most messze vagyok a sztártól, mert 5 hónapja nem voltam edzeni, meg ki tudja majd mit bír a vasalt alkarom. ha újrakezdem egyenlőre elvegyülök a tinik között a 40 kg-os fekvenyomásommal. 100-120 között nyomtam mielőtt kivontam magam a forgalomból.
Már kezdtem azt hinni, hogy eltévedtem! Azt hittem, hogy valami testépítős oldalra csöppentem.
Ha már itt tartunk, akkor el kell mondanom, hogy nekem nagyon hiányzik a nyári bringázás Kőszegen (hegyen)! A kilókról meg annyit, hogy én egyszerűen képtelen vagyok magamra szedni pár kilót. Hiába eszek sokat, akkor se hízok. Túl vékony vagyok sajna....
Egyéb hozzászólásom a témához, hogy a kreatin, a monohidrát és foszfát formában már 20. századi idejétmúlt szar. Ezek az új komplex energizáló-tömegnövelő termékek sztem bejáratott és bevált cuccok. Ezek tartalmaznak mindent, ami egy kiadós edzéshez kell: energizáló formula a kitartáshoz, NO tartalom a kőkemény bedurranáshoz, újfejlesztésű kreatin mátrix az izomtömeg növeléséhez. Én speckó erre esküszöm!
A monohidráttól vagy kifosod az összes belsőszerved, de minimum a bevitt kaját, tehát nuku energiabevitel. Másrészt meg ahogy PORT Tezsvírem mondja, vizet köt meg....ha sikerül is tőle fejlődni, nagyrésze az, egy sztender állapot, ahol még ösztönöznöd kell az izmokat, hogy megfelelő fehérje bevitel mellett izommá alakuljon.
Ebből 2 dolog szokott kisülni, vagy egy puffadt bojlermejszter lesz az ember, vagy vissza leereszt.
Az új kreatin mátrixok viszont ha fejlődsz, tiszta izomtömeget biztosítanak.
1 szó mint 100, ami a legfontosabb és nem volt róla szó, meg kell tanulni szabályosan végzett gyakorlatokkal edzeni, mielőtt bárki bármit nekiáll falni. Ezenkívül ki kell tapasztalni kinek mi válik be izomcsoportonként, akár tömegnövelő akár pumpálós gyakorlatokat illetően.
nyáron még így néztem ki, aztán szept. eleje óta nem gyúrok, pedig előtte 6 évig max. megfázás miatt hanyagoltam a témát...le is dobtam 6 kg-ot most akár egy bukott olimpikon, puhacici-keménydákó!
h avan ideje meg energiája napi 2x de az sem tisztán gur a fix meg ha azt is mondja hogy igen aki cuccol egy sem imeri el én tóltan régen vreatint semmi extra szerintem de semmi többet ajánlgatak minden szart de nem inkább kihagytam nézem azokat akik akkor felnyomták magukat nevetséges hogy néznek ki most. Egy haver is csak dagadt mint afene mindig mindta nem szedek semmit kinyitotta szkrényét mer meg mutatta milyen zsirégetőt szed amitől uyg lefigyott azt csak ugy sorakoztak a szines "kis" dobozok benn mondtam persze fogysz amit magadra pumpáltál annak a fele most leég rólad
szerintem felesleges
3 nap jó edzés tervel bőség zavara ha jó csinálod meg én árukiadó vagyok egy építő anyag raktárban azt sem felejtsük el a sok kondi termi patkány tele cuccolva elhagyná a nyelvét fő szezonban asszem de mindegy. mikor 20as ával rakod a 40 kilós zsákokat egész nap után futókra meg platókra finom
de a kajáról nem bírok lemondani azért ilyen kurva nehéz az egész diéta nálam a közepes pizza extra helyett
A tejet az emberi szervezet csak csecsemőkorban tudja feldolgozni, amíg át nem áll a szervezet a szilárd táplálékra. (anyatejről beszélek) A tehéntejet a bociknak csinálja az anyjuk, abszolúte nem emberi gyomor számára való, nem is szívódik fel, ezért van sok laktózérzékeny ember.
