Na, holnap meglesem mi a harci helyzet Rohoncon...gondolom a szokásos, redőrarendőrautóbanmegcivilbenisésottvannakmégamotorosrendőrökis
megatelepítetttarik.... na ez céép hosszú lett. Remélem eső nem lesz, aztán megint Tihanyon kötök ki
Legközelebb pénzt kérek ám az akciófilmeket megszégyenítő kaszkadőrmutatványok bemutatása után Tudod van aki enduro nélkül is boldogul terepen Amúgy a kanyarodás még nem megy, de ösztönző hatásodra gyakorlom a: hogyan üssük ki a nyeregből a szemtelen motorostársat menet közbe ütéskombót
Pont alkalmas az agyonkockázott motorom a bujdoklásra. Csak nem volt sok idő egy normális menetre, azért nem telefonáltam körbe. Ráadásul tesztelnem kellett a lábam, hogy ne a hisztimet kelljen hallgatnotok minden megállásnál!
Viszont jövő héten már péntek este megyünk haza, tehát ott a szombat és a vasárnap! Ne nagyon csináljatok más programot, ha jó idő lesz!
Én a Katicát láttam szép lassan lopakodott két autó között 30-al, azt hitte egyikünk majd nem veszi észre , hogy ismét előkerült a motorja és sunyi mód pazarolja a Föld drága kőolajkészletét ha elbújik két autó közé Na majd jövő héten elcsípjük
Hali Szombathelyiek!
Vankedvetek ma Rohonchoz jönni mocizni? Zalábol megyünk egy kb 6-8 fős társasággal. 1 körül indulunk innen, 2 fele leszünk ott (körmendnél megyünk ki a határon). Ha valakinek lenne kedve csatlakozni a számomat az adatlapomon megtaláljátok!
megatelepítetttarik.... na ez céép hosszú lett. Remélem eső nem lesz, aztán megint Tihanyon kötök ki
http://szocimotoros.hu/hu/szoc...
Pár motorost hallotunk elsuhanni, akkor az egyik te voltál:)
Viszont jövő héten már péntek este megyünk haza, tehát ott a szombat és a vasárnap! Ne nagyon csináljatok más programot, ha jó idő lesz!
Vankedvetek ma Rohonchoz jönni mocizni? Zalábol megyünk egy kb 6-8 fős társasággal. 1 körül indulunk innen, 2 fele leszünk ott (körmendnél megyünk ki a határon). Ha valakinek lenne kedve csatlakozni a számomat az adatlapomon megtaláljátok!