.szombathelymoto.atw...
hahó! Mi ez a dögvész hangulat? Mindeni üljön gépre aztán hajrá! Ma MZ-vel 2 szeméttel szembeszélben aláztam mindenkit, a Hornet olajteknője kész, leömlőket felpolírozom aztán talán 7végén lehet is tekerni ezerrel
Yankee bácsi mesélj, FZ1 milyen lett? Számokat is kérünk!
Fucking Picsára bakker enji no comment ide minden okkal van csáó
Én is hasonlóképpen... pedig már május vége van, tavaj ilyenkor már szétmotoroztam magam (na jó annyira nem), de most:(
Tényleg eléggé ki vagyunk halva... Vagy csak a szar idő miatt senkinek nincs kedve semmihez? Mert én valahogy így vagyok ezzel.
Szép estét! Mivan, olyan kihalt lett ez a topik... vagy mindenki motorozik, vagy mindenki melózik, hogy tudjon miből motorozni...
Jaj de feszít valaki! Én tanulok ezerrel a vizsgákra, de azért egy motorozás mindig belefér!
Gusztustalan őszi idő
Na mi a helyzet Szombathelyen meg a környéken?
Még jó hogy nem chopperem van
Gyertek köcsögök, nyeregbe
Na ezt nézzétek meg:-D
A SOUTH PARK motoros epizódja.Hatalmas!:-))))
http://www.indavideo.hu/video/...
Ma igazi motorozó idő lesz...
Halihó! Megvagyunk halva rendesen! Nem is tudom motorcsónakot kellene venni,nem!
Jelentem, hazafele kissé megáztam. Idén már ez volt a harmadik esős futamom!
Halló halló! Igen ki vagyunk halva! Hétvégén motorozás?
Halihó!
Nincs valakinek felesleges kipufogórugója? Tegnap este megint elhagytam egyet a ringen:S , volt 2 plusz de most már hiány van , csak tudnám miért vesztem el... rátenni sem könnyű
Szerintem a hétvége már rendben lesz, tegnap a Volvón teszteltem.
Katica jelentkezz hogy van a lábad Már fájdalommentesen megy a felváltás?
, mondtam, hogy van kivétel, de csak mert motorozol:D
Nekem is van alu felni meg spoiler is a tuc tuc meg ha valaki elveri hangerőben a kipufjával akkor az elé letérdelek
Ugyan Ugyan a vidi kész meg a moci is a micra tip top minden nélkül is a kanyart majd megtanulom azt megy majd az is.

A power C csak a kezelhetőség miatt kellet de még nincs vége kap egy uj vezérlő elektronikát ingyibe hogy még finomabban menjen

Holnap töltögetek vidit majd
Tata? 4óra? :S Sármelléken vagy hol meg gyorsulási vörsöny lesz, ha minden igaz, ugye Tibi?