Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem saját
Csáó!
Lecserélted a zongorát?
egy kis csemege

Jaja te voltál... A hangja engem nem zavart csak max 10-15 másodpercig hallottam mert lemaradtam A hátsó idomról ismertelek meg mikor mellém értél. A színe meg az alakja...
Az meglehet...hogy ismertél meg? bocs a hanggért, kicsit éles, már majdnem engem is zavar:S
Mi délután 1-2 óra körül voltunk Rohoncon és a kergetősön, de nem volt rendőr és mérés sem. Monnyuk minket mérhetett volna nyugodtan... Utána valamelyik falunál voltak, de nem állítottak meg minket. Látták, hogy egy csopper meg egy szöcske nem száguldásra termett, pláne két személlyel...
Engem vasárnap megelőztél a 86-oson szhely és nemesbőd között... Igaz én kocsival voltam
Vasárnap voltam én is, meg is állítottak Rohoncon, de legalább tudott magyarul az egyik:), és kb félúton mértek... lehet később voltál, és akkor már nem voltak vagy előbb.
vasárnap nem voltak! 1teljes kör 3 rohonci meg én egy rohoncit a yankee gépével!
először át kell menni figyelni és látod mi a helyzet! egyenesbe pedig betartani a 80-at! Ennyi! nem kell annyira izgulni és nagy dolgot csinálni ebből!
Az a piros Morini nagyon tetszik
Rohoncot kerüljétek, minden hétvégén rendőrök lesznek kinnt, most is voltak, és a dzsindzsásban mértek:D
A legszebb, a legjobb :) Na, de ha majd az enyémről is csinálunk ilyet :)

Jó lett nagyon
Jóestét
szombaton vagy vasárnap nincs kedvetek egy kicsit gurulni Ausztriába valami jó kis szerpentines körre?
Illetve mondhatnátok valami jó kis útvonalat, ahol jó minőség és szerpentin található:?
én igen megtiltottam magamnak, hogy következő fizetésig motorozzak túl drága ahhoz a benzin, hogy minden hétvégén elfüstöljek egy tankra valót belőle gondolni kell a jövőre is rakosgatni a lóvét a következő gépre majd
azért mi sem ültünk otthon
ilyenkor jöhetne egy telefon nekem is ha ilyesmi van bakker

tréningre sajna meló lesz nekem szombaton
Én meg lemaradtam erről
Tréningre kilátogattok hétvégén?
Ma két helyen is voltak rendőrök Rohoncon, és mint mondák, minden hétvégén kinnt lesznek:S Szóval, ha arra jártok, csak ésszel.