Huuu ez szép ez a moci néztem egy ilyen én is Pest mellett nem mondom milyen volt. Kapun kívülről gyönyörű de ahogy közelebb értem azt hittem lenyomom a "tulajt" akinek még a nevén sem volt a vas meg még amennyi mindent tagadott meg amit észre vettem plusz a hülye duma utána azt hitte a kis buta verebet fogott de ezt majd egyszer szóban.
De tényleg ez a színösszeállítás nem rossz sőt penge nekem a kék nem nyerte el a tetszésem egyedül az olyan furi kicsit. bizom benne hogy nem lesz gond vele meg hát megkap minden jót úgyhogy remélem kitart nekem amíg kell
Nagyon szép a motorod!
Bár be kel valljam én ebben a kategóriában (sor4) jobban szeretem a teli idomosat! Vagy inkább úgy mondom nem tetszenek annyira csupasz gépek! Persze van kivétel! Ezt a sárkányt pont ma tették fel! Tetszik!
Az biztos hogy kiba jó motor! Van egy ismerősöm aki az ilyen motorba mint a tiéd fazer 1000 csak a régebbi változat Németbe több mint 100ezer km elment hiba nélkül!
Szóval biztos hogy soha nem lesz vele gondod és az atom villanás után is menni fog!
Gyapi úr 27633asmondata alapján marad az eredeti terv veszem a drágábbat mert nem szeretek kínlódni vele a gyárinak meg megvan a gyári helye ahova felteszem
nem tudom nem bízom az ilyesmiben igaz ez olyan 16ezr körül van de az sem veszélyes csavar ki-be aztán kész. Egy cimbi vett ilyen után gyártott pálya idomokat occsóért aztán csak a gond volt vele le is vette hamar. Én azért szeretek ilyesmit csak egyszer megvenni aztán rendben van vele minden nekem legyen szép de azért megnézem mit tud nyujtani a fickó
Hát ha még kész lesz meg megtanulok motorozni is egyszer akkor tutti lesz a dolog valami ilyesmi kéne rá . A régi mocim on is ilyen szép bubos volt a plekó és nem szabkodott a szél annyira ezen túl lapos igen kilógok mögüle az én hibám túl magas vagyok (193) de lehet orvosolni plexi cserével
na én meg Kőszegfalván lakom Kgdoroszló lháza után az első gfalu nem vagy 5 kmre tőlem napkőzben.
Van egy kérdésem kettő Milyen László vagy mert egy Takács Lacit ismerek zeg en zx12 vel gurul feketével ha minden igaz . Tudom te nem az vagy csak kérdem
ott Kőszegdoroszló vagy mi van, igaz? én nem vagyok folyamatosan ott, csak a művezetőnk, az építésvezetője vagyok a melónak.
ez a védtöltés semmi más miatt nem készül, mint a politika + az anyagnyerőhely helyén lesz 2 tó, egy kis töltéssel elválasztva, majd parkosítva, hogy pihenőhely legyen az utókornak.
Nézd a kemény mag mindegy honnan de jönnek még meg írom pontosan hogy mi lesz a program meg mikor meg hogyan meg szólok a helyi erőknek is de ha az a tróger LIebing néha fel nézne fóürumra látná mik az események amik készülőben vannak
Te engem nem zavart a Gyöngyös eddig sem ezután sem fog de akkor nem is vagy te messze tőlem mert ahol parkolnak a gépek na ott lakom ha bemész a faluba. A Portnoy bácsi meg majdnem gencsi vagy mi van itt vagy csak az lett majdnem
semmi nem jut eszembe de a nyanya kifejezés lehet pozitív is vagy mi vagy nem . na mindegy. nekem 8 hogy hol lesz a hóka móka valahogy oda jutok nekem csak ez az egy 5letem van hogy Flash annyi a héten ,majd valami Retros házi bulis dolog lesz de a tesóm még meg mondja mi hogy lesz . De várok minden jobb ajánlatot ügyezzetek valamit
De tényleg ez a színösszeállítás nem rossz sőt penge nekem a kék nem nyerte el a tetszésem egyedül az olyan furi kicsit. bizom benne hogy nem lesz gond vele meg hát megkap minden jót úgyhogy remélem kitart nekem amíg kell