Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hosszúgatya alap motoron, legalábbis annak akinek nincs agyonburkolva a motorja és nem szereti amikor a forró levegő nyaldossa a lábszárát, városba viszont nem szoktam kabátot venni. Azért nem fogok beöltözni, hogy a 40-el tökölő nyugdíjas mazsola autósokat kövessem, jó tudom elég egy egyszerű elcsúszás, de bicajjal is szoktam mérőóra szerint 35-el tekerni, ha ahhoz nevetséges beöltözni, akkor egy alig gyorsabban guruló 200kilós motorral pláne nem fogok amin 1000-szer nagyobb biztonságban érzem magam. Én csak a papucsban motorozást ítélem el, már csak azért is, mert alapból buzeránsan néz ki szerintem egy tangapapucs hát még motoron
na vettem ki vettem szabira a jövő hetet, lesz idő megtekerni a kilóméterszámlálót a motorban
na a hosszugatya -kabát dologgal én is így vagyok, még melóba menet is, és hiába mondom a sok marhának, nem értik meg
Vasárnap hazafelé is olvadt minden, mi azt csináltuk, hogy a pólót benyomtuk a csap alá, kicsit azért kicsavartuk, hogy ne csöpögjön, és arra vettük a dzsekit. Tök jó volt így! Én városon kívül nem megyek anélkül és csak hosszú nadrágban. Engem vagy 20 éve már összecsípett a darázs rövidgatyában... Nem kívánom senkinek!
Pfuu de rohadt meleg van, ha ez így marad a hétvégén is, a motoros kabátot se veszem fel, ha visszaint 1-2 műmájer köcsög sznob kocamotoros ha nem
Akkor felhőtlen, és boldog 5 napot a Balcsin
..lehet mindenkinek összejöt a gép, nekem inkább csak rosszabb lesz, tudod a füst, még Rohoncon, jah, és örülök, hogy személyesen is megismerhettelek.
hehe, majd ha Lesz mire, akkor kell...
... bazz el sem hiszem még most sem... köcsög egy cég
Üdv!

Van két hütömaszkom rozsdamentes acélból, hornet felirattal 2005 évjáratig.
10 000/db
Képet küldök ha kell.
Naa, hát megvagy még! Már kezdtem aggódni érted, annyira eltűntél....
Mi a 7VG-n voltunk egy háromnapos balcsi és környéke túrán. 550km-t mentünk, leégtem, de tuti jó volt
Na látom szépen gyarapodunk itt az oldalon. Talán elkészült mindenkinek a vasa a nyárra nyomatékok láncok fényezések meg minden ami csak kellhet most van jó idő az ilyesmihez úgyhogy senkit ne tartson vissza semmi. Annak külön örülők, Hogy a könnyű lovasság (50ccm)is itt van igy látjuk a feltörekvő fejlődő nemzedéket. Most köszönt rám ugyan 5 nap a magyar tengeren de utána szívesen mindenkivel gurulok bármerre a fennmaradó időben. Szóval legyen mindenkinek jó km-ben gazdag hete
Mer figyeni kéne a Husángra, nem csak nyelezi feszt
Már megvan mi volt az a csattogás a motoromon. A lánc olyan laza volt hogy majdnem a földet verte mire hazaértem...
Hamar hiányoltál akkor a cigi végett már értem miért aggódsz te ennyire értem mikor motorozunk nehogy valami érjen miközben az én zsebemben a cigid
Á kihagyom, neked se kéne annyit remélem jövő héten mikor visszakapod nem szívod el egyből a hirtelen jött plusz adagot
Tudom, két perccel azután, hogy elmentél, eszembe jutott. De gyorsan szereztem be másikat.
Csak nehogy rákapj, aztán még én leszek a hibás!
na okoska tessék itt egy ducatis cikk, olvasd el milyen motor van bennük L2-es
én megmondtam
Katica a cigid ne keresd, nálam maradt jó dohánymentes hetet
Nyugi holnap kora reggel írok sms-t neked is meg ennek a jánynak is benne minden fontos információval...
Na, fényező nekem is kéne, vinnék a vasat, csak egy két plasztikot át kellene nyalni..:S
Na holnap merre? fürdőcuccot vigyünk ha olyan helyre mennénk?
oks:D...meglestem az adatlapodat, de miután elküldtem a hozzászólást:D
egyedül ne indulj akkor csak beléd kötnek, leszorítanak, és még a motorod is mentes lesz egyedi és művészi frozen design mintáktól
már melegítem a kaját főnökasszony őrmester asszony
oké mindjárt megyek enni, készülni
Na, kapd össze magad, aztán induljunk, mert a végén kénytelen leszek egyedül menni.....