Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem nagy mester de így találtam a Youtube on de van valami más is ittlink nekem az ilyesmi is bejön a tesóm pont ilyen gitáron tépi a húrokat
Nagyon jó minőségű sportkamerák extrém kicsi méretben eladók!Ha érdekel valakit itt a címem: kumi75@freemail.hu
ez így van. azt viszont soha nem értettem Keith Richards mi a faszé' akkora Géniusz....jó, a wild horses kafa gitártéma, de a többi 3 akkord.
A maiak százszor leverik...rajta nőttek fel...meg Eddie Van Halen-en...persze más kor, más igények...de a tény azért tény.
én meghajolok a bal kezes zseni előtt!
Persze Voodoo Chile...merthogy én mit szaktekintély is elb@sztam
Szépséghibája a dolognak, hogy W... Child című nóta nem létezik...Chile viszont igen...ha már egyszer retro...akkor tessék tisztelni az indián fakezűt
nekem meg 1.5 van hátra. mert egyiknél keveselték az elméletre tett kísérletemet, csak a számtant fogadta el...
Hali hó! Ki megy holnap dolgoznííí? Mert én nem!
Egy életem egy halálom, de a retro party-nak egyszerűen nem tudok ellenállni.... De már csak két vizsgám van, ma megcsináltam kettőt! Gabika, egyébként ne ess pánikba, mert valamelyikőtök nem fér be a kocsiba, mert jönnek tesómék is, és ha jól számolom, akkor az már 4 ember.... Viszont megkérdezhetem vatertől nem-e adja oda a verdát, de az nem ingyenbe lesz ámmmm. Tesóm lenne a másik sofőr, de akkor le kell fogni, hogy ne igyon, mert két autót nem tudok egyszerre vezetni....
Héjj eztet én is szeretem ám
ha bob mester akkor csak a voodoo
gyárilag is adják meg lehet azt hiszem felszerelni is de ahhoz több féle átalakítás szükséges a fejidomon mert a tartó csavarok nem tudom hoyg vannak rajt de valóban szépek a teli idomosok. nekem fekete volt a nagy vágyam de sajna sehol sem volt egy sem de van a zöld az is szép ezekből a telin meg még ki feketével szép a kombináció
csak a te szavad számít Kiru nagymester a terv a következő
Na csá! Mi az hogy megbuktál teee Jön Klau is 7végén és megígértem neki hogy megyünk Kőszegre Majd korrepetállak pszichobigyóból De azért jó lenne ám ha mennénk!
Ne is figyeljetek Emőre,nem tudja mit beszél! Reggelig nyomjuk. Na tényleg ki jönne? Remélem az egész bagázs!
Mi természetesen gondolkozunk a hétvégén, csak nekem keresztül lettek húzva a számításaim, mivel nem sikerült a pszichológia vizsgám. Jövő héten hétfőn is meg kedden is vizsgázok, meg holnap is, úgyhogy ha megyünk, akkor sem kellene sokáig maradnunk... De még az is lehet, hogy nélkülöznötök kell (jaj de szörnyű lesz nektek ). Van valami terved?
Ha a motorozást szerelemként aposztrofáljuk akkor mindenki szomorú, mert nem lehet road-olni az utakon!

Bob mester!
Áhoj!

A sztorira kíváncsi vagyok, mert ősz óta nekem is vannak nagyon rossz tapasztalataim! Hasonló faszarcuak mint akinél te jártál!

A teli idomos változatot gyárilag is adják, mert nem sok olyan fut az utakon!?
Élőben egyszer láttam olyan teli idomost a mikor panringen a Márió előtt egy osztrák yamaha fun klub telepedett meg..!
Aztán ott fjr-ek régi és új fz-k tdm-ek tunder race r1 r6...
Na ott volt 3 is! Meg lestem mint a moziba!
de szipek
jó napot mi vastag f...van veletek senki sehol ki az aki készül a hétvégére?
szevasztok szevasztok leszakadt a terasztok

mi a helyzet emberek Kiru vissza jöttél a messziről nálam, semmi meló volt megin . mejött a Liebing új csizmája igen szép
Messzire!
És hová mész?
Hú ha mindenki dolgozik? Na mindegy akkor én is mentem.