Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

verjük meg benne vagyok én sem vagyok olyan erőben most fogytam 4 kilót de össze szedem magam ígérem
Egy szép volt a vidin mikor is a rendőr melózik a végén. De azért azt megmondom hogy az autó soföre hát nem tudom tegye össze a két kezét hogy nem jártam arra vagy nem a csapatból volt valaki mert szerintem nem lett volna ideje bántalmazni nem hagytam volna időt neki rá a paraszt nem ad elsőséget mert hülye ahhoz hogy kicsit körültekintő legyen vagy azt mondja "O csak egy motoros" nem tudom a jó ég tudja de két mentő kellett volna az fix

Sinko te mindig kizökkentesz a nyugalmamból hihetetlen vagy de alá irom mindent tudnék mondani csak szépet nem kezde ugy hogy a k......................................................................
.......................................................................
................................! ide mindenki amit gondol
Igen ez így van.Én sokáig ott laktam a "szomszédban" ahol ez a baleset történt.Valószínűleg tudom ki volt ez az "erős" legény.Nagyon kíváncsi lennék mit tudna hozzáfűzni ha pár motoros megkérné rá hogy "na most legyél erős és mutasd meg mit tudsz".Lehet drasztikus vagyok ,de az ilyen nem érdemel jobbat.
Sajnos vannak ilyen parasztok.... Fogalmuk sincs arról, hogy milyen egy autónak ütközni motorral. Természetesen úgy maradt meg a hülye parasztba, hogy a motorosok hülyék, mert ezt tömi a fejébe a média!
Ennyire utálnak bennünk?Jó vannak hülyék a motorosok között is.Dehát hol nincsenek...
Megöl az ideg komolyan
Nem a baleset miatt...az más tészta..nem is akarom firtatni..
Arról van szó hogy hogyan lehet valaki akkora paraszt hogy egy súlyos sérültet bántalmazni akar.Azért ez mindennek a teteje.Inkább segített volna a tuskója.Ja és ilyenkor hol van a jó rendőrségünk?Biztos nem értek rá előállítani az illetőt mert mind elmentek trafipaxosat játszani a mi pénzünkön.
Köszönjük, hogy ismét ilyen örömteli hírrel szolgáltál......
Vasárnap Kőszegről hazafele izgi volt..... Kifogyott a benzin is, de azért nagy nehezen hazaértünk. Gyönyörködtünk egy keveset a tavaszi tájba!
http://www.nyugat.hu/tartalom/...
Egy idézet a cikkből:"A baleset miatt megálló busz utasai elmondták, hogy egy feltehetőleg helybéli férfi csaknem bántalmazta a földön fekvő sérültet, többen fogták vissza az indulatos férfit."
Hol élünk basszus?A sérültet megverni?Szerencse hogy ülök...
Te nem jössz el?
Jó akkor legyen 3/4 3kor a parkolóba... Hihetetlen ez a gyerek...
Jó motorozást délutánra, szép idő van:):):)
Azért én a fél 3-at nem ígérem meg holnapra, hazabiciklizés, evés, beöltözés motor előszedés, parkolóba gurulás...húzós ez fél órába sűrítve inkább 3/4-ed 3 lesz az nekem ha nem gond.
oké
Hát persze, hogy jön! Ha pedig még egyszer lenénizel, nyakon váglak!
Ha logikusabb, ha nem, ma finoman szólva nem vagyok magamnál, így nem tudok motorozni. Holnapra csak kialszom.....
Látom közbe nyilatkoztál fél 3 szentem nekem is jó, bár kaja meg öltözés...majd csak odaérek
Na igen kézenfekvőbb lett volna ma gurulni na mindegy, én tegnap nem vittem túlzásba a gurulást csak olyan 60 km-et gurultam, nehéz volt megállni, hogy ne a szokásos 150-200 legyen de tartalékolok hétfőre tele tankkal várja a gép, hogy hétfőn üldözőbe vegye kati néni most már mellékzajoktól mentesen suhanó gépezetét
Remélem milán is jön erősítve a 400-asok táborát

Mikor akarsz indulni? én meló után még kajálnék, átöltöznék aztán már ott is vagyok a parkolóban, de nagyétkű zoli barátunk kicsit távolabbról jön, neki kéne nyilatkozni mire ér ide.
Persze 2ig melózok úgyhogy fél3-kor már indulhatunk is. 4re simán ott vagyunk a cseszneki vár tövében fagyival a kezedben... Nekem ma sajnos nem jó.
De nem későn! Mihelyt lehet, induljunk el. Mehettünk volna ma is, ha nem lennék ilyen másnapos.......
Szerintem egy próbát megér, ha nincs komoly baja, akkor egy-két tank kimotorozásával megoldódik, de ha valami trutyi került bele, akkor marad az ultrahangos tisztítás, bár lehet kapni már mindenféle "csodaszereket" , de az is lehet, hogy szoftverfrissítés kell csak, vagy nem tudom...na megint okoskodok
Őszintén megmondom nem is próbáltam mert nem is hiszek benne! De lehet először megpróbálom!
Jó reggelt! Nem segített az injektortisztító?
Oszt mikor gurigáltok? Jah, még alszol...
Jó reggelt,tyű mindenki alszik? Ma kigurulok Kawával is de nem tom nemjó el kell vinnem szerelőhöz injektort kipucccantani.
Nyugi délután megyünk mert én is dolgozgatok délelőtt...