Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahó, hahó!
Halihó! Nem csak menni tud hanem szépen pisálni a hóba!
Valamit össze hozunk bár a Barby nem túl lelkes de majd megoldódik addigra talán
Jó lesz ám a
Most tesóm meg barátnője nem jönnek. Eddig úgy van, hogy Gaba jön, meg barátnője, meg mi ketten.
Mert a Möcinek És a csapatnak nincs akadály. És ki nem jön ?Hogy csak 4en
na miket hallok ide lesz a nagy mulatság meg aranyat érő mustáng ami tud motor(Yamaha) jelet pistázni a hóban mik vannak a
a jövő hétről mihelyst látom Bátyámat a Lucky Luke ot meginfózom mik a hírek
Ez már beszéd:))) Megalszom magammal még addig....köszi:))
Amúgy ha gondold beférsz hozzánk, mert egy hely még van!
Mi 40-et megyünk úgy.... Igaz, én nem iszok alkoholt... 99%-ba én vagyok a sofőr.
Szervezzetek már vmi bulit ide már..ki a pöcsöm megy haza éjszaka hótt betakarózva...20km-t...
Eeeehh...de ez péntek:))) Szombatra szabad vagy
Jövő hét szombaton remélem mindenki tiszteletét teszi a fórumról! Mit lehet tudni a következő szombatról?
Faxa...februárban az az egyetlen 7vége amire már fix program van.
Figyi Tesóm! Febr 12.-én lesz a Maszti...24 Euró a belépő, mi megyünk a fiammal...sztem Neked is ott a helyed
Szemetek! Remélem jövőhéten mindenki meg fog jelenni a fórumról! Jaja az a vadló egy Yamaha emblémát pisált a hóba!
én rizlinggel és pálesszel öblítettem, az ébredéskor volt is cefreszag!
miért valami vad ló nyerít az ablakod alatt mi a helyzet hölgyek urak én kissé kialvatlanul reggel 4 ig ismét a flashben voltam volt ereszd el a hajam valami eszeveszett brigád volt elmebeteg vonagló csajokkal egyszerűen nem tudtam haza menni.Még valami rammstein is szólt remixben
Az a fasza
Jobbat! Milyen jó lehet már mustáng hangra felkelni!
Jó reggelt, jó reggelt!
eggyet kell értsek nekem a magyar ár 140ezr csak beszerelés beállítás plusz egy pesti túra lenne az osztrák ár 550 euró de abban benne van egy K&n sportszűrő(84euro) meg még egy két apró trükk is.amit tud ez a fickó plusz 11 km-re van tőlem
Az még kevés is lesz:)))
Helló kisasszony meddig húztátok még a hupákolásban én 2 órát aludtam most lehet ledőlök picit mert ma csak 11 re megyek a jövő héten meg akkor újra mehet a buli és mint mondtam többen is beférnek még
Na a mester tudja azt is amire én sosem figyelek : a spéci dolgokat. De mint mondtam engem nem a plusz teljesítmény érdekel hanem jelen esetben a kezelhetőség. Ne csapkodja magát össze vissza a gép mindig full gázt meg nem tudok motorozni hogy ne csinálja.

Kíváncsian várom a képeket igyekszem is feltenni majd egy párat