Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öcsém! Nem kőne felvenni a telefontot, ha híjlak?!
Hát, sajnálom, hogy így alakult, és biztos vagyok benne, hogy komolyan belepiszkáltak, mert nagyon elszántak voltatok...
Jaja, nagyon jó volt, remélem még sok ilyen lesz
Közlemény a túraversennyel kapcsolatban

Tisztelt Motoros Társak!

A túraverseny szervezése magán kezdeményezés alapján indult. A szervezés segítésére és a verseny lebonyolításában való részvételre kértek fel bennünket.

Sajnos a szervezésbe olyan lépések kerültek be, amelyek a mi profilunkba nem férnek bele és hátrányosan érintenek bennünk .

A továbbiakban nem adjuk a nevünket a rendezvényhez.

A rendező elérhetősége: verseny@isiscom.hu

(Az indulási hely sem a Family Centernél lesz)
-viszont a mai túra az király volt:-) annyit mászni:-DDD de megérte szerintem.
Jól tudod:-)Még van bőven lehetőség nevezni...annyi ,hogy mi ki is szálltunk a szervezésből.Arról nem is beszélve ,hogy az egyik támogató kereskedés kicsit belepiszkált és ezt nem nagyon tudtuk benyelni...de ez hosszú történet......Na meg ugye nem mindegy mihez adja az ember a nevét....
Én ma nem tudok menni mert vidékre megyek... Meg amúgy is ma nem lenne izgalmas mert kevés lenne rá az esély hogy kipicsáz a jégeső
Holnap lesz rendes motorozás, vagy megint vasárnap akartok óralesegetős, sietős apró gurulást?
Hali! Túraversenyre elvileg megyek Hornettel vagy kisMZ-vel, Klaudia is jön a TZ-vel, meg Fehérvárról és Tapolcáról is jönnek spanok, mi így 4-en megyünk eddig, meg kéne fűznöm még pár jáki vagányt
Hello!
Köszi, holnap meglátom, lemerült-e állásában, ezelőtt hétvégén felsavaztam, feltöltöttem, egy kőszegi túrát kibírt így, elvileg van töltésem, szóval nem szabad lemerülnie.
Ahogy nézegettem, az új króm kormánykapcsoló-házak zárlatolhattak be, és kiverték a biztiket, talán akksim túlélte. Most visszaraktam a műanyagokat rá, de ezekkel nem tetszik Amúgy méretre mekkora az akksi kb? Köszi
Szombat reggel 9 kó vezetéstechnikai trééééning az oldai áemkánál (ÁMK hátsó udvar), ide is vagy odaérek, vagy nem...vagy a harmadik
Túraversenyre megy valaki? Mármint a szhelyire, ugy tudom még bőven van nevezési lehetőség
Vasárnap este 6-tól 8 ig esti motorozás a p.ringen, itt kell jelentkezni: info@palyamotorozas.hu ha visszaérek mixniccccről én megyek:D vagy nem...
Figyi! Addig míg megforgatja a motort szarjál bele Ha meg végképp beszarik segítek
csak hülyültem vagyis nem teljesen, mert akksi cserén én is gondolkozom már, csak sajnálom rá a lóvét, sokat lehet abból motorozni de nem tudom ez az akksi meddig húzza még, lassan 2 éve nálam a motor, a csávó előtte kb egy évet nem használta, ki tudja milyen régi akksi már. Állandóan kiszáradnak a cellái, ilyen szempontból ennyire gagyi akksit még nem láttam, kevesebb mint fél év alatt majdnem csontra kiszárad a 6 cella benne, nem győzőm töltögetni.
Milyen kellene bele?
Nekem a kawába hozhatsz virtuális pénzért
3 rugó...vadonatúj, csak azért, mert állítólag virtuálisan haverom vagy
Na?
csáó! mennyiért tudnál 6voltos 11ah-sat szeretni? köszi
Nem tudom meddig tart, az előzőre akartam menni, de nem jött össze a lépés:D, de most majd igyekszem:D

Mármint a képzés, hogy kb. meddig tart
Már elolvastam az említett oldalon, hogy mi lesz.
Köszi!
na várjuk csak... mi mennyi idős?
szia! Szombat reggel 9 darab órakor az oladi ÁMK hátsó udvarán. A képzést ingyen tartja a motoros rendőr, csak a terület bérleti díját kell fizetni, ami 3000 jó magyar dollár. Itt van bővebben is: www.szombathelymoto.atw.hu a hírekben is megtalálod...asszem:D
Szia!

Mennyi idős és mennyi Ft?
Sziasztok! Most szombaton 9-kor motoros tréning lesz az oladi ÁMK hátsó udvarán
Hány Aó? És milyen méret? Zseléset olcsón tudok