jó estét nagytiszteletű villanygitárzajtkeltő übermetálos Tezsvírem!
ma megvolt a 2010 év első edzése...a kezem bírta, bár fekve 40el, bic csak ruddal, hátazás csak gépen, akár a váll, illetve a tric. vegyes érzelmek kószálnak bennem, viszont ha nem azt nézem hogy nyáron még én voltam Conan, hanem azt hogy mennyire szétbasztam az alkaromat ősszel, ahhoz képest fain minden.
Veled mi a helyzet?
Nézd már a Cingi is elő került(Liebing) mi a helyzet hölgyek urak
Őrülök hogy tetszett a hely Gabáné Meg remélem össze lehet hozni egyszer végre a társaságot egy buli erejéig. Valamikor tervezünk Caraoki estet megcsillanthatjátok a hangotok de ha lesz valami füldugót szerezettek mert még én is dalara fakadok tán
Egyébként Mustang-gal Mariskát megnyomni? Pfff... SOHA! Max akkor kerültél elém amikor hagytam magam.... egyébként még a tükörbe se láttalak! Az erő velem van.....
Üdv mindenkinek! Nekem még van egy hetem itthon, csak 8.-án kezdődik a félévem! De azért senki se dolgozza magát agyon a héten, hogy hétvégére ne fáradjon el!
Sziasztok, ide értem én is A hely tetszetős volt, jó volt dumálni, majd csinálunk még ilyet sokszor úgy érzem Yankee örülök, hogy téged is megismerhettelek
na mi a helyzet hölgyek urak senki nem jelentkezik még a mókus őrs tagok is meg hupurculködtek teljes Frozen srác is csak a Győri fórumra jelezget a többiekről nem is szólva no de mindeninek jó hét kezdést holnapra aztán este legyetek sokat ne dolgozatok
De komolyan lejöhetnél velem néhányszor...lehetnél a MESTER..én meg tisztelnélek
Amúgy folytatom a hiábavaló edzéseim...látod jöhetnél velem..egy szinten vagyunk:))) Ja...ma kihagytam mert taknyos vagyok
ma megvolt a 2010 év első edzése...a kezem bírta, bár fekve 40el, bic csak ruddal, hátazás csak gépen, akár a váll, illetve a tric. vegyes érzelmek kószálnak bennem, viszont ha nem azt nézem hogy nyáron még én voltam Conan, hanem azt hogy mennyire szétbasztam az alkaromat ősszel, ahhoz képest fain minden.
Veled mi a helyzet?
Őrülök hogy tetszett a hely Gabáné Meg remélem össze lehet hozni egyszer végre a társaságot egy buli erejéig. Valamikor tervezünk Caraoki estet megcsillanthatjátok a hangotok de ha lesz valami füldugót szerezettek mert még én is dalara fakadok tán
Meg aztán várjuk a többieket is
Vmikor majd én is legurulok felétek mulatni egyet...