Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
mizujs Zolika!? régen dumcsiztunk!
Komáromba jön vki innen?
Jól hangzik.
Hétfőn akkor elmehetnénk a cseszneki várhoz...
Mondjuk nálad ezen nem csodálkozom.
Én is ebédelni jöttem haza csak enni felejtettem el
Én pedig ebédeltem, ennyi lazítás nekem is jár!
Tegnap óta a saját cipőmben járok! Hétfőn már motorozni akarok. Hétfő-kedden szabi és ahogy láttam jó idő is lesz!
ssszzziijjjjaaaaaaaaaaa ffffrrrrrroooozzziiiiiiiiii
mert van aki délutánra megy, és akkor ér haza mikor te már alszol
Ez hihetetlen hogy itt hétköznap délelőtt senki nem dolgozik, mindenki a gépen lóg... Ezért nem fejlődik ez az ország
Sziaaa Hogy van a lábad?
Ebben egyetértek, hát én sem nagyon szerettem volna, ha a neten kering, amikor megfeküdtem az előző mocival. Ez az érintettel és a családjukkal szemben nem szép eljárás. Én sem örültem, amikor az egyik meghalt barátom balesetét láttam naponta 3-szor a híradóban hetekig.
Egyet értek! Amikor az ember motorra ül, akkor nem azon gondolkozik, hogy jaj most mi lesz! Nem is jó ha arra gondol, mert az befolyásolja a cselekedeteit, és esetleg adott pillanatba nem tud jól reagálni.
Hát nem tudom engem nem hatnak meg túlságosan az olyan balesetes képek sem amin kiskanállal kellett összeszedni a motorost sem. Nem mintha az én olyan száguldós lennék,inkább kényelmes túrázós, amugy is kevés a kis kawa ,és az én tudásom ahhoz, de mikor hetekig nem ülök motoron és utána ismét gurulhatok egyet , közbe én is megeresztem neki és mikor 140-160-al van kedvem menni 4-5-ösével előzni a kocsisorokat valahogy nem az jár a fejemben,hogy jaj mivan ha jaj mi lesz ha...hanem élvezem a motorozást, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így hanem a motorosok nagy része. Szóval ezek a törött motorok , halott emberkékkel fotók semmit sem érnek, max möcivel egyetértve arra jók, hogy jó magyar szokás szerint egy pillanat alatt a jó kedvből átváltsunk a búskomor nyavajgásba, siránkozásba, mert ahogy a slusszkulcs elfordul már úgysem jut eszébe ilyen senkinek. Na meg akinek a motorozásról egyből annak veszélyei jutnak eszébe annak nem kéne motorra ülnie, ez vonatkozik autóra is, én inkább futok össze az utakon magabiztosan az erőt kezükben tartó penge gépen száguldó motorossal, mint fostos, a félelemtől kapkodó , bizonytalan autóssal aki még csak gyorsan sem megy, ők szoktak inkább veszélybe sodorni sem mint az előzők.
Yankee bácsi! Köszönöm a támogatást!
Uram üzeni, hogy hétvégén motorozás! Esetleg eljöhetnél megint Jákra, és innen mennénk valamerre.
Ja meg balesetem is volt, tudom milyen érzés! Nem örültem volna, ha a fotókat itt látom viszont!
Olyanok készítenek ilyen filmeket akik értenek hozzá, és tudják, hogy hogyan hat az emberre! Hadd legyen az ő dolguk az efféle kampány! Én tanulok pszichológiát.... Tudom, hogy mit beszélek!
Sziasztok,

megy valaki jövöhét szombaton,Vas,Veszprém megyéböl Kunmadarasra?
Azt mondom ha szólsz akkor megnézünk egy ilyen oktatást mert engem érdekel de ha jól leszervezed hogy mikor meg hogyan szerintem ki ,megy innen mindenki
csatlakozom möci mamához
Na figyelj ide
jó pap holtig tanul mindig lesz valaki aki ujjat tud mutatni engem érdekelnek ezek a dolgok mert tudom hogy mit tudok illetve mit nem tudok. És több az utóbbi. Van egy haver aki kijárt oktatásra sokat fejlődött . a csapatból is sokunkat érdekel a dolog

Ha nem veled történt ne beszélj róla. Én láttam m,már ronda dolgokat nem szívesen emlékszem vissza rá. Csengettem már éjjel anyukának zöld zsákkal a kezemben De hozzá teszem nem ezen töprengek mikor elindulok hanem figyelek mindenre még ha száguldozok is mint egy eszetlen.

A képekkel meg a kampánnyal nem érsz semmit van egy két haverom akik 200 fölé mennek egy keréken ha nem láttam volna nem hinném el én sem és addig én sem hittem el. Szerinted aki szembe jövő forgalomban ezt csinálja azt érdekli a kampány meg az elrettentő képek meg az oktatás?
Hát nem!
nagyon tudnék kemény sztorikat mesélni miket látok ha velük megyek túrázni.

De egy szónak is száz a vége nem az a jó motoros, hanem az aki hazaér.

Így szent a béke?
Akkor az összes balesetmegelőzési kampányra sincs szükség mert akkor azok sem érnek semmit.Szerinted a rendőrség miért készít sokkoló videókat stb... ?Nézz meg egy rendőrségi balesetmegelőzési promót.Ezek a képek ahhoz képest piskóták.
Az angoloknál már belátták hogy mással nem érnek célt balesetmegelőzés terén mint az emberek sokkolásával és a sofőrök továbbképzésével.Ezt nem én találtam ki hanem szakemberek.
Szerintem zárjuk le a témát...
Akkor lesz hétvégén motorozás, vagy nem?
Ha meg ott van fenn, akkor miért rakod fel ide?! Hidd el eleget idegeskedek azok nélkül is! A képek egy ember életét se fogják megmenteni, elég téves az elképzelésed..... Nem hiszem, hogy valaki jelezte volna az igényét arra, hogy ilyen képeket szeretne nézni! Javíts ki ha tévedek.
Pl az egyik tavalyi tréning:
http://users.atw.hu/szombathel...