na miket hallok ide lesz a nagy mulatság meg aranyat érő mustáng ami tud motor(Yamaha) jelet pistázni a hóban mik vannak a
a jövő hétről mihelyst látom Bátyámat a Lucky Luke ot meginfózom mik a hírek
miért valami vad ló nyerít az ablakod alatt mi a helyzet hölgyek urak én kissé kialvatlanul reggel 4 ig ismét a flashben voltam volt ereszd el a hajam valami eszeveszett brigád volt elmebeteg vonagló csajokkal egyszerűen nem tudtam haza menni.Még valami rammstein is szólt remixben
eggyet kell értsek nekem a magyar ár 140ezr csak beszerelés beállítás plusz egy pesti túra lenne az osztrák ár 550 euró de abban benne van egy K&n sportszűrő(84euro) meg még egy két apró trükk is.amit tud ez a fickó plusz 11 km-re van tőlem
Helló kisasszony meddig húztátok még a hupákolásban én 2 órát aludtam most lehet ledőlök picit mert ma csak 11 re megyek a jövő héten meg akkor újra mehet a buli és mint mondtam többen is beférnek még
Na a mester tudja azt is amire én sosem figyelek : a spéci dolgokat. De mint mondtam engem nem a plusz teljesítmény érdekel hanem jelen esetben a kezelhetőség. Ne csapkodja magát össze vissza a gép mindig full gázt meg nem tudok motorozni hogy ne csinálja.
Kíváncsian várom a képeket igyekszem is feltenni majd egy párat
a jövő hétről mihelyst látom Bátyámat a Lucky Luke ot meginfózom mik a hírek
Kíváncsian várom a képeket igyekszem is feltenni majd egy párat