pedig az enyémen használva is van
különben el nem tudom képzelni milyen lehet csak első fékkel fékezni állandóan egyszer rámentek valami takonyra az elsővel...
tudod az a vicces, hogy mennyivel öregebb a kawa és mégis patent állapotú a hátsó tárcsája a tiéd meg még kis süldő és már csak annyi a vastagsága mint egy A4-es papírnak
én meg kényelmesen motoroztam, meg mentem egy golf után , nem volt kedvem meghúzni minden lehetséges alkalommal mint a múltkor, és aztán az első szimpla tárcsás fékkel, meg a hátsó friss láncolajzástól szelíden összefröcskölt szélű amúgy is díjnyertes minőségű hejdenyáúval gumimmal fogcsikorgatva fékezni,és a táncoló valogú motorral nagynehezen bevenni a kanyarokat, mint legutóbb. nekem meg a kawa futóművének épp elég volt ez a tempo is, meg a motor is szépen lehűlt a végére.
ezért mondtam katicának, hogy jöjjön nyugodtan, én sem fogok gyorsan menni
Az osztrák szerpentinről mesélj inkább... Egy cigit elszívhattam volna mire felértél a parkolóba, pedig visszafogtam magam és száz fölé nem is gyorsítottam a zsernyákok miatt.
egy kéket meg zöldet mi? beszarok rajtatok még a két motort se tudtátok megkülönböztetni pedig a seggetekbe mentünk úgyhogy nem kell a kamuduma, hogy melyik milyen színű volt jó ha jók lesztek megyek helyettetek kínai könyvet, meg számokat olvasni az orvosi alkalmasságihoz
te ne beszélj hazafele ikervár után hol maradtál? úgy eltűntél mögöttem, hogy már megfordult a fejemben, hogy lefordultál újmajornál és a régi terepes úton jössz be sárvárra de komolyan merre jártál ?
különben el nem tudom képzelni milyen lehet csak első fékkel fékezni állandóan egyszer rámentek valami takonyra az elsővel...
ezért mondtam katicának, hogy jöjjön nyugodtan, én sem fogok gyorsan menni