Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aranyos vagy, imádlak én is szoktam aggódni érted amúgy amikor épp úgy jön ki, hogy kanyar előtt még tudok előzni, vagy beláthatatlan kanyarban még épp, hogy összejön, neked meg már nem jó , szoktam imádkozni, hogy nehogy elkezdj utánam jönni, mert te még nem látod az autót meg, hogy nehogy túlvállald magad a kanyarokban, hogy utolérj mikor lemaradtál, mert úgyis bevárlak
ja és rosszul mondtad a munkatársadnak, hogy nem figyellek út közbe kb átlag 5-6 másodpercenként nézem merre vagy a tükörben
HA mondtad volna, hogy szülinapod van, tényleg meghívlak arra az ásványvízre.
Ez nem vicces, néha tényleg imátkoztam.... Csak ötödikig, kérlek, nem....a negyedikig.... Egyiknél még a szemem is becsuktam....
ki akartad használni az alkalmat, hogy végre nem a zoli mögött kell menned
mondjuk ma kb ugyanolyan visszafogottan mentem mint ő szokott, túl prózai lett volna ha a születésem napja a halálom napja lenne egyben mint valami filmben kivétel pár előzésnél de úgyis mögöttem gurult az őrangyalom aki imádkozott, hogy váltsak vissza 5-be előzésnél, különben a vacsorát már lucifertől kapom
A kisgyerek azért túlzás, de ki akartam használni az alkalmat, az igaz!
Kíváncsi vagyok, holnap jön-e velünk, vagy megint ír az utolsó pillanatban, hogy ma sajnos ne tud jönni, talán majd holnap....
Aztán majd a végén eladja a motort, és matracokat vesz az árán....
Na jót motoroztunk ma Katicával Le se akart szállni a nap végén a motorról, mint egy kisgyerek, aranyos volt még egy kört gurultunk

Zoli meg már nem is tud motorozni, elfelejtette, már csak matracot tud vezetni a tengerben a kis burzsuj ahogy iwiwen elnéztem képeket inkább lemondta a motorozást nehogy kiderüljön ez a szörnyű titka
Hát jah, de azért mikor elkezdett esni Dobogókőről lefelé, azért néha nem tudta merre menjen:D, de a szakadó esőben nem volt gondom vele, magammal annál inkább
Nekem hátul van race attac street, a közepe már elkopott, a széle is kopik de az még bőven, de gyorsan elfogyott, és szarul is tapadt... és nem tudom mit tegyek a helyére... valami tartósabbat, talán diabló corsa III.-at csak az ára húzós
jaja, cseréltem 17esre, katasztrófa a választék 16-os gummából.
Elvileg kész lesz időben az ebéd és odaérek
Egy órakor várparkoló? A sárvárinak kell elsőnek ott lennie!
A sport attack is csúszik.Tapasztaltam.
Most, hogy vágott slick van rajta meg sem mozdul.Évek óta pájagumizok.Az utóbbi időben volt fent michelin,conti stb...hát egyik sem vált be számomra.Maradok a slicknél.egyesek szerint esőben csúszik.Na én ezt nem nagyon tapasztaltam.
Múltkori pestről hazavezető áztatós út sem volt akadály.Ugye Vasibiker:-D
Mikor motorozunk a hétvégén jégeső team?
Nekem 17-es elől-hátul, konkrétan a tiédre gondoltam, mert úgy tudom 2003 előtt 16-os elsővel jött ki... de gondolom cserélted:P

Ha okosan húzom nekem sem tekeri, dehát a ringen, mikor benne van az emberben az, hogy már megint a seggemben van az a zx...
A legszebb Hornet a legjobb Riderrel :)
De azért az Mz se kutya :)
Előre v hátulra kell 16-os? Előre csak tré gumik vannak 16-osban, ez tapasztalat sajna, legjobb talán M3-as Sporttec milliókért.
Contiknál a német gyártásúakat szabad csak megvenni, azokkal nem szokott gond lenni, és jó áron is vannak.
Eddigi gumitapasztalatok: Metzeler Sporttec M3-al vettem, az nagggyon jó volt, egész jól bírta km-ben is, aztán jött a 2 Supercorsa, amik űbereltek mindent, Rohoncon mikor megálltam egy marék kő ragadt bele annyira tapadt Aztán Dunlopnak a Qualifier GPje volt, ami km ben sokat elment, báár nehezebben melegedett, és a Pirellikhez képest se volt akkora ász, ez mind átul volt, elöl Metzeler Sporttecje nagyon jó volt, Pirelli Diablo miatt meg perec volt a ringen felvezetőkörön, mert nem lassabban melegedett.
Nekem még egy gumi se tekerte el a seggét, ha nem akartam, okosan kell húzni a gázt
A comp az más, de streetet soha többet nem vennék, az a sokat szidott sport sem csúszott a ringen sem, igaz nyúlott de nem csúszott, de ezzel már párszor majdnem eldobtam
16 osban van comp?
Elöl-hátul Comp. van fent, elöl soft, hátul medium
Jó kis gumma, bár tesztelni még nem volt lehetőségem, mit tud komolyabban, 16-os első felnim volt gyárilag, azon Pirelli Diablo volt jól megkopva, így párban kb 200 km óta van fent, eddig semmi gond vele, szépen teszi a dolgát
De amúgy szép nagyon, irigyellek is , aztán vigyázni ám rá
Szűzmárjaidesanyámkiottfenntazégbenlakozoltitokban...

Conti Race Attac? A Street? A kis 60 lovas pöcsköszörűm eltekeri , turázgatni jó, bár hamar kopik, a Sport Attac jobban tetszett az nem csúszott, pedig a Race-t kipróbáltam már 1,6- tól 2,5 bárig mindenhol.... de lehet egy selejtet sikerült kifpgnom...
Chrobák meg pl k...va jól megy a contival a versenyeken, igaz az a comp.
Ehh...Dunlopot neki, aztán kész
Nekem meg összeállt 3 hónap után a technika
Végre pihenhet az MZ
Szerencséd hogy öregapádnak szólítottál. semmi meló meleg kibírhatatlan de még a jövő hét azt szabi
viszont örülök ha ti mentek elől, mert akkor nem kell tartanom a mérőkocsiktól viszont sokszorta jobban kopik a fékbetétem , mert sokat fékeztek motorfék sokszor pont elég lenne, nem kell minden előttünk szarakodó autós miatt fékezgetni ezt lehet nem kellene mondanom, most katica még jobban fog félni mikor mögötte megyek, hogy egyszer a nyakába csimpaszkodok kawástól
Nem én maradok le, hanem titeket engedlek előre, mert különben elvesztek mint két kisgyerek akiknek apuci nem fogja a kezét ugye a multkori 84-eses történet pedig odafele még az eső sem esett
ok de zolira ne bízzuk az utat, mert állandóan endúrós túrákat csinálunk