Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csatlakozom
Pár kép a tegnapi veteránmotor versenyről a Panncsi-ringen.
Igen, párszáz km a maigurulás, és sok élmény, nagyon jó volt
Cső! Na, hazatoltad a gépet?
Tyű,de meg van halva! Mindenki motorozik!
Csak óvatosban!
jó reggelt mindenkinek
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING

2010. MÁJUS 08. Oladi ÁMK (Szombathely Simon István út 4) 09:00

A tréningen a motorosokat profi oktató fogja instruálni ,aki 22 éves motorosrendőri és 10 éves vezetéstechnikai kiképzői múlttal rendelkezik. A tréning anyagát néhány olyan feladatsor alkotja, amelyet abból az anyagból emeltek ki, amelyet maguknak a rendőröknek is el kell sajátítaniuk. Olyan alapvető feladatokról van szó, amelyet egy utcai motorosnak is rutinszerűen el kell sajátítania ahhoz, hogy egy-egy váratlan helyzetben is ura maradhasson járművének.

A képzés részvételi díja: 3000Ft

A tréningen 15 fő képzésére van mód, de amennyiben 15-nél jelentősen több résztvevő lenne, úgy 09-én is megismételjük a tréninget.
Látom Portnoy Mester megy a gép
A zindexed kicsit siet, de klafa!

Épp akkor toltam be az udvarra az enyémet, amikor itt jöttél el.
Amúgy annyira nem követem nyomon az eseményeket, de meló közben szól a rédijó, és ott majdhogynem közvetítették.
Na legyen már szombat, mehetnékem van:D
Minnél előbb , remélem most hétvégén is jó idő lesz, bár vas estefelé ha jól tudom esőt mond. Na meg elsején Citadella felvonulás, csak rohadtul messze van
Amúgy nekem aztán meg mindegy:)
Visszaállt a világ rendje NBII. Nyugati csoport
Mikor megyünk motorozni?:)
Jah, egy kicsit elvérzett
Én vagyok a locsoló, leszopott a nagyfalco!
Akkor te kicsivel kitartóbb voltál nálam, mert én akkor erősen az ágy felé orientálódtam....
Én még itt vagyok!
Mindenki alszik már? Sehol senki.....
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem idevaló téma, lécci ne kövezzetek meg érte!
Pár napja találtuk egy magyar vizslát Ják - Szombathely között. Nekünk már van 2 kutyánk, és nem tudjuk, hogy mit kezdjünk vele. Ha esetleg kellene valakinek, vagy ismertek olyat aki be tudná fogadni, akkor írjatok! Nagyon szép, aranyos és játékos kislány! Ha nem túl nagy kérés akkor kérdezzetek körbe ismerősöket, hogy nem-e érdekli őket a kutyus!
Előre is nagyon köszönöm!
Áh a tavasz meg az ősz ugyan az... Hát felénk most nem tudom mert topítottal jöttem hazáig. De így a sötétített plexi mellett annyit láttam mintha egy gyertya égett volna az első lámpám helyébe Meg téged is jól lefogtak ha csak fél12kor kerültél a gép elé...
Köszi, de sajna délutános vagyok:(, pedig mennyivel jobb lenne, modjuk reggel 8-tól, ugy kb délig, nettó két kilóért
A képcímek..... Felvilágosítalak:tavasz van, nem ősz!
Akkor haza értél Te is. Milyen a fák teteje felétek?
A mai túra képekben...
Holnap este találkozunk páran az ömv kúton a körmendi úton este 7-kor.elmegyünk egy kólára balogunyomba!
de nem balhézni!csak magunkat égetnénk.viszont azért legalább teremtsünk látszatot és álljunk ki annyira magunkért hogy ne megrugdossanak ha baleset ér bennünk.
Bocs hogy itt balesetes cikk meg ilyesmi, de ezen a falu bikáján k..vára bepöccentem és holnapra már tudni is fogom ki volt az.
beszéltem az uraddal hívtam hogy haza értetek e este mag gondolom kimozdultatok e nem voltam a helyzet magaslatán úgyhogy maradt az autókázás éccaka