Dehogy csak érdeklődöm. Frozen mester magához nyúl ha nem motorozhat 400-600km-et...
Én már annyi úti célt mondtam a múltban hogy mostanra már nincs ötletem.
megyeeek úgy értettem, hogy azokat a gurulásokat unom, mikor egyedül megyek itt a környéken
Amúgy az akksit már egy hete töltőre tettem, apám sunyiba kiváncsiságból inditózta is pár napja és indult, de nem vettem le a töltőről szóval mehetünk Katica
merre gondoltad a gurulást?
Nem mentem mégse motorozni meg most hétvégén se voltam ez már tiszta elvonókúra lassan de jól bírom, jó lesz az a benzinrevaló még értelmes gurulásokra a nyáron, a környékbeli "csak, hogy motorozzak egyet" gurulásokat kezdem megunni,úgyhogy vagy túra vagy semmi Azért egyik nap elmentem volna melóba motorral, de kiszáradt a karbi a többhetes állás alatt, meg a szuper akksim is azt mondta inkább alszik tovább amíg meg nem etetem egy kis árammal
Nemzeti Közlekedési Hivatal, abban az utcában van, ahol a vizsgabázis, vagyis ahhoz tartozik, csak az utca végén van. Most meg ne kérdezd milyen utca... ott van az Agroker, és a Hegesztéstechnikai szaküzlet is....
Hát, én nem szoktam rövidgatyában lenni még motor nélkül se, a balesetem óta.
Egykerekezni még nem tudok annyira, nem tudok felváltani 2-be.
Nem tucc a környéken valami, fasza kis utat, ahol kicsi a forgalom, és lehetne gyakorolgatni?
Hmm Pedig az is hasonló R6 volt ha minden igaz Ganelli kipuvala zanatin tolta vele a srác póló rövidnadrágban csak lazán. De akkor mindegy is csak ott suttogták hoigy valami tűzoltó a pasas lehet a tesód elcsente a gépet meg az eset kb 3 hete volt mikor az első kánikula volt
Az egykerekező nem én voltam, (ennyire nyilvános helyen nem szoktam)fényezőnél van Sárisápon a motorom már 2 hete.
Elvileg péntekre készen lesz, már nagyon várom.
Hát tűzóltó, nem vagyok, a tesóm felvételizett oda, de még nem vették fel.
Én már annyi úti célt mondtam a múltban hogy mostanra már nincs ötletem.
Amúgy az akksit már egy hete töltőre tettem, apám sunyiba kiváncsiságból inditózta is pár napja és indult, de nem vettem le a töltőről szóval mehetünk Katica
merre gondoltad a gurulást?
Mi a helyzet?
gummát kell cserélnem aztán max szólj rám is rámfér billegés!
2010.09.04.
helyszín: Family Center Szombathely
- motoros felvonulás
- triál motor show (Szelei triál)
- tűzoltóság műszaki mentési bemutatója
- vezetéstechnikai verseny
- gyermek motoroztatás
további programok szervezés alatt...
Egykerekezni még nem tudok annyira, nem tudok felváltani 2-be.
Nem tucc a környéken valami, fasza kis utat, ahol kicsi a forgalom, és lehetne gyakorolgatni?
Elvileg péntekre készen lesz, már nagyon várom.
Hát tűzóltó, nem vagyok, a tesóm felvételizett oda, de még nem vették fel.