Yankeemá..látod megint besértődsz, mert nem értesz hozzá. A paraszt jelző jelen esetben nem pejoratív. Ezt a gityót azért hívjűk így, mert semmilyen más hangszerből nem lehet kihozni azt a "mocskos, zsíros" hangzást, ami ennek sajátossága. Ilyet használt a legtöbb sleaze banda,valamint Joe Perry, és Slash is. Tehát ez most kivételesen dicséret volt. Hát bocsika..
Zenében...hmm..igen valóban erősen kritikus vagyok. Meg úgy az életben általában mindenben...de zenében különösen, mert ehhez ráadásul értek is De ennek is megvan az az előnye, hogy amit megdícsérek, az biztosan nem gagyi. A rap meg nem zene.
Peter barátom akinek zx7r je van is valami fizikával küzd de mondom neki mindig ne sokat törje a fejét megárt mondom neked is ott lepitt a kis fehér ben másnapos volt akkor nem kívánta a fertő tavi lángpst nekem meg mindegy
nemtudom nem étek a zenéhez csak a kocsiban tudom döngetni a144dB-t azt nekem mindegy mi a szol nade mondom még a mociban sokat kell tanulni. de megrendeltem a bubis plexit a mocira kiváncsi vagyok milyen lesz
Portnoy bácsi ne morogj nagyon csak majd egyszer már végre találkozunk személyesen azt megosztjuk egymással nézeteinket
kib....tt dinamika, még holnap meg vasárnap is, hétfőn vizsgázom belőle.
ha már a villanygitárnál tartunk : http://www.youtube.com/watch?v...
ha így tudnánk kezelni a seggrakétánkat mint ő a 6húrost, ott tolnánk a Rossi seggében! és mien szerény ember....
Na szal neked nem lehet jót tenni a hoyg látom (paraszt gibson) azért hobbynak szerintem megfelel de mindegy. Van olyan zenében amit esetleg nem fikantasz élből le? vagy csak a te sztárjaid a legjobbak. Héj nem vagyunk ám egyformák én ugyanúgy meghallgatom a kuvaiti lekvár zsibasztot(RAP) mint bármi mást nem zárkózom el semmi elöl. nemtom a tesóm örömét leli a gityóban én nem mindig főleg ha nyugalomra vágyom de hagyjuk ezt nekem is van neked is meg mindenkinek kérdés tudja e tolerálni......
Én örömmel zártam a hetet levezettem súlyzózással meg némi zsákolással kinek hogy telt a napja?
szervezzetek csak mindent le rendesen nehogy gond legyen de a fő táncos nem jön vagy mit hallok mivé lesz a buli rocky király nélkül de nem baj többiek gyertek el aztán majd lesz valami
Mi a tök!Jövő héten meg már azt vitatjátok ki mit csinált a zenetáborba? Én is gitároztam 1 évig,a szolfézs nem jött be. A tanáromnak meg nem tetszett az egyedi stílusom,pedig már én is így nyomnám!
Zenében...hmm..igen valóban erősen kritikus vagyok. Meg úgy az életben általában mindenben...de zenében különösen, mert ehhez ráadásul értek is De ennek is megvan az az előnye, hogy amit megdícsérek, az biztosan nem gagyi. A rap meg nem zene.
Portnoy bácsi ne morogj nagyon csak majd egyszer már végre találkozunk személyesen azt megosztjuk egymással nézeteinket
ha már a villanygitárnál tartunk : http://www.youtube.com/watch?v...
ha így tudnánk kezelni a seggrakétánkat mint ő a 6húrost, ott tolnánk a Rossi seggében! és mien szerény ember....
Én örömmel zártam a hetet levezettem súlyzózással meg némi zsákolással kinek hogy telt a napja?
http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt akartam neked!