Ezeknek a kameráknak van oka, lássuk be.80-as táblákat is raktak ki.Kicsit durva volt már ami ott hétvégente ment és az út széle sem véletlenül van tele keresztekkel.Valami megoldást találniuk kellett hogy ne legyen mégtöbb baleset.
Egy barátomtól hallottam, aki Ausztriában dolgozik: nemsokára fix kamerákat telepít a rohonci szerpentinre az osztrák rendőrség.
A véleményem az hogy nem is csoda.Úgytűnik megunták a hétvégi halálhajszákat.Legalább lehet majd normálisan motorozni is arrafelé.
Valahogy...hmm..meglehet igazad van Bár annyira jó vagyok, hogy, nem is rémlik semmi egy ideje ...Téged is, hogy elfeledtelek...(tudod a Tescoban sem ismertelek meg, hát bocs). Pedig biztos jó volt(am)
Karban van tartva ami a műszaki részét illeti, az, hogy közbe nyakik bogártemető meg más tészta, nem múzeumi tárgy egy vitrinben, hogy csillogjon villogjon mindig tudod én az utcán csillivillin feszítő chopperek láttán szoktam azt mondani, hogy van aki motorozni szeret, van aki motort sikálni villogni majd visszatolni a garázsba ahogy hajtom? te ha annyira hajtani akarnám akkor a 6-os fokozatot el is felejthetném, hogy menjen is, de mint tapasztaltátok katicával nem szeretek sűrűn visszaváltogatni
Hogyne ikervár-sótony-hegy veszprém előtt fordultam vissza , hogy mire a 40ezret elérem ne a 8-as kellős közepén kelljen kivágnom az indexet és leállni az út szélére aztán végül elszámoltam magam, mert sárváron még mindig kellett pár km , nem akartam legközelebbre hagyni , ugyhogy tényleg mentem ikervár fele is ikervár és meggyeskovácsi között sikerült átforgatni végül az elején a 3-ast persze 39999-ről 40000-re ünnepélyesen lábbal rollereztem át a kicsikét
Hátha érdekel valakit
Ma is voltam kinnt de 200m után már vizes volt az aszfalt...
A véleményem az hogy nem is csoda.Úgytűnik megunták a hétvégi halálhajszákat.Legalább lehet majd normálisan motorozni is arrafelé.
Oké
Hogyne ikervár-sótony-hegy veszprém előtt fordultam vissza , hogy mire a 40ezret elérem ne a 8-as kellős közepén kelljen kivágnom az indexet és leállni az út szélére aztán végül elszámoltam magam, mert sárváron még mindig kellett pár km , nem akartam legközelebbre hagyni , ugyhogy tényleg mentem ikervár fele is ikervár és meggyeskovácsi között sikerült átforgatni végül az elején a 3-ast persze 39999-ről 40000-re ünnepélyesen lábbal rollereztem át a kicsikét
Szomorúan vettük Yankeeval, hogy tegnap senki nem jött!
Faterom és egy másik srác azért csatlakozott hozzánk!
Az erő beszorította a hangot!
Nekem vmi gond volt a hátsó kerekemmel
Két hét múlva hétvégén, ha olyan az idő egy gurulás a környéken?