Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokan azt hiszik, ez csak kitalált, amit mondtál, de konkrét példa van rá a családunkban. Nagyfiú levizsgázott első jogsira, kapott szalonból egy sport Aprilia125-öt. Kitelt az idő, meglett a korlátlan. Szalonból 3,5 milláér akkori legnagyobb Kawasaki 1300-as nemtommi. Mondom hülyék vagytok? Pénz nem számít, tán csak nem égetik magukat valami ugri-bugri kecskével!
Az volt a szerencséjük, hogy a gyerek eszméletlen jó fej. Hajtotta 2 évig, akkor azt mondta a szüleinek, hogy most már úgy érzi, jól tud motorozni, kipróbálta a +300km-es sebességet is, de most adják inkább el a motort! Eladták. Azóta nem ült motoron. Nem is akar. Élni szeretne.
Most repülőzik.
Azt mondja, ott biztonságosabb...
Igazad van a trendi hülyegyerekek megveszik a vadiúj sportmotort, mert apunak van pénze...jobb esetben ők...rosszabb esetben mások halnak meg. Persze addig míg nincs baj menők..és még alapvető motorozási tudásnak is híján vannak..na mindegy...
Vagy irány a vezetéstechnikai tréning.Nem igazán láttam ott a speed-es fiatal, 18-20-on éves srácokat (TISZTELET A KIVÉTELNEK !).Pedig ott meg lehet mutatni ki mennyire tud motorozni és mennyire technikásan vezet illetve mennyire érzi a motort.Ja csak ugye a "profik" nem égetik magukat holmi tréningen mert őket ne tanítsa senki mert ők tudnak motorozni mint az állat.
Az instruktor minden tréning előtt felhívta a figyelmét mindenkinek nyomatékosan hogy a közút nem versenypálya, más vezetéstechnikát kell alkalmazni.Voltak érdekes és nehéz feladatok.Nem beszélve a váratlan helyzetekre való felkészülésről.
Nem tudom mit nem lehet érteni azon hogy miért raktak oda 80-as táblát.Ha mindenki csak 100-al kanyargott volna ott és ésszel akkor nem lenne a tábla meg a kamera.Szerintem mindent megtettek arrafelé a biztonságos közlekedés érdekében (pl. "motorosbarát" védőkorlát).Aki meg nem éri fel ésszel hogy miről van szó az ne üljön motorra mert ön és közveszélyes.Ráadásul csak az egész motoros társadalmat égeti mert az ilyen emberek miatt utálnak sokan bennünk.
Ja és kevés a kereszt?Miért mennyi kell?Egy is sok!Vajon akinek annak, akinek a keresztje az út szélén áll, annak a családjának is kevés?Már 1000-szer leírtam:én sem tartom be a 90-et.Átlagban 130-al közlekedek.Viszont városban 50!Néha el lehet kenni csak nem mindegy hogy mikor és hol.Az a baj hogy túl sok a halott és egyre több lesz mert néhány motoros nem tud gondolkodni egy picit sem.
Amíg normálisan kezelik, és karban van tartva semennyivel nem szarabb, mint bármelyik másik japán rizskályha.
Ezen kár volt "felbasznod" magad!

Mindenki úgy megy a motorjával ahogy akar. A felelősség az övé. Csak kérdés, hogy fejben mennyire érett a közösségi közlekedéshez, mert ez nem versenypálya.

"sok kereszt meg nincs"

Miért, mennyi a "sok"? Mindegyik mögött egy-egy haláleset van. Akik azt hitték és hirdették, hogy az a jó és vagány, amit ők csinálnak, velük nem történhet baj, mert ők tudnak motorozni. Ilyen fiatal srácok, mint Ti! Aki meg nem így közlekedik az nem tud, minek vesz egyáltalán motort.
Hány kereszt kéne, hányan haljanak még meg, hogy "sok" legyen? Mennyi az "elég"?

Tüzes seggűek, irány a pálya!
Bár ezeket a képeket nem szivesen teszem ide ki, de a cél érekében és elgonolkozásképpen nézzétek meg.Mondjuk aki még nem kapott ilyen hírt a barátjáról vagy nem törte rommá magát annak mit sem ér és eztán is száguldozni fog ESZETLENÜL.
Én is Én is

Az SV1000 Igaz jó blokk hisz ez már kiforrott a tl1000ben De a futó tényleg gyenge a motor teljesítményéhez meg a fékek is

igaz hogy a suzuki sok típusa elveri a széria mezőnyt de Meddig? tartósságról megbízhatóságról a többi cég jobb hírben áll van.
Azt azért még megjegyzem..ha a superbike-ban, meg a Moto gp-ben nincs...akkor hol is van?
Ez is egy szar motor...pályára jó...utcára kínlódás a motornak is, meg a pilótának is
Ennyire képben vagy? Bazeg térj már észhez. Figyi. Nekem Hondám van...De a legkarakteresebb, legtökösebb gép a Kawa. Meg a legszarabb is. Igaz ez hétköznapi használatban nem nyilvánul meg.
A Kawa sportmotor tekintetében a legújabb modellt kivéve stabilan, jó messziről figyeli a többiek valagát, és itt nem MV Agustáról, vagy DUCATI 1098 az ellenfél. A Gixer is szarrá veri bármiben. Kivéve a 2010-es modellt, mert az véletlenül jól sikerült.
És ezt nem olvastam...ugyanis szinte minden motort megpróbáltam
az elmúlt években...szóval ok...legyen Kawa.....de nem kéne semmilyen más motort fikázni. Ezek varógépet tudnak gyártani...motort meg nem
Így van...a blokk sztem nagyon fasza...rohadt jó hangja van...de a futómű, és a fék viszont valóban gyenge..
sv1000: gyenge futómű?szar fékek? gyenge teljesítmény? nem gyorsul? na erre már tényleg én is csak azt mondom, hogy nem kell elszállni vagy rég néztem a profilokat és közbe mindenki felvásárolta a superbike élmezőny gépparkját?
Vagy mindenki tuning hayabusával kezdett
Szerintem emlékezzen vissza csak mindenki, hogy mi volt az első motorja na ennek távlatában is annyira gagyi és erőtlen egy 120 lovas 1000-es v2-es?
Na mindegy, én azért elfogadnám már csak a szép brummogása miatt is
ügyes anno robogóval én is szerettem előzgetni, persze csak városban, szép is volt az rendszám nélkül össze-vissza át a pirosokon szombathelyen is többön egymás után meg szembe az egyirányúban, meg a járdákon , de jó volt vele rosszalkodni büntitől nem tartva
Azért csak óvatosan az előzésekkel, 1-2-szer majdnem pórul jártam én is mikor előzés közbe direkt odalépett neki az autós
de!
Yamaha azt elismerem! főleg az r6r-t
csatlakozom
pedig beszélgetés vita téma lenne lehetne ez is majd egyszer össze ülve
má ott vagyok net elek laptop on de morc
a Liebingnek ugysem tudo megmagyarázni hogy van jobb mint a nagaszaki
van elég jó szerpentin kint komám! lezs hol gumit koptatni!

Menj, mert a Barbi megöl hogy nem mentél még hozzá
Na akkor most figyelj nem lesznek kihelyezett trafipaxok a szerpentinen.
hisz nem lenne értelme azthiszem.

DE van egy olyan dolog tervben hogy ha nem javul a helyzet az adott szakaszok egyszerűen ki lesznek tiltva a motorosok onnan.

Ez a hir tutti benfentestől idén 80 ha nem javul a helyzet jövőre kizárás tavaly több mint 20 halálos baleset volt fenn.
Én nem leszek itthon! Nagy faluban leszek
csapathatnánk együtt már, kiruval jó menni! elvetemült, mint Te
ki szál el?

superbike meg a motogp kivételével mindenhol ott van!

supersport vb-t! Segítek két superbike futam között mennek!
Hehe, jól vagyok én nevelve! Hétvégén ha minden igaz jó idő lesz, lehet majd motorozni. Talán most majd elérünk Kőszegig.