Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként Te most ingázol a gödör és Zeg között?
1-et? Mikó van szezon? Mert nálunk most qrva sok az új arc...
majd ha már jól megy, meg szezon is lesz, legurulok edzőcuccal felszerelve, aztán gyúrunk 1et vazze'!
Bezzeg én mindig bedurranok..mégse sehol semmi látszat
De komolyan lejöhetnél velem néhányszor...lehetnél a MESTER..én meg tisztelnélek
mondjuk annak örülök, hogy frankón szabályosan ment és be is durrantam, pedig rémisztgettek azzal, hogy az első pár hétben semmi feszület!
Egyébiránt menni fog ez...Neked... Fő a fokozatosság fater...néhány hónap múlva ismét yeti leszel
Készülök a Mastodonra :)
Amúgy folytatom a hiábavaló edzéseim...látod jöhetnél velem..egy szinten vagyunk:))) Ja...ma kihagytam mert taknyos vagyok
jó estét nagytiszteletű villanygitárzajtkeltő übermetálos Tezsvírem!
ma megvolt a 2010 év első edzése...a kezem bírta, bár fekve 40el, bic csak ruddal, hátazás csak gépen, akár a váll, illetve a tric. vegyes érzelmek kószálnak bennem, viszont ha nem azt nézem hogy nyáron még én voltam Conan, hanem azt hogy mennyire szétbasztam az alkaromat ősszel, ahhoz képest fain minden.
Veled mi a helyzet?
Én mindig is voltam...örökkévaló vagyok..akár Nyarlathotep
Nahát kik elő nem kerülnek? Hétvégére igazán összeállhatna már a banda!
DeColores mindenkinek! Még mielőtt nagyon örülnétek, hogy elköltöztem, vagy egyebek
CSáó! Ez jól hangzik
Nézd már a Cingi is elő került(Liebing) mi a helyzet hölgyek urak

Őrülök hogy tetszett a hely Gabáné Meg remélem össze lehet hozni egyszer végre a társaságot egy buli erejéig. Valamikor tervezünk Caraoki estet megcsillanthatjátok a hangotok de ha lesz valami füldugót szerezettek mert még én is dalara fakadok tán

Meg aztán várjuk a többieket is
Sziasztok!
Egyébként Mustang-gal Mariskát megnyomni? Pfff... SOHA! Max akkor kerültél elém amikor hagytam magam.... egyébként még a tükörbe se láttalak! Az erő velem van.....
Üdv mindenkinek! Nekem még van egy hetem itthon, csak 8.-án kezdődik a félévem! De azért senki se dolgozza magát agyon a héten, hogy hétvégére ne fáradjon el!
Üdv Yankee!
Vmikor majd én is legurulok felétek mulatni egyet...
Sziasztok, ide értem én is A hely tetszetős volt, jó volt dumálni, majd csinálunk még ilyet sokszor úgy érzem Yankee örülök, hogy téged is megismerhettelek
na mi a helyzet hölgyek urak senki nem jelentkezik még a mókus őrs tagok is meg hupurculködtek teljes Frozen srác is csak a Győri fórumra jelezget a többiekről nem is szólva no de mindeninek jó hét kezdést holnapra aztán este legyetek sokat ne dolgozatok
Csá Kiru! Mikor megyünk?
11-től fel felé kb de még nincs pontos hogy mikor
Flash-be hány körül leszel? Valaki még esetleg nem akar jönni? még van egy hely a kocsiba.
nekem 8 égy szüli napi múltságban van jelenésem utána flash elek kicsit azt annyi
na hahóóóóó Yankee, Kiru mittomén, este mikor mere hova?:D
Jaj valaki él !