Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyaza... , mentem volna szombaton, erre éccakás vagyok, na mondom akkor vasárnap esetleg ha Sinkóék mennek valamerre, erre meg a motorom nézné meg a leedő vevő, ez a hét a szívásról szól....
sziaa azt hittem már nem hallatsz magadról, ma akartam irni sms-t, hogy mi újság a motoros katicabogárkával Addig szerezzünk egy oldalkocsist, hogy jöhess? Gyógyulgass , mire tudsz váltani , arra zoli is kezd valamit a gépével, hogy utolérjen egy 400-ast süldő gép még 10ezer sincs benne, mi lesz ha 40 lesz benne mint a kawámba már az 50-est is pöfögve viszi majd
bármikor amikor neked jó
most hétvége
de jó hétköznap is
merre mentek?
szia.
nálam semmi extra
és nálad?
oké értem!
akkor jobbulást!
megyek dolgozni! sziasztok!
Nekem elintézte egy kedves ortopéd sebész, hogy még kb 2 hétig menni se nagyon tudjak, ráadásul pont a váltás vált lehetetlen küldetéssé, egyesben meg talán mégsem kellene......
De majd jövő héten
Micsoda szerény vagy 130-at még Frozen mester libakergetője is megy. Persze ha nincs komolyabb szembeszél...
Fenn van rajta. Én magam tettem fel!
holnap túra tempo lenne! semmi nagy száguldás! szeretettel várunk mindenkit! csak senki nem fog jönni az a baj!
Tök mindegy az, hogy milyen motor, csak berregjen Azért remélem egyszer Veletek tarthatok Meg megnézném a carbonmintás kormányvéged is
Csak Liebing megjegyzését emésztem nehezen a motorkámra.....
Azért megy neki a 130 is.
Hát igen, egy szívrohamból már nehezen épülne fel....
Szegény..az Ő korában vigyázni kell a a kardiovaszkuláris dolgokra
Semmi komplexusom nincs, mert nagyon jól megy a gép! Csak nem akarom, hogy az mz-nek legyen komplexusa..... Úgy a szívére venné, ha nem tudná tartani a tempót!
Kawán nincs műszaki. Kiru csak valamikor szombaton jön haza, nekünk a vasárnap lenne jó, bár neki még nem említettem a motorozást.
120-at még a simson is tud...szóval semmi komplexusod nem leht
Meg, ha szólsz kaptál volna matricát hozzá...bármilyet Ingyé
Sztem nem...szal épen marad a valag
Köszi, jegyeztem!
Szia!

Persze, hogy jöhettek!
Kawával mi van?
Tehát akkor csak Ti jöttök!
Morgen!
Tényleg megbűvölted a motorkát semmi perc alatt. Nekem meg hiába van kész a kis gép, maradok a Mókus Őrsnél, mivel úgyis csak 120 km/óra a végsebesség, tehát nem tudunk veletek lépést tartani. Na jó, nem csak ezért, kb 2 hétre még ugrott a motorozás.
Na jó éccakát mindenkinek... huhh, de messze van reggel
Ok, majd küldöm