Jaja te voltál... A hangja engem nem zavart csak max 10-15 másodpercig hallottam mert lemaradtam A hátsó idomról ismertelek meg mikor mellém értél. A színe meg az alakja...
Mi délután 1-2 óra körül voltunk Rohoncon és a kergetősön, de nem volt rendőr és mérés sem. Monnyuk minket mérhetett volna nyugodtan... Utána valamelyik falunál voltak, de nem állítottak meg minket. Látták, hogy egy csopper meg egy szöcske nem száguldásra termett, pláne két személlyel...
Vasárnap voltam én is, meg is állítottak Rohoncon, de legalább tudott magyarul az egyik:), és kb félúton mértek... lehet később voltál, és akkor már nem voltak vagy előbb.
vasárnap nem voltak! 1teljes kör 3 rohonci meg én egy rohoncit a yankee gépével!
először át kell menni figyelni és látod mi a helyzet! egyenesbe pedig betartani a 80-at! Ennyi! nem kell annyira izgulni és nagy dolgot csinálni ebből!
szombaton vagy vasárnap nincs kedvetek egy kicsit gurulni Ausztriába valami jó kis szerpentines körre?
Illetve mondhatnátok valami jó kis útvonalat, ahol jó minőség és szerpentin található:?
én igen megtiltottam magamnak, hogy következő fizetésig motorozzak túl drága ahhoz a benzin, hogy minden hétvégén elfüstöljek egy tankra valót belőle gondolni kell a jövőre is rakosgatni a lóvét a következő gépre majd
Lecserélted a zongorát?
először át kell menni figyelni és látod mi a helyzet! egyenesbe pedig betartani a 80-at! Ennyi! nem kell annyira izgulni és nagy dolgot csinálni ebből!
Jó lett nagyon
Illetve mondhatnátok valami jó kis útvonalat, ahol jó minőség és szerpentin található:?
tréningre sajna meló lesz nekem szombaton