Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja amúgy kamera holnap reggel visszamegy Gabozsvárra, én meg zúzok fel estére Győrbe, szóval am diese Wochenende kein Party im Szombathely
Kamera vagyok.
Pontosan! Ez a lényege szerintem. Mentálisan dől el minden az biztos. Nem is kell hanyatt esni hogy 100-120 kilós manyusok mekkorát emelnek. Meg a patikusok kasztja..na az egy másik történet
Én is ugy érzem közbe, de a napi eddzés az már tényleg hülyeség . Amugy én is mindenből az utolsó szériákat úgy válogatom meg, hogy 8-as, 6-os vagy csak 4-es sorozat meglegyen de az a saját súlyomhoz, fizikumom határán legyen valahol a befosás, és a sérv határán végülis ez az egész lényege, az izom maximális túlterhelése, stimulálása a növekedésre. Elég szánalmas mikor lejönnek 90-100 vagy még annál is több kilós emberék, és súlyukhoz képest nevetséges mennyiségű vasat mozgatnak. Egyik nap volt egy faszi kb 100kiló ránézésre 75-el nyomta utolsó szériáját tricepsz gépen majd befosott, én meg szaros 72 vagyok mégis 90-el jobb napon 100-al, 1-2 embernek nem is izomra hanem akaraterőre kellne gyúrnia.
Akkor én vok rosszul összerakva (hozzáfűzöm ezt eddig is sejtettem ) mert nekem 3 kevés...így leengedek. Pedig nem inalegyezek, magamhoz képest keményen nyomom, sokszor alig bírom a kezem felemelni.
Néhányszor eszembe jutott már, hogy én lehetek ennek a tudománynak a cáfolata
Elvileg megyünk pénteken! Dóriékkal is meg kell beszélni, meg tesómék is jönnek. Remélhetőleg holnapra elolvad a hó vagy valami, mert különben nagyon gáz lesz.... Szóval Baszegot neked fel kellene hínod, hogy mit tervezetek, mert azt mondták múlt hétvégén, hogy jönnek.
Jah, majd elfelejtettem....... Age Of Empires!
Ez így van...lehetetlen 24 óra alatt regenerálódni.
Nálam a bevált heti 3 edzés padlógázon.
Ja amúgy Gaba vagyok, csak Klau laptopján tolom, az ő nevével.
Estét! Yankee! Kőszegen mi a helyzet, 7végén mi lesz arrafelé, mi lesz a felhozatal? Pénteken tucc-tucc party lesz? Szombaton valami?
Csá pöcs! Klau marad 7végén, és azt mondja szétrúgja a tököm, ha nem viszem el 7végén bulizni. Szervezzünk mán' össze valamit, ja
Felraktad? Fasznak lettél ekkora...sokkal olcsóbb volna minden...gondolj csak bele..kaja, öltönyök, plexi, koton ..
Ebből a szempontból egy törpkandulvánnak sokkal olcsóbb az élete
Mer dógoztunk ...csak azért...
Hú ha,elnézést rossz oldalra léptem! Mi a helyzet veletek? Igen ráértetek egész nap!
Hé Héj megjött a plexim meg is hoztam Bécsből megyek fel is szerelem plusz vettem egy olaj hőfok mérőt az is felkerül gyorsan
Biztos nem tol semmit...hidd el...a többihez nem tudok hozzászólni...szerintem mindenkinek más jön be. Gondoljunk csak bele, hogy a focisták is napi 2x edzenek, pedig azok nem sportolók.
Én sem edzenék napi 2x biztos. De az is tuti, hogy egy edzőteremben mindenki okos...és nem kell elhinni mindent amit a guruk kőbe véstek. Én pl egyszer kihagytam 2 hetet...na bazzeg...kb 70%-al nyomtam, igaz 3-4 edzés után visszajött minden...de ez az "izom akkor fejlődik ha pihen" szerintem egy nagy baromság. Vagy ha enyhén fogalmazok, akkor is csak részigazság. Jómagam azért edzek 4x, mert nekem így jó...nem azért, mert ezt olvastam.
Amugy kreatint nem nekem találták ki, legalábbis az energizáló napi eddzések előtt beszedéses formában biztos nem Én fordítva vagyok összerakva és kifejezetten bezabálva szeretek lemenni eddzeni, nekem így fekszik jobban, a kreatin megy üres gyomorba való
Minden nap eddz meg valamikor napi 2-szer vagy steroidol, ami hipergyors regenerálódást ad neki, vagy a napi 2 eddzése felér egy féllel másnak, vagy ha tisztán és rendesen csinálja, és igy is fejlődik, akkor többször jobban fejlödne, ha betartaná a pihenőidőket. Valószínű nem véletlen találták ki az eddzésterveket , ha ilyen gyorsan regenerálódna egy izom mindeki minden nap járna, ezen nem múlna. Én speciel ha valamiért nem megyek és 2 nap pihenő után megyek 10-20 kilóval többel mennek az utolsó szériák.
Genetikán sok múlik az biztos. Nekem bicepsz nehezen akar fejlődni, vagyis súlyokban már több mint 2-szer annyival csinálok vele mindent mint 3 hónapja mikor elkezdtem, de nem sokkal vastagabb a kezem, de majd alakul, még erősen kezdő státuszban vagyok ebben a sport/hobbiban
aha...az utolsó 2 évben kb. 3-4 dobozzal bemámmáztam belőle. nem olyan mint a régi pump, hogy megdob, utána meg ha már nem iszod pakolod le a tárcsákat. itten megmarad az erő kérem!
Áhh...faszom se fárad Veled..annyit nem ér.. meg lusta is vagyok
Jó lehet az a cucc amiről küldted a linket...próbáltad már?
Akkor őszig adjál le, mert utána már vastalan leszek...
A rosszvasba már kapnék érted valamit
Nekem van benne, meg 2 lemez is 13 csavarral!
Mondjuk nekem a bal csuklómat 2x műtötték...nincs is benne csont néhol...meg idősebb is vagyok...csak keményen Fater
fallabdával kezdek, aztán egy haver házi konditermébe bepróbálom magam. addig nem fizetek bérletért amíg nemtom mire vagyok képes.
gyere csak velem nyugodtan...ketten jobb...óvatosan...
komolyan...próbáld ki hogy bírod..