A kreatin vizet juttat az izomsejtekbe, ezáltal valóban nagyobb lesz az izomtömeg....ha kajálsz rendesen. Ha nem, semmit sem ér az egész. Egy kreatin kúrának az a lényege, hogy a kúra után visszamarad az a plusz, ami a kreatin segítségével épül be az izomba. De ezt fehérjéből kell nyerned...Használható szimpla erőnövelésre, energizálásra is, akkor edzés előtt vegyél be belőle valamennyit... Egyébként én heti 5x járok, hétfőn egy óra kardió, majd szauna. 4 nap súlyzós edzés. Van olyan srác az edzőteremben aki minden nap jön, ha ráér napi 2x is akár. És fejlődik, mint az állat. Pihen az az izom éjszaka épp eleget hidd el.
Szerintem 3-4 súlyzós edzés biztosan elég. De minden a genetikán múlik. Van aki egy sörtől is izmot szed fel, más meg ott lakik az edzőteremben, oszt semmi...no ez vagyok én
Hmmm akkor tiszta fitt brigád lesz itt a nyárra én ugyan tömeget nem növelek inkább szálkásítanák de nehéz mint a fene a közel 110kiló vagyok úgyhogy tömeg már nem kell erő hát az is akad azért lehetne jobb is de mindegy semmi nélkül naturálban nem várok többet én sem. én itthon edzem van egy kondi gépem sok súllyal meg egy jófajta Box zsákom annyi elég szerintem. Plusz amennyi nyavalya megért nagyon nem is emelhetnék de mindegy majd bekopnak az alkatrészek
Én ugy tudom a tejfehérjében van tejsavó és kazein is, kazein jóval nagyobb százalékban, lassabban szívódik fel mint a tejsavó, ezért bármikor fogyasztható, legjobb lefekvés előtt.
Pedig a fehérjét megehetnéd ha már a kreatint nem is vagy nekem is adhatod
kreatint nem próbáltam még, elég zavaros nekem pihenőidő meg feltötési idő meg mittom vízmegkötő vagy mi, de ha abbahagyod meg leeresztesz mint egy lufi?
Köszi, igyekszem, amugy heti 5 eddzés felesleges, nem tudnak pihenni az izmok, én 4-szer szoktam de gondolokodom a 3-on, állítólag tömegnöveléshez a kevesebb eddzés javasolt.
Tejfehérje nem szívódik fel...csak a tejsavó..az meg sem a kefírben, sem a joghurtban nincs sztem. Cottage Cheese esetleg szóba jöhet, zsírszegény túró...sovány húsok..blablabla...
Az a helyzet, hogy tele van a szekrényem fehérje, meg kreatin porral, de nem veszem be
De szépen fejlődtél...gratulálok
Ugymond szilárd kajából én is 4-5-öt max, de pl lefekvés előtt meg reggelire zabpehely vagy kukorica pehely mégjobb, elég jók szénhidrátban, fehérjére meg még ott a kefir , joghurt, abból is meg lehet enni sokat egyszerre ( már akit nem fosat meg , engem spec nem )
Na itt van 2 kép, első nap mikor elkezdtem , meg másik oldalukon egy 1-2 hetessel összevágva. Csodát nem kell várni 3 hónaptól, de legalább már van látszata
Én ellőtte napi 2-szer ettem, most napi 4-6-szor attól függ milyen étvágyam van aznap, meg iszok táplálékkiegészítőt is, de első hónapba abból is csak fél adagot ittam, ugyis jött fel 4-5 kiló, most már persze lelassult a súlygyarapodás jócskán
Szerintem fehérjét mindeképp érdemes venni, mert annyi nehezen emészhető fehérjés kaját megenni ugyse tud ilyen alkatú ember mint mi naponta.
Sárváron oxygen fittnesbe van külön kondi rész.
mellékelem a linket, itt tudsz róla olvasni:
http://www.extremefit.hu/modul...
Ha már itt tartunk, akkor el kell mondanom, hogy nekem nagyon hiányzik a nyári bringázás Kőszegen (hegyen)! A kilókról meg annyit, hogy én egyszerűen képtelen vagyok magamra szedni pár kilót. Hiába eszek sokat, akkor se hízok. Túl vékony vagyok sajna....
Lejöhetnél velem vamelyik nap...ahogy elnézem sztár lennél
A monohidráttól vagy kifosod az összes belsőszerved, de minimum a bevitt kaját, tehát nuku energiabevitel. Másrészt meg ahogy PORT Tezsvírem mondja, vizet köt meg....ha sikerül is tőle fejlődni, nagyrésze az, egy sztender állapot, ahol még ösztönöznöd kell az izmokat, hogy megfelelő fehérje bevitel mellett izommá alakuljon.
Ebből 2 dolog szokott kisülni, vagy egy puffadt bojlermejszter lesz az ember, vagy vissza leereszt.
Az új kreatin mátrixok viszont ha fejlődsz, tiszta izomtömeget biztosítanak.
1 szó mint 100, ami a legfontosabb és nem volt róla szó, meg kell tanulni szabályosan végzett gyakorlatokkal edzeni, mielőtt bárki bármit nekiáll falni. Ezenkívül ki kell tapasztalni kinek mi válik be izomcsoportonként, akár tömegnövelő akár pumpálós gyakorlatokat illetően.
szerintem felesleges
de a kajáról nem bírok lemondani azért ilyen kurva nehéz az egész diéta nálam a közepes pizza extra helyett
A kreatin vizet juttat az izomsejtekbe, ezáltal valóban nagyobb lesz az izomtömeg....ha kajálsz rendesen. Ha nem, semmit sem ér az egész. Egy kreatin kúrának az a lényege, hogy a kúra után visszamarad az a plusz, ami a kreatin segítségével épül be az izomba. De ezt fehérjéből kell nyerned...Használható szimpla erőnövelésre, energizálásra is, akkor edzés előtt vegyél be belőle valamennyit... Egyébként én heti 5x járok, hétfőn egy óra kardió, majd szauna. 4 nap súlyzós edzés. Van olyan srác az edzőteremben aki minden nap jön, ha ráér napi 2x is akár. És fejlődik, mint az állat. Pihen az az izom éjszaka épp eleget hidd el.
Szerintem 3-4 súlyzós edzés biztosan elég. De minden a genetikán múlik. Van aki egy sörtől is izmot szed fel, más meg ott lakik az edzőteremben, oszt semmi...no ez vagyok én
Pedig a fehérjét megehetnéd ha már a kreatint nem is vagy nekem is adhatod
kreatint nem próbáltam még, elég zavaros nekem pihenőidő meg feltötési idő meg mittom vízmegkötő vagy mi, de ha abbahagyod meg leeresztesz mint egy lufi?
Köszi, igyekszem, amugy heti 5 eddzés felesleges, nem tudnak pihenni az izmok, én 4-szer szoktam de gondolokodom a 3-on, állítólag tömegnöveléshez a kevesebb eddzés javasolt.
Az a helyzet, hogy tele van a szekrényem fehérje, meg kreatin porral, de nem veszem be
De szépen fejlődtél...gratulálok
Na itt van 2 kép, első nap mikor elkezdtem , meg másik oldalukon egy 1-2 hetessel összevágva. Csodát nem kell várni 3 hónaptól, de legalább már van látszata
Szerintem fehérjét mindeképp érdemes venni, mert annyi nehezen emészhető fehérjés kaját megenni ugyse tud ilyen alkatú ember mint mi naponta.
Sárváron oxygen fittnesbe van külön kondi rész.