Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Holnap van kedve valakinek csatlakozni hozzám Szombathely-Tata útvonalon?
Kb 4-kor indulok....A Vasútállomástól....
Yankee! Az a fasza kis hozzászólás nem én voltam. Ez a kis majom nem jelentkezett ki az én profilomból!
Persze, mindent, szűrőt is, gyárira. Mindegy 42000-ig biztosan kibírja:D
Szűrőt is cseréltél?
Naná, mindíg, és kb fél órát hagytam kicsöpögni, ilyen még nem volt
Cső! Nemám Majd kb jövő szombat este menek csak.
Csá,gondolom nem jöttél haza?
Jó reggelt mindenkinek!
Csáó! Ha kész lesz tegyél ám fel gázhuzogatós videót
Ugye mielőtt leengedted az olajat bemelegítetted a motort?
Jaja jaja! Szerintem vegyél a zongorádba még 3-4 powert meg az autóba egy 10-et legalább! Demég mindik közbejöhet valami aaaa kanyar!
Naaa, nem elég a literes blokk, még erő kapitány is kell? biztos fincsi leszpadozás után
Lassan Lassan bár a tuning micrámal letolnám a kétkereküiteket. De ma be került a power commander a vasba csak egy "szar" Honda ott állt a mérő padon igy csak holnap kerül a beállítás bele most egyenlőre kapott egy alap állítást
Meg szól a tuc-tuc, alufelni, spoilerek.. inkább vennének motort, de a vaknak mutogathatok, a süketnek meg magyarázhatok, mittuggyák ezek mijajó
Az tényleg csak egy-kettő.... Azt hiszik, hogy igen, aztán mégse!
Na jó, nem teljesen fkete, de sötét..ha megrohad sem cserélem le mégecccer, egy flakon prolong is van benne brühühü
Basszus, eszemfaszom megáll... ma cserélte olajat, szűrővel, 5 perc járatás után a kémlelőablakban látom, hogy fekete az olaj... el nem tudom képzelni, hol maradhatott benne a régi kőolaj
miért kell bántani szegény (hülye) gyerekeket? Na jó van egy két kivétel
Hali hó! Mi ez a nagy csend? Most lassan már lehet menni Péntek és szombat este menni Szhelyre Vadulni /tuning autósokat/ piszkálni!
Nem lenne rossz , és valszeg benne vagyok
Vasárnap gyorsulás Sármelléken.Megy valaki?
A kis morgós:)
Még az alakja...de a színe:D:D:D:D
Többiek? Alszik mindenki?
Pedig kezdtem remélni, végre rendes márkát választasz