Köszi szépen! Nagyon szép hangja van a tiédnek, egyém hangja talán egy fokkal szolídabb. Pénzben mennyit vigyek magammal a vizsgáztatására, hogy probléma nélkül mennyen minden?
Sziasztok!
Bocsi hogy közbeírok a beszélgetésetekbe, de szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Tudnátok-e mondani Szhely környékény valakit aki korrekt módon műszakivizsgáztat motorokat? (sportdob van az enyémen , de a gyári nincs meg....
ez a beszéd Jövő héten én is max vasárnapi gurulásra érek rá, mert szombaton is mennem kell dolgozni.
Én még nem is gondolkodtam a szabin, még a tavalyival együtt van 20 napom asszem
Két hét múlvától tervezheted. Jövő hétvégén céges evezős nap, meg céges ivászat nekem, aztán már nincs semmi. Július 19-től pedig egy hét szabin leszünk, tehát belefér minden.
de úgy nem, hogy útközben se érjen legalábbis a környékbeli országokba nem, ahol valódi hegyek vannak , nem csak névlegesek mint nálunk
Szóval mikor megyünk már egy rendes túrát 4-600km-eset? olyan rendes egész naposat, nem teadélutános 2 órakor indulósat
de negatív vagy pedig gondoltam nyáron mehetnénk valami nagyobb túrát is közbe szlovéniába, horvátországba esetleg , de hát így nem lehet, ha már itthon kinéztek az ablakon és feladjátok közbe egy kis szél meg eső normális velejárója a motorozásnak ez van
majd írj
Gratula Én meg azt sem tudom mikor fekszem le héten éjszakás voltam, reggel értem haza, kár volt lefeküdni, átaludtam a napot valamikor 4 után keltem legszívesebben mennék 2-300 km-et motorral valahova most régen motoroztam este, pedig azt leszámítva, hogy refivel sem sokat lát az ember maga elé nem rossz az Viszont lusta vagyok már beöltözni úgyhogy nem megyek
Kinyitom a kis szemem, megnézem, milyen az idő, és ha tűrhető, mehetünk.
Ez 9 előtt nem várható,az biztos. Ma volt az utolsó vizsgám, és lezártam a félévem, tehát innentől már pénteken járunk haza.... Tehát nem csak vasárnap motorozhatunk a sárvári körforgalomig.
tavalyig még mentem -9ig télen, de szerintem idén már felhagyok a nagyüzemi téli motorozással , kezd elmúlni bennem a kezdő motorosok sohalenemszállokamotorról héve lehet öregszem tán még az eszem is megjön egyszer
De azért még lesz téli gurulás, csak nagy ritkán
Te nem a Tűzöltó vagy szhelyen?
Vagy téged láttalak pár hete egykerozni a zanatin? aztán a tesco kútra mentél be?