Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki szerintem mindegy lesz ahogy ismerem csak a lényeg hogy lassan menjünk, nehogy lemaradjon mint a múltkor... Azt látnod kellett volna
Na, akkor már csak a Gyerek véleménye kell.
Jól van mi meg addig fagyizunk egy nagyot... Nah de irány vissza a melóhoz mer a végén még megállnak a vonatok
Igazság szerint meglátogatnám az egyik kollégám, aki Sopronban lesz hétvégén. Ez a fix része a programnak. Aztán amerre a megy a motorka.
Dehogy csak érdeklődöm. Frozen mester magához nyúl ha nem motorozhat 400-600km-et...
Én már annyi úti célt mondtam a múltban hogy mostanra már nincs ötletem.
Naaaaa, mi ez, kihallgatás? Várom az építő javaslatokat!
Ott mit szeretnél megnézni?
Sopron környékére mennék. De rugalmas a program.
megyeeek úgy értettem, hogy azokat a gurulásokat unom, mikor egyedül megyek itt a környéken
Amúgy az akksit már egy hete töltőre tettem, apám sunyiba kiváncsiságból inditózta is pár napja és indult, de nem vettem le a töltőről szóval mehetünk Katica
merre gondoltad a gurulást?
Hali Yankee bácsi!
Mi a helyzet?
3-an voltunk a bucsui határátkelőn max ott
Hely van hozzá bőven csak fel kell fedezni tudok egy párat hol lehet bomolni sokat forgalom nélkül
Pedig a hétvégén el akartalak csábítani egyet gurulni, de ha nem, akkor nem. Megyek egyedül.
Tőlem mehetünk döntögetni, bár az én gumijaim sem tartanak sokáig. Hátul már elérte a koptató sávocskát.
Hali, vannak djukesz kanyargós helyek pl Ják-Szhely,Csatát-bucsu!
gummát kell cserélnem aztán max szólj rám is rámfér billegés!
Hát MENJÜNK MÁR
Nem mentem mégse motorozni meg most hétvégén se voltam ez már tiszta elvonókúra lassan de jól bírom, jó lesz az a benzinrevaló még értelmes gurulásokra a nyáron, a környékbeli "csak, hogy motorozzak egyet" gurulásokat kezdem megunni,úgyhogy vagy túra vagy semmi Azért egyik nap elmentem volna melóba motorral, de kiszáradt a karbi a többhetes állás alatt, meg a szuper akksim is azt mondta inkább alszik tovább amíg meg nem etetem egy kis árammal
Ejj kattintgatok itt össze-vissza:-)Nincs előzmény az előzőhöz:-)
MOTOROS ÉS BALESET-MEGELŐZÉSI NAP

2010.09.04.

helyszín: Family Center Szombathely

- motoros felvonulás

- triál motor show (Szelei triál)

- tűzoltóság műszaki mentési bemutatója

- vezetéstechnikai verseny

- gyermek motoroztatás

további programok szervezés alatt...
Ma nem láthattam vmeikőtöket Bucsun átmenni?:D
Nemzeti Közlekedési Hivatal, abban az utcában van, ahol a vizsgabázis, vagyis ahhoz tartozik, csak az utca végén van. Most meg ne kérdezd milyen utca... ott van az Agroker, és a Hegesztéstechnikai szaküzlet is....
Hát, én nem szoktam rövidgatyában lenni még motor nélkül se, a balesetem óta.
Egykerekezni még nem tudok annyira, nem tudok felváltani 2-be.
Nem tucc a környéken valami, fasza kis utat, ahol kicsi a forgalom, és lehetne gyakorolgatni?
Hmm Pedig az is hasonló R6 volt ha minden igaz Ganelli kipuvala zanatin tolta vele a srác póló rövidnadrágban csak lazán. De akkor mindegy is csak ott suttogták hoigy valami tűzoltó a pasas lehet a tesód elcsente a gépet meg az eset kb 3 hete volt mikor az első kánikula volt
Az egykerekező nem én voltam, (ennyire nyilvános helyen nem szoktam)fényezőnél van Sárisápon a motorom már 2 hete.
Elvileg péntekre készen lesz, már nagyon várom.
Hát tűzóltó, nem vagyok, a tesóm felvételizett oda, de még nem vették fel.
Az a nem privát hely, ha nem titkos, akkor az hol van ?