Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén is lesz tréning.Szívesen látunk mindenkit és ott mindenki megmutathatja hogy mit tud.
Ejj rosszul emlékeztem:-)A jobb sarkában van.Amúgy nem lenne pofám baleset helyszínén fényképezni.
Aki meg megérti a leírtakat az felnőtt ember és tud gondolkodni.Aki meg nem az kerülje a közutakat és járjon gyalog.Ja és nem sodorjon veszélybe másokat.ennyi.Téma lezárva.
Tavaly volt pl. 3db ingyenes oktatás is.Az oktatást egy volt motorosrendőr tartotta 20 éves motorosrendőri múlttal a háta mögött aki 10 éve motorosrendőr kiképzőként is dolgozik a rendészeti szervek kiképző központjában.Tehát tud újat mutatni.
A képzéseket vele közösen szerveztük.
Nem VELÜNK történt a baleset.Egyedül volt.
Ha meg nem érted a lényeget akkor sajnállak.
Nézd meg a képeket jobban és láthatod hogy a bal sarkában ott van hogy NYUGAT.HU.
Egyébként ez a valóság.Ha már egy emberre hatnak a képek és életben marad akkor már megérte.Külföldön ennél sokkal durvább balesetmegelőzési filmeket és képeket készítenek.
Ezt konkrétan nem az SV-re értettem, hanem a sutyuki megbízhatóságára vonatkozólag. Én azt nem állítottam, hogy ami eleve problémás az megjavul, ha odafigyelsz rá. Ezen az alapon egyébiránt az R6 is kibaszott szar motor,próbálj meg eggyel nagy sebességgel komolyat fékezni, hamar becsokizol garantálom! vagy a régebbi Kawák is, kormánygátló nélkül egyenesen életveszélyesek. De nem szándékozom semmilyen motort fikázni...minden motor jó annak, aki megvette.
én mondtam lesz mit dönt9ögetni majd holnap na csárkány
semmi baj! Volt itthon a kovám is! Az is megvan! Holnap még meg kell csiszolni a pacsker szélét! Hátsó meg az első is mint a háromszög! nagyon púpos!
ja ezt vitatom
Bocsi hogy nem értem oda de már jobban vagyok csak mindig ez a méreg meg a stressz. Na majd elmúlik vagy mi holnap felnézek este majd holnap motor tesztnél csak óvatosan
Kész a motor!

Össze is raktam!
Okés amúgy arra gondolok de ha nem jön össze az oktatás ha jól tudom 3 még lesz azon kívül valamelyikre csak ki érünk
a május 11-i oktatásra gondolsz? Asszem idén az lesz az első. 11-én este én is megyek, esetleg dobok egy mailt, annak a mekemőka Andrisnak, hogy ugyanmár jelezze, hogy okés, vagy nem okés a jelentkezésed/etek, vagy?

Ne mérgelődj, nem ér annyit az egész, de ezt a témát asszem már kiveséztük...
süssön a nap

magyarázza el valaki nekem miért megy itt a tudorkodás én mennék oktatásra de nem tudom mikor van meg hol

bejelentkeztünk a pannonia ringre is oktatásra e-mailben onnan sem jeleznek vissza erre találjatok ki valamit nem a hülyeség menjen hogy ki mennyivel megy meg mehet mész ahogy mész azt kész
Kinek mi a normális

sv attól nem lessz jó a motor hogy tők jó a hangaj tl1000 alatt legalább volt futómű
mindjárt felrobbanok komolyan mondom
Másztam már le nem egy emberhez árokba stb de az a lényeg akkor nézegetsz csak az árokparton vagy tudsz mersz e valamit csinálni vagy csak állni meg sajnálkozni
Ugy felbasz az ilyesmi motoros oldalon vagytok könyörgöm ha nem akkor járjatok gyalog pont ez amit csináltok ez is egyfajta magamutogatás nemcsak a milliomos gyerekek amit csinálnak

egy túrában csatlakoztam eddig hozzátok hát komolyan mondom hamar megfordultam és nem a tempóval volt bajom csak egy kicsit
Te jó ember azt hiszed nem láttam még ilyet? Ne bassz már fel ha annyira ügyesek meg okosak vagytok meg be tartjátok a dolgokat veletek miért történt ez?
Mert benne van a pakliban ennyi ne is vitázz itt erről téríts valami templomban bazdmeg kezd bosszantani már ez a dolog

Nagy okos vagy de kurva sok mindenben nincs igazad hagyjuk ezt jóóó.

ezért a kommentért kövezzetek meg nyugodtan
ha annyira szorgalmazod inkább ird m,eg mikor lesz az a hires oktatás hátha elmegyünk ha időnk engedi
Nekem az sv bőven megfelel, de lehet csak 650-es lesz, nekem az is elég, és nem érdekel a futómű, nem pályarekordot akarok dönteni, csak jól érezni magam, és boldog lenni amíg van motor a segem alatt, nekem az érzés számít, hogy motorozom, és nem az, hogy hintázik a kanyarból kifelé, vagy túlmelegszik a fék, esetleg kevés a csillapítás... mind másodlagos, akinek ez fontos, az vegyen hasalós gépet, nekem a mindennapokra kell, nem vagyok hétvégi motoros
Na ezzel abszolút egyetértek, 1 kereszt is sok, aki hülye, annak lehet magyarázni, aki nem, az remélhetőleg időben belátja...

Gratula nekik, ballagásra Busát
Jaj, de bírom ezt az apuci vette nekem, hajtom mint állat, nem törődöm vele (nem én dolgoztam megérte), ha törik vesznek másikat, Na ettől hánynom kell
Na azért elvetemült nem vagyok.... Sajnálattal hallom, hogy nem leszel itthon. Yankee! veled mi a helyzet?
Amúgy Ják-Szombathely között nyomtam meg, nem városba!
Már ne is haragudj, de én speciel marhára nem vagyok kíváncsi ezekre a képekre! Ide nyomod az orrunk alá, mintha nem lennénk tisztába azzal, hogy mennyi baleset történik! Tudod nem mindenkinek kellenek a képek ahhoz, hogy ezt tudja! Engem nagyon megráznak és nem szívesen nézek ilyeneket! Akit érdekel annak küldd el e-mailbe! Bocs, de nekem ez a véleményem. És ha jól tudom, nem ez az első alkalom, hogy ilyen jellegű, baleset helyszínén készült képeket teszel fel ide (megjegyzem CSAK TE teszel fel ide ilyen képeket)! Muszáj elcseszni az ember napját?
Hát van egy egerszegi ismerősöm, akinek a szomszédja konkrétan Hayabusát vett a gyereknek ballagásra. Annak a szerencsétlen srácnak nem volt annyi esze, mint a Te ismerősödnek. Még élt 3 napot.