Hali hó, holnap lenézünk szerintem kőszegre MÉZ-el, mennék a Kawával is de nem tudom akadozik,injektor tisztító megoldaná vagy szerelő! Kérem az alábbi válaszokat erre a fórumra elküldeni! Pedig kedvet kaptam mennék most egyet!
Na, ki volt ma krúzolni? Kicsit még hideg van beöltözve is, de azért nem volt rossz
Nem innen volt valaki Kőszegen fél 3 körül a dobogón? Mi voltunk az endurósok.
Kicsit sógorékhoz is kiléptünk, 1.23 a benzin. Mentünk bő 100Km-t. Jó volt de még kéne +5 fokot melegedni legalább.
Aranyhal? volt de kihalt az is a féltő gondoskodásom következtében...vagyis inkább annak hiányában nekem max skorpió való, az bírja hónapokig kaja nélkül, jégkockába fagyasztást majd lángszóróval olvasztást
Ejj az ember egy picit nem néz fel és már ki is beszélik... Frozen mestert még csak megértem mert otthon este max az aranyhalaival tudna társalogni de hogy a Katicát sem foglalták le az éjjel?
Onnan inkább a mentő visz el azt mondták munkatársaim , hogy hercules, meg tarzan keveréke vagyok Jókat mulatnak mikor az emberek feje felett viszem a kb1.7-szer 1.5 méteres szilopolbálát , meg a raklapot 1 kézzel , meg kézbe hozom a dobozokat amikért békával mennek a tarzan meg onnan jött, hogy felcsimpaszkodok mindenre , lusta vagyok kerülgetni a sorokat néha és inkább átugrok a futószalagok meg a paletták között közbe egész jól elhülyüljük a napot ha kevés a meló
Te sosem leszel nyugdíjas, téged a munkahelyről visznek elásni a jogszabályokat nézve.
Majd csörgünk, ha haza jutunk.
Hát egészen Zoli formája volt, de az én koromban már elnézheti az ember.
Na ne félj gyere gurulni Amúgy nemtom milyen egy oldalkocsis motor, de nekem rohadtul tetszenek, főleg az uralok , egyszer megélem a nyugdíjas kort veszek egyet
Ok szóljatok ha itthon lesztek aztán gurulunk
Biztos a zoli volt? Amúgy lehet, de, hogy a széltől fosik az is biztos
Köszi.
Egy jó tanács: soha ne engedjetek sebészt a lábatokhoz, az enyém belendült, amikor szikét fogott és már nem tudtam tiltakozni. Ilyenek halottam: ha már felnyitottuk, akkor még megcsinálom ezt is....
Az Emberem is felajánlotta, hogy utas lehetek, ráadásul a saját motoromon....de én félek motoron....100-nál már a víz ver, ha hátul vagyok. Szerintem az oldalkocsi rosszabb lehet.
Rá viszont lehet, hogy számíthatsz, be akarja az új gumikat. Persze, én meg hiszek neki.
Zoli meg tud menni, ha akar, egyszer már láttam.....azt hiszem.
na még egyszer ennyit menjen is el