Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előbb voltam Sárváron, ott csöpögött. De nem volt nagy a felhő......
Ok ha addig az idő nem baszik be, meg én sem...
Elvileg végzek az ebéddel és odaérek 1-re
Már megint jön a sz@r idő A tököm tele van már ezzel
Hát ezért keltem én fel reggel? tegnap még 10 volt
Egykor várparkoló?
Na, holnap meglesem mi a harci helyzet Rohoncon...gondolom a szokásos, redőrarendőrautóbanmegcivilbenisésottvannakmégamotorosrendőrökis
megatelepítetttarik.... na ez céép hosszú lett. Remélem eső nem lesz, aztán megint Tihanyon kötök ki
mehetünk holnap is, irtam neki sms-t, hogy lesz-e motorozás de nem reagált
Akkor menjünk holnap és a Katicát is rábeszéljük!
Én megyek ma szentem
Ma lesz motorozás vagy majd inkább holnap?
Aha
XX. Szocimotoros túra szombaton
http://szocimotoros.hu/hu/szoc...
Jah, jó reggelt Sárvár mi, délután?
Legközelebb pénzt kérek ám az akciófilmeket megszégyenítő kaszkadőrmutatványok bemutatása után Tudod van aki enduro nélkül is boldogul terepen Amúgy a kanyarodás még nem megy, de ösztönző hatásodra gyakorlom a: hogyan üssük ki a nyeregből a szemtelen motorostársat menet közbe ütéskombót
Az egyik meg én megtörtem én is a vasárnap délutáni kertvárosi csendet mikor átmentem a nádasdyn 110 körül
Igen, keresztapámnál voltam, vagyis unokatesóm na, mindkettő:D
Pár motorost hallotunk elsuhanni, akkor az egyik te voltál:)
Pont alkalmas az agyonkockázott motorom a bujdoklásra. Csak nem volt sok idő egy normális menetre, azért nem telefonáltam körbe. Ráadásul tesztelnem kellett a lábam, hogy ne a hisztimet kelljen hallgatnotok minden megállásnál!
Viszont jövő héten már péntek este megyünk haza, tehát ott a szombat és a vasárnap! Ne nagyon csináljatok más programot, ha jó idő lesz!
Ejj szóval ez a leány motorozott... Veled mizu? Gyakoroltad a kanyarodást? Mert amit a Bakonyba bemutattál az árokparton nem kispályás manőver volt...
Mire hazaértem és motorra ültem már nem értem utol, de telefonon igen és már jó a lába
Én a Katicát láttam szép lassan lopakodott két autó között 30-al, azt hitte egyikünk majd nem veszi észre , hogy ismét előkerült a motorja és sunyi mód pazarolja a Föld drága kőolajkészletét ha elbújik két autó közé Na majd jövő héten elcsípjük
Vasárnap láttalak Sárváron a kertvárosba. Vagyis csak a motorod Az út szélén egy ház előtt...
Mi van itt, vagyis mi nincs? Sehol senki?
Hali Szombathelyiek!
Vankedvetek ma Rohonchoz jönni mocizni? Zalábol megyünk egy kb 6-8 fős társasággal. 1 körül indulunk innen, 2 fele leszünk ott (körmendnél megyünk ki a határon). Ha valakinek lenne kedve csatlakozni a számomat az adatlapomon megtaláljátok!
Szombaton, vagyis holnap délután 5-kor motoros felvonulás Gencsapátiban!