Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kerek7000ft volt de nem nagyon szekálodnak velük.

Te nem a Tűzöltó vagy szhelyen?

Vagy téged láttalak pár hete egykerozni a zanatin? aztán a tesco kútra mentél be?
Igazából az enyémen sem nézték meg milyen lámpa van rajt, van-e benne E, vagy hasonló, pedig én nem privát helyre vittem... és megúsztam 4300 ftból
Köszi szépen! Nagyon szép hangja van a tiédnek, egyém hangja talán egy fokkal szolídabb. Pénzben mennyit vigyek magammal a vizsgáztatására, hogy probléma nélkül mennyen minden?
Sportdob van az enyémen is nézz meg egy vidit milyen a hangja úgy voltam ahogy még a db killert sem tettem bele
Én meg kiírom Guba autó center a Csiti tói benzinkúttal szemben. Korrektek nagyon nem csinálnak felesleges problémát semmiből.
Én ugyanebben a cipőben jártam, de simán ment minden.
Írj a privát emailemre és mondom is ,hogy hová vidd mert ide nem akarom kiírni.

sinkohornet@citromail.hu
Sziasztok!
Bocsi hogy közbeírok a beszélgetésetekbe, de szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Tudnátok-e mondani Szhely környékény valakit aki korrekt módon műszakivizsgáztat motorokat? (sportdob van az enyémen , de a gyári nincs meg....
ez a beszéd Jövő héten én is max vasárnapi gurulásra érek rá, mert szombaton is mennem kell dolgozni.
Én még nem is gondolkodtam a szabin, még a tavalyival együtt van 20 napom asszem
Két hét múlvától tervezheted. Jövő hétvégén céges evezős nap, meg céges ivászat nekem, aztán már nincs semmi. Július 19-től pedig egy hét szabin leszünk, tehát belefér minden.
de úgy nem, hogy útközben se érjen legalábbis a környékbeli országokba nem, ahol valódi hegyek vannak , nem csak névlegesek mint nálunk
Szóval mikor megyünk már egy rendes túrát 4-600km-eset? olyan rendes egész naposat, nem teadélutános 2 órakor indulósat
Ne szólj be, most eredt meg az eső! Azért lehet úgy tervezni, hogy ne biztos esőben indulj el!
de negatív vagy pedig gondoltam nyáron mehetnénk valami nagyobb túrát is közbe szlovéniába, horvátországba esetleg , de hát így nem lehet, ha már itthon kinéztek az ablakon és feladjátok közbe egy kis szél meg eső normális velejárója a motorozásnak ez van
Te tudod......
pár km-re nyugatabbra már feleekkora sincs
most néztem 9-15 km-es szél van a környéken, ruhaszárogató szellő nem több
a hőmérséklet pont jó, utálom ha rám ragad a motoros kabát, szél meg nem vészes, meg van mivel kapaszkodni a kormányba
Ráfagysz a motorra, meg amilyen nagy súlyt képviselsz, a szél is elvisz....
pedig nem is esik
Hát akkor majd megyek egyedül
Hát, Gyerek, ahogy most kinéz, ma nem vállalom a motorozást. Szar az idő....
jó éjt
Ha magamhoz térek jelentkezem. Nem garantálok időt, szar hetem volt, és aludni nem nagyon volt idő. Ma pótolom.
Jó éjt!
majd írj
Gratula Én meg azt sem tudom mikor fekszem le héten éjszakás voltam, reggel értem haza, kár volt lefeküdni, átaludtam a napot valamikor 4 után keltem legszívesebben mennék 2-300 km-et motorral valahova most régen motoroztam este, pedig azt leszámítva, hogy refivel sem sokat lát az ember maga elé nem rossz az Viszont lusta vagyok már beöltözni úgyhogy nem megyek
Kinyitom a kis szemem, megnézem, milyen az idő, és ha tűrhető, mehetünk.
Ez 9 előtt nem várható,az biztos. Ma volt az utolsó vizsgám, és lezártam a félévem, tehát innentől már pénteken járunk haza.... Tehát nem csak vasárnap motorozhatunk a sárvári körforgalomig.
tavalyig még mentem -9ig télen, de szerintem idén már felhagyok a nagyüzemi téli motorozással , kezd elmúlni bennem a kezdő motorosok sohalenemszállokamotorról héve lehet öregszem tán még az eszem is megjön egyszer
De azért még lesz téli gurulás, csak nagy ritkán
jó hát ez a jégeső elég extrém méretű volt a legutóbb azt aláírom én is, ekkorában még én sem mentem
Akkor holnap mikor mennénk?