Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eeeh az embert megszólják azért mert udvarias!

de volt a 80-as pártiak és az ellenzék!
Találjátok ki én hova tartozok?
Ha még ecce lebácsizol megfejellek Nem volt vita vazeg...alapban egyetértünk
Látom komoly viták folytak itt!
Kimaradtam belőle! De jobb is!

box lesz valamikor? téteket nálam lehet felrakni!

Portnoy bácsi várunk akkor a gurulásra! persze a többieket is!
nekem 8 az Május 1 addig még beszélünk na viszont hallás mára uraim hölgyeim
nyilván...akinek igai komoly parái vannak ne vegyen motort...vagy mittomén...csoppert..de 1800 intrudert...mert az már szinte motor
végszóként...sokkal jobb motoron gyorsan megtérni, mint évekig szenvedni vmilyen betegségben....de ha lehet másokat haggyunk ki ebből...ez az egyetlen szar az egészben...
így van azért nem is kell aggódni rajt

a mókus őrsel is voltam fenn még tavaly egyik hétvégén és nem zavart minket a kutya sem saját tempoban ahogy neked megfelel én igy indulok el mondtam nekik is ne rizikózanak d

de ha tudom hogy elesem akkor leülök nem?
Összeraktam faszán....nem esélytelen...de meglehet el kéne kotorni egy héttel
oszt hozzá fűzöm...én télleg leszarom...nekem semmilyen veszteségem nem marad...aki motort vesz, az nem vasútállomást vesz ez tiszta sor...
Ezt lehetne folytatni reggelig is de azt mondom ........ mindegy. hétvégén túra van egy jó hely amit megnézhetnénk ha lesz kedvetek jelezzetek
ebben meg neked van igazad...de előre betervezni a faszságot faszság...jön az magától is
igazat szólsz de ez amit szóltál mind benne van a pakliban de ez minket mikor elhúzzuk a kövéret nem nagyon érdekel abban a pillanatban és van aki csak ennek él néha kevés ideig különben busszal járnánk
Mondjuk a sok állat miatt én azon a úton sok éve nem jártam...leszarom...sok jó szerpentín van sok kilóméterrel nyugatra...de addig is motorozok.
Na ugye ugye, hogy persze!
Pár fokkal lehetne melegebb a hétvégén. Nekünk szerintem a vasárnap jó lenne, bár még meg kell vitatnom a sofőrrel.
Az osztrák a hűvösebb oldal volt már ilyen nyáron is mikor itt semmi csapadék sem volt de ért már ilyen meglepi másfele is mikor a szembe jövő sávban fejeztem a be a kanyart a víz miatt meredek volt nagyon főleg , hogy nem egyedül voltam bernstein fele a barátnőm mögöttem azt hitte angliába értünk hogy bal oldalt van a fehér folyamatos csík
Vazeg...Fater....élni, és élni hagyni....bár én egy irgalmatlan nagy tahó állat vagyok, de ebben nem biztos, hogy igazunk van...elég egyetlen barom...és csak egy nagyon szomorú fekete csík leszel az aszfalton...ha nincs szerencséd, akkor csak egy kereszt. Pedig hidd el mindig annyi val egyek, amíg a saját határomon érzem magam...de tudom...néha ez is sok...
Ugye nem is vagytok messze
Számtalanszor mentem végi azon a szerpentinen én is jó pár cimborával eggyütt nem 80-al és még itt vagyunk kinek miről szól a motorozáz de lehetett menni a nyári csúcs hétvégén is "normálisan" arra fele néha zavaró volt a szembe forgalom hol mocival ütköztem majdnem hol autó tükrét vittem el. De ez megesett velem több helyen is nem csak ott tehát ne általánosítsunk. ott rövidebb szakaszra kerültek a keresztek de országszerte van elég azokon kívül is. Nem akarok sértő lenni de ha 80nal kívánsz közlekedni Menj a 1 en ott kevés az autó ha meg zavar a szembe forgalom akkor autópályán a helyed
A legkarakteresebb japó gép...a lóerő...nyomaték, faszom egyéb adatok nem érdekelnek...
"Erő" a hangot a két zöldségben egy trabantnyival van több erő mint a kishangosban asszem no .......... de szeretjük a kawazacsit is
Én megyek Fater..ezt veheted fenyegetésnek
meg a kakas ülő

jövő hét szombat? megyünk csapatni? ki jön? előre szólok már most! Persze csak jó idő!
Hát a jogsi meg a saját motor még várat magára asszem....
Egyenlőre marad a biciklim.
Mikor lesz jogsi és saját motor?