hogyaza... , mentem volna szombaton, erre éccakás vagyok, na mondom akkor vasárnap esetleg ha Sinkóék mennek valamerre, erre meg a motorom nézné meg a leedő vevő, ez a hét a szívásról szól....
sziaa azt hittem már nem hallatsz magadról, ma akartam irni sms-t, hogy mi újság a motoros katicabogárkával Addig szerezzünk egy oldalkocsist, hogy jöhess? Gyógyulgass , mire tudsz váltani , arra zoli is kezd valamit a gépével, hogy utolérjen egy 400-ast süldő gép még 10ezer sincs benne, mi lesz ha 40 lesz benne mint a kawámba már az 50-est is pöfögve viszi majd
Nekem elintézte egy kedves ortopéd sebész, hogy még kb 2 hétig menni se nagyon tudjak, ráadásul pont a váltás vált lehetetlen küldetéssé, egyesben meg talán mégsem kellene......
Semmi komplexusom nincs, mert nagyon jól megy a gép! Csak nem akarom, hogy az mz-nek legyen komplexusa..... Úgy a szívére venné, ha nem tudná tartani a tempót!
Tényleg megbűvölted a motorkát semmi perc alatt. Nekem meg hiába van kész a kis gép, maradok a Mókus Őrsnél, mivel úgyis csak 120 km/óra a végsebesség, tehát nem tudunk veletek lépést tartani. Na jó, nem csak ezért, kb 2 hétre még ugrott a motorozás.
most hétvége
de jó hétköznap is
nálam semmi extra
és nálad?
akkor jobbulást!
megyek dolgozni! sziasztok!
Azért megy neki a 130 is.
Persze, hogy jöhettek!
Kawával mi van?
Tehát akkor csak Ti jöttök!
Ok, majd küldöm