fenn voltunk a szerpentien Rohonc nál Jó volt a túra csak még mentem pár kört szhelyen meg kőszegen is atán már kezdtem össze fagyni rendesen. Gyerekek olyan jégeső van itt el kellett rejtenem a kocsikat
Voltunk bringázni egyet de még nem volt az igazi a pálya itt ott vízátfolyás meg mindenféle levél az úton de jól el voltunk. Szokni kell még a gépet mindig meg az uj gumi jól melegszik meg minden csak még szokatlan mentem 240 fölött kicsit beszitált de a szél is ellenem dolgozott
Szevasz!Nálunk van terasz!Mivan ba.. az unalom!?
Nekem is kurzarbeit van a héten!
Délután nincs kedved egy light-os pöfögésre?
Olyan szép az idő,kitudja meddig!?
Én is gurultam tegnap és tegnap előtt is az esőbe!
Jártam arra ahol a baleset volt, de akkor még nem volt semmi!
Jobbulást neki!
Mára egy Kőszeg, Zsidány, Csepreg, kört terveztem.... tesztelni az lc-t hogy milyen egy hosszabb úton (fogyasztás meg útazóseb. stb.), de nincs olyan idő mint tegnap úgyhogy jegelem a témát!
Viszont az elkövetkező hetekben reméljük hogy lesz még fasza idő és akkor megszervezhetjük hogy összebeszélünk itt aztán megcsináljuk ezt a kis kört szezon nyitóként!
reméljük nem lett nagy baja...szar lehet így kezdeni a szezont. én csak finoman megyek pár kört, meg azt is lopakodó üzemmódba, mert a 03.30ig még egy hónap.
Délután én is mentem egy karikát.
Sárvár felé a 84-esen,meg vissza Lövőig.Pompás volt az idő,a szél is elállt.
Az aszfalt még tényleg nem az igazi,én is csak poroszkáltam semmi cibálás meg döntögetés.
Meg az az igazság,hogy ilyenkor egy picit újra kell tanulni az egészet!
Ma gépeltem egyet /kettőt/. Az előbb hazafelé sajnos láttunk egy perecet is, kb 1 perccel utána érhettünk oda. A csótó mellett a fürdő felé van egy kereszteződés, állítólag csak fékezett a kolléga, de sikerült elfeküdni. Ráadásul szerencsétlenül eshetett, mert csak feküdt a fűben, nem tudott felkelni. A mentő már jött is hozzá. Mivel segíteni nem tudtunk, mentünk tovább. Épp elegen álltak körülötte. Fiatal, 25 alatti fekete hajú srác volt egyedül. Bordó gép volt, de nem figyeltem talán Yamaha vagy Honda? Reméljük, nincs komolyabb baja!
Az aszfalt hideg, gumi hideg, tessék vigyázni! Ez még nem igazi motoros idény!
De azért jó volt
Szép jó estét fórumlakók Micsoda hét Szerdán Sopron, szaktárssal 251-es ETZ teszt és vásárlás Sopronban, csütörtökön Wolfgang Hatz járt nálunk( VW konszern motorfejlesztési vezetője- AUDI, VW, SKoda, Lamborghini, Bugatti, SEAT, SCANIA, MAN, Porsche), szóval AUDI-s vezérkar oda volt vezényelve hozzánk , volt nyüzsi rendesen...
0630 329 6100