Nem jártam még nálatok. Bocs, hogy közbeszóltam. Mi is kocsival megyünk. Nem úgy néz ki, hogy meleg idő lesz.
Én nem indulok a versenyen, de szurkolok mindenkinek aki indul.
Jártál te már máskor is felénk vagy most írsz ide először mintha nem emlékeznék rád de annyi baj legyen aki jön azzal kinn találkozunk de én csak kocsival megyek mindenképpen fagyoskodtunk tavaly eleget a szezonban a mamával mindig mikor kirándulni indultunk megáztunk rendesen úgyhogy nem teszem ki magunkat ennek aki jön azzal kinn találkozunk úgyis aki versenyzik annak meg szorítunk. Ez szép kerek lett megint
Mi a helyzet hölgyek urak mi van itt bukó gomba meg a stb vegyél rá meg mindent nekem is van rajt elég kerül amibe kerül
Viccet félre indul valaki Yeti race ra akár nézőnek akár versenyzőnek 14._én pannonia ring 13.00 kor kezdődik nekem aszonta a főnökasszony hogy kimehetünk megnézni tehát engedéllyel megyek
Ezért jó az LSL van rajt olyan stabilizáló bigyó, ami miatt nem tud eséskor megforogni a gép...Kis tempójú hasalásnál tuti megvédi a mocit. Ha meg nagyot karcolsz...hát...akkor meg sztem kibaszott mindegy...mindenképp totál..
a bukógombán én is mazsolázok egy ideje, de horror ára van, meg van amelyik inkább ront a helyzeten ha csúszás van.
ha gyulladás van benned ne edzé' mert rábaszó!
Nekem is hasonló a gép, mint a Tied Fekete alapon piros Pro-bolt blokkcsvar, LSL bukógomba, nyergen pirossal DT logo, kerekek, karok is hasonlóak...mondjuk jó buzin néz ki, de nem érdekel
Bazmeg szarabbul vagyok, mint tegnap...asszem ma sem kéne edzenem... Dolgoznom se...
jaja...van a honlapon video a felrakást tekintve. Igaz nekem eddig is volt fenn..ahhoz adtak ilyen kis biszbasz szreszámot amivel hibátlanul felrakható...csak azon lamentálok, hogy metálbordó kerék, fekete motor, milyen színű csík?
Okker! sztem a méretet is tudja fejből, mert már "kezelt" darazsat...
nem járok oda már, mert nem vót effektív munkavégzés, meg csak helyettesítettem a kollégámat. jan.8án voltam utoljára egy egyeztetésen.
Kiru mester pedig szorítanék neked de annyi baj legyen ki azért ki megyünk mindenképpen