Na jólvan ám már elfáradtak az ujjaim a fikkantásaitok kommentálása közben és még egy egész regény hátravan Míg én dolgoztam a hátam mögött a kis dologtalanok kibeszéltek...
250-es motor mi? szembejövő sáv, robogó, ne lássuk mit művel, nem bírja el a motort, nem gyúr lábra(valóban nem mondtam is), feszülős gatya (valakivel összetévesztettél) , balett.....hát tudjátok ki vinne haza ezek után titeket max a majrévas után kötve
Hát egy kicsit telefosta a gatyáját nem baj , mondta, hogy jól szigetel, igaza volt én nem éreztem a szagot a parkolóban (csak, hogy kapjátok ti is az érzést, kis maunika szereplők )
Persze húzzam meg neki ennél jobban mikor így is 10km-enként eltűntök a visszapillantómból Rajtatok nem lehet kiigazodni ha elől megyek lemaradtok ahogy meghúzom neki, ha meg hátul akkor állandóan meghúzkodjátok minden kifutópályára hajazó nyíl egyenes részen és örömködtök a nyilvánvaló tényen, hogy a 400-as nyomatéki rugalmassága ki hitte volna de kevesebb mint egy 600-as és egy 650-esé Különben is ti akartátok, hogy menjek elől, akkor meg nem reklamálni
Hát mit műveltetek itt szemtelenek? ez nem a maunika kibeszélőshow , hogy rámszálljatok mondanám, hogy na most már közétek csapok, de katica nőből van, na meg akkor nem villantaná félpercenként azt a csini mosolyát de zoli te nem élvezel mentességet
Balett? Végülis a képességei megvannak hozzá... Jah én is megyek mert hamarosan fel fog jönni szerintem... Meg igen holnap a melóhelyre is be kell mennem körülnézni
Hát most ég a pofám de egy kortyot sem ittam... Amúgy elhibáztuk a lépést. A sótonyi bucsuba kellett volna menni, te két sörtől beálltál volna én meg ivás nélkül is ki tudom dobni a taccsot Egy ötszázasból jól éreztük volna magunkat...
Hát miért tartom az Embert? Nehogy megmaradjon a sör! Na jó, nem csak ezért.....
És neked sikerült találnod alkoholt, vagy szégyenszemre csak a Gyerekkel kötözködtél?
Aztán majd nem bírunk mentegetőzni.....Engem elkapott az eső Ikerváron is, de már nem zavart. Nem volt rajtam száraz felület.
Amennyit mostanában iszom, elég volt másfél sör az ittasodáshoz....
Nyugi szerintem ha hazaér a gyurmázásból kapunk tőle gazdagon... Apropó a tegnapi sörözés! Sikerült leittasodnod vagy csak pici mennyiségben ittál hogy felmelegítse a kis átfagyott tested?
De legalább nem látjuk, mit művel.....Mindennek megvan az előnye.
Most már abba hagyom, mert a végén még megsértődik.....aztán dobhatom ki az elsősegély csomagom, mert nem jön velünk.....
Ne bántsd Zolit, tavaly óta megkomolyodott, már nem csinál ilyen sörös, szélcsapós dolgokat.
250-es motor mi? szembejövő sáv, robogó, ne lássuk mit művel, nem bírja el a motort, nem gyúr lábra(valóban nem mondtam is), feszülős gatya (valakivel összetévesztettél) , balett.....hát tudjátok ki vinne haza ezek után titeket max a majrévas után kötve
Na, elteszem magam, mert holnap munka....
Mikor láttad a lábát?
Passzus, mekkora bulit hagytunk ki!
És neked sikerült találnod alkoholt, vagy szégyenszemre csak a Gyerekkel kötözködtél?
Amennyit mostanában iszom, elég volt másfél sör az ittasodáshoz....
Most már abba hagyom, mert a végén még megsértődik.....aztán dobhatom ki az elsősegély csomagom, mert nem jön velünk.....