oké még nem tudom mikor menjünk, ennem kéne, összekészülni ilyenek, első mozzanatom volt, hogy ideültem a géphez, egyelőre lusta vagyok elmenni a konyháig kaját melegiteni
Tudnátok ajánlani Vas megyében megbízható,korrekt,jó pénzért(nem drágán) dolgozó festőt.
Panninkat szeretném újrafestetni és nem szeretném ügyetlen emberkével csináltatni
ööö az nem kell, de felszerelhetettek egy fém fékcsövet, xenon fényszórót, zselés, kék kawaski feliratos nyerget , egy átalakított 2 in 1 kipufogórendszert, hát csak ennyi köszi
Szerintem ne tetézd a bűnöd, eddig egész jól viseltem, hogy rámdöntötted a kis libakergetődet (hogy Zolit idézzem), és leverted a festéket a fejidomról, de ne fokozd. Tájékoztatlak, hogy van otthon fúrónk, sőt, ha nagyon körülnézek, kromofág is.....
Szerintem szerzek neki hátulra két kis kitámasztó kereket mint ami a kis gyerekek kerékpárján szokott lenni... Neki is jobb lesz meg szerintem nekünk is
Gumi kérdésre annyit hogy senki nem vallja be ha csúszik az övé az én "fos" gumimmal is lehet akár közúton is lábtartóig dönteni csak .... na ezt nem kezdem el. Vannak kompromisszumok amit szem előtt kell tartani. Erről hosszasan szóban bármikor de a slikk sem mindig jó de a túra sem .............
Héé! A motor nem eladó... Ma tudok motorozni, sőt szerveztem még egy motorost hogy a Katica ne legyen kisebbségbe Szóval legyen mindenki 13:00kor a hegyfalusi ÖMV benzinkúton aki látni akar egy igazán ütős motort...
Aki akar gurulni, keressen!
Ha nézted adatlapomat, nekem is.. mi megyünk mind a 3 napra ha addigra kész lesz motor, de ha nem akkor is, csak vonattal
Jön valaki Körmendre, alterrába fesztiválra? Csak 3500ft a beugró 3 napra. http://www.alterabafesztival.h...
szerintem k**va jó lesz
Tudnátok ajánlani Vas megyében megbízható,korrekt,jó pénzért(nem drágán) dolgozó festőt.
Panninkat szeretném újrafestetni és nem szeretném ügyetlen emberkével csináltatni
Köszönöm!
Nem tudom, hogyan engesztelhet ki máshogy.