Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

I. SZOMBATHELYI MOTOROS TÚRAVERSENY

- indulási hely: Family Center Szombathely

- időpont: 2010.06.26. (szombat) 09:00 (start: 10:00)

A versenyen való részvétel Önkéntes.

A versenyen GPS nem használható(bővebben a szabályzatban)
Térképet indulás előtt a rendezőség biztosít de lehet használni saját térképet is.
A indulási pontra indulás előtt egy órával oda kell érni
,hogy az érkezőket beregisztrálhassuk és az információkat elmondhassuk.
Az útvonalat indulás előtt 5percel kapjátok meg.

A Start az első motoros számára 10:00 -tól, majd folyamatosan rövid időközökkel.
Az indulási helyszín és az érkezési nem egyezik meg!
Nem lesz érdemes rohanni, nyugodt tempóban szépen kényelmesen végig lehet motorozni a távot ,de figyelni kell az időre.
A túra folyamán ellenőrző pontok és ellenőrző feladatok lesznek. Az ellenőrző pontokra a versenyzőknek pontos időre kell érkeznie.
Amennyiben a versenyző késik vagy korábban érkezik büntető időt kap. Az ellenőrzési pont kihagyása a versenyből való kiesést jelenti.
A cél a pontos érkezés. Az ellenőrző lapokon minden ellenőrző pont beregisztrálja, hogy a versenyző mikor érkezett és mikor távozhat.
Én gurigálok valamerre...szerintem jön a Roli is.
De délig minimum alszok:-D
Nincs mit
Katica hétfőn mikor mész gurulni? Mert ha délelőtt akkor én nem tudok csatlakozni mivel 2-ig meló van és hétfőre nem kaptam szabit, csak kedden tudok elmenni szabira. Ha 2 után mentek csatlakozom.
Valaki vasárnap du gurulás?
Most értem haza győrből, de nem vették meg a mocim, max 4 kilót adtak volna érte... , meg a srác 2 m magas biztos van, de hülyén nézett ki rajta, de az apja tudálékos nagyon, jobb is így, hogy marad
Sinkó! Kösz a jelölést!
holnap megy valaki valamerre gurulni?
Hmmm zx7-r tegnap csúnyán meg egykerekeztettem a haverom ilyen vasát az egy kicsit fel van piszkálva mindenféle dyno fuvókával meg akra rendszerrel, nem ilyen csisz mint a tiéd de finoman megy most rendbe tette futómű ügyileg, csak a fék nem a legjobb meg ugye gumit fel kellett avatni új pirellik hmmm szépen füstölt landoláskor
az egyezkedés nem árt de egy jelképes összeg szerintem belefér aki eél akar menni így is el fog menni
Semmi extra nem tudom mi lesz a holnappal mert kicsit szarakodik a vezérlésem felfáztam vagy nem tudom mi van de javul a helyzet. Ha szép idő lesz lehet hogy mozdulok ha így lesz hivlak mindenképp este meg ah ivás lesz valamerre jelezetek aztán olyan beülösdiben benne vagyok
Jó estét,na mi a helyzet? Ha jönnétek erre szóllá jó! Vagy holnap este ivás,nem lesz?
Gondolom látta, hogy van rá igény, és most ő is akar hasznot belőle...
Az idei tréning szervezése folyamatban van.Sajnos ahová tavaly jártunk ott sz@rakodik a tulaj ,nem karja ingyen adni a placcot pénzt viszont nem nagyon szeretnénk kérni senkitől.Ha megvan a megegyezés vele akkor már sínen is vagyunk.Rajtunk már nem múlna abszolút az időpont.
Nem is volt harag:-)))Csak egy egészséges vita amiből lehet hogy mások akár tanulni is tudnak.Amúgy ebben igazad van amit most írtál.
Jó idő? hol?
Most meg mindenki elment délutánra melózni... Pedig milyen jó motorozó idő van...
akkor jó
Nyugi én se
remélem is! meg aztán igértél nekem valamit!én nem felejtettem el!
Most meg mehetek vissza dolgozni mert nélkülem megállnak a vonatok is...
Ez igaz... Na de majd egyszer talán eljutok Győrbe is
Ha gondolod írj majd, és gurulok veled egyet délután, délelötös leszek, délután ráérek
nem vagyok eltünve! csak mindig rosszkor vagy rossz helyen és nem ott meg akkor ahol én
szia kawarina
Halihó! Úgy el vagy tűnve... Komáromba én lehet nem megyek
Állítólag ott a legfinomabb a fagyi... Gyereket is rábeszéljük aztán legalább akkor nem kell gyorsan mennünk